Ἡ Οὐάσινγκτον τελειώνει τὸν Βαρουφάκη!!!

O …«περιούσιος» Μοσκοβισί προσγειώνει αυτούς που ελπίζουν σε κούρεμα-αναδιάρθρωση και διατάζει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.

Με εντολή Obama μία σύμβουλός του συνομίλησε με τον Δραγασάκη και τον ενημέρωσε ότι κινδυνεύει η παγκόσμια οικονομία. 

Δεν μίλησε με τον Βαρουφάκη.
Ο Βαρουφάκης την πάτησε με το τρίτο δάκτυλο που είχε ξεχάσει ότι σήκωσε και βγήκε ψεύτης.

Μάλλον θα τον τελειώσουν πριν την ώρα του…
Και κάπου εκεί θα επανέλθουμε στα γνωστά παλαιά μας χάλια.

Σίγμα

Υ.Γ. Μαθαίνουμε επίσης ότι η Άτκινσον που …«μάλωσε» τον Δραγασάκη προχθές, ήταν συνεργάτιδα του …«περιουσίου» Στρος Καν στο ΔΝΤ (αυτός λεγόταν Cohen και το άλλαξε σε Cahn)!
Και η Atkinson, που μάλωσε τον Δραγασάκη, εκτός από το IMF καταλαμβάνει θέσεις στο CFR, στον ECONOMIST, την Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας και στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών.
Τα γιουσουφάκια των Rothschild ελέγχουν τα πάντα…

Νέα παρέμβαση της Ουάσιγκτον – Συνομιλία Άτκινσον – Δραγασάκη

 Έντονη ανησυχία,  για τις σχέσεις της Ελλάδας με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ειδικά την Γερμανία εξέφρασε η βοηθός σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα Οικονομίας,  Κάρολιν Ατκινσον, σε συνομιλία που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως Γιάννη Δραγασάκη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του Mega, στην Ουάσιγκτον,  Μιχάλης Ιγνατίου η  κυρία Ατκινσον χαρακτήρισε «επικίνδυνο αδιέξοδο για την παγκόσμια οικονομία» κάθε άσχημη εξέλιξη στον τομέα αυτό και ζήτησε από τον κύριο Δραγασάκη να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να επισπευσθούν οι διαπραγματεύσεις.

Η Αθήνα κάνει ότι είναι δυνατόν για να επιτύχουν οι διαδικασίες, φέρεται να διαβεβαίωσε ο κύριος Δραγασάκης, που τόνισε όμως πως μία μόνο χώρα κάνει ότι μπορεί για να σπάσει την συμφωνία, φωτογραφίζοντας την Γερμανία.

Παράλληλα ο κύριος Δραγασάκης επεσήμανε πως η Ελλάδα είναι σταθερή στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο τηλεφώνημα από τον Λευκό Οίκο έγινε στις Βρυξέλλες και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

πηγή

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ Οὐάσινγκτον τελειώνει τὸν Βαρουφάκη!!!

Leave a Reply