Στὴν «ἐλεύθερη» Ἑλλάδα ὑπάρχει ἀκραῖος …«ἀντισημιτισμός»!!!

Αποδείξεις …ακραίου «αντισημιτισμού» στην «ελεύθερη» Ελλάδα.
«Αβραάμ Ben Roubi στα τσιμέντα TITAN, στην BIOΧΑΛΚΟ, στον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ, Γενικός Διευθυντής στην αμυντική βιομηχανία ΕΛΒΟ .
Κι αν είναι ο Ben Roubi Διευθυντής στην ΕΛΒΟ γιατί να μην είναι ο Σάμπι Μιώνι και ο Μοδιάνο δισεκατομμυριούχοι έμποροι όπλων στην Ελλάδα;

Ραφαήλ Μωυσής: Εκτελεστικός Γραμματέας Εθν.Συμβουλίου Ενέργειας, Υποδιοικητής της ΕΤΒΑ, Διοικητής της ΔΕΗ, Πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, Πρόεδρος ΔΕΠΑ και Πρόεδρος Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής, Αντιπρόεδρος ΙΟΒΕ, Μέλος ΔΣ της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, επίτιμος Πρόεδρος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Γραμματέας και Ταμίας του Κολεγίου Αθηνών.
ΔΕΠΑ, S&B …και οι Rothschild μέσα…

Μωυσής Κωνσταντίνης: 40 χρόνια Ειδικός Σύμβουλος στα ΕΛΤΑ, Πρόεδρος του ΚΙΣ.

Βρείτε τώρα εσείς …«αντισημίτες» συμπολίτες μου  έστω έναν Έλληνα στον κρατικό μηχανισμό και σε κορυφαίες θέσεις-κλειδιά (Άμυνα, Ενέργεια) του …«φιλελληνικού» Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή που μας επιβάλλουν να ξεπουλήσουμε τα πάντα, το Ισραηλινό Δημόσιο όχι μόνο δεν πουλάει αλλά αγοράζει τις δικές μας δημόσιες εταιρείες όπως την Ύδρευση της Θεσσαλονίκης.

Στην ΕΥΔΑΠ μπήκε ο σιωνιστής κερδοσκόπος Paulson, τον ΟΠΑΠ πήρε ο σιωνιστής τραπεζίτης Ziegler, το φιλέτο στο Ελληνικό λιγουρεύεται ο σιωνιστής Adelson.

Καταλαβαίνετε τώρα για ποιον λόγο όλα τα ελληνόφωνα ΜΜΕ μιλούν για τους «κακούς» Γερμανούς, την ώρα που οι σιωνιστές μας παίρνουν και τα …σώβρακα στα μουλωχτά.
Κι επειδή η …«Αριστερή» κυβέρνηση πρέπει να κάνει κωλοτούμπα ανεκδιήγητη, δημιουργείται το κατάλληλο σκηνικό πανικού  μέσω του οποίου θα …συγχωρήσουμε στον Αλέξη το ότι …ΔΕΝ θα προσλάβει ακόμα 400.000 ανθρώπους στο Δημόσιο!!!
Αντιθέτως θα πρέπει να απολύσει, να κόψει μισθούς και συντάξεις και να ξεπουλήσει όποια κερδοφόρα επιχείρηση του Δημοσίου δεν έβαλαν στο χέρι οι πράκτορες των τοκογλύφων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply