Τὰ καλὰ κρυμμένα ἀμοιβολόγια τῆς ΕΡΤ!

Μαλλιοτραβιούνται οι …κολοσσοί της δημοσιοκαφρίας και βγαίνουν στην επιφάνεια τα καλά κρυμμένα αμοιβολόγια της ΕΡΤ, για τα οποία οι σημερινοί …επαναστατημένοι απολυμένοι, έκαναν τις …πάπιες.

«…Το Ποτάμι φωτογραφίζει με αυτό τον τρόπο τις συμβάσεις της εταιρείας παραγωγής του κ. Κώστα Βεξαβάνη η οποία τις περιόδους 2010-2011 και 2011-2012 είχε εισπράξει το ποσό των 2,11 εκατομμύριων ευρώ για να παρουσιάζει την εβδομαδιαία εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας», σύμφωνα με στοιχεία που έχει δημοσιεύσει ο μετέπειτα πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Λάμπης Ταγματάρχης….»

πηγή

Απαντά κι ο …«λιτοδίαιτος« Βαξεβάνης…:

«…Αν παρ όλα αυτά ερωτηθώ από κάποιον για το κόστος και τις σπατάλες στην ΕΡΤ, εκεί μπορώ να πω πολλά. Μπορώ να αντιπαραθέσω δηλαδή στοιχεία και να ρωτήσω πώς μια εκπομπή έρευνας όπως «το Κουτί της Πανδώρας», με 20 εργαζομένους, που γύριζε όλο τον κόσμο, στοίχιζε 18.000 ευρώ (με δημοσιευμένα στοιχεία Σταύρο μου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ) ενώ μια εκπομπή σου που γυριζόταν σε ένα στούντιο και στην οποία πρόσφερε όλα τα μέσα Παραγωγής η ΕΡΤ, ενώ εσύ είχες 4-5 δημοσιογράφους στοίχιζε 20.000 ευρώ κάθε βράδυ. Είναι σωστό το νούμερο Σταύρο μου που γράφουν;
Γιατί δεν υπάρχουν δημοσιευμένα στοιχεία; Μήπως τα έχεις; Πόσο κόστιζε δηλαδή μια συνέντευξη σαν αυτή που βρήκα στο youtube, όπου λιβανίζεις τον Παπαδήμο;…»

ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Και μπαίνει στην μάχη κι ο Αρβανίτης, αλλά ΔΕΝ διευκρινίζει αν τα 2600 ευρώ καθαρά που ελάμβανε αφορούν σε μεροκάματο ή σε μηνιάτικο:

«…Την εποχή που ο κος Θεοδωράκης ήταν στην ΝΕΤ ελάμβανε 23.490 μικτά για μία εκπομπή ωριαία, ενώ εγώ ελάμβανα 4226 μικτά περίπου 2.600 καθαρά για καθημερινή τετράωρη εκπομπή και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο….»

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply