Ἡ «πρώτη φορὰ ἀριστερά» ξεκίνησε …«πόλεμο» κατὰ τῆς νέας τάξεως!

Ξεκίνησε ο …«πόλεμος» ενάντια στην Νέα Τάξη.

Μόνο 450.000.000 δολάρια δουλειά έδωσε στους Αμερικανούς, στο τσακ-μπαμ, η …«πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, με τους «Ανεξάρτητους» Έλληνες.

Οι …«εθνοσωτήρες» επιτέλους άφησαν τις κουτάλες στην άκρη  κι έπιασαν τις …φαγάνες…!!!

Σίγμα

 

«…Η πρώτη αμυντική προμήθεια είναι από εχθές γεγονός για την νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον εκσυχρονισμό των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 που ανρτέθη στην αμερικανική εταιρεία Lockheed Martin και θα κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο 450 εκατομμύρια δολάρια. Την πρόθεση της νέας κυβερνήσεως να αναθέσει στους Αμερικανούς το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε προαναγγείλει ο Π. Καμμένος στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, ένα εικοσιτετράωρο προτού προβεί ο Μπ. Ομπάμα σε δήλωση στηρίξεως της Ελλάδος. Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, λοιπόν, τα μέλη του ΚΥΣΕΑ υπέγραψαν διά περιφοράς τον σχετικό φάκελο και η πρώτη εξοπλιστική αγορά επικυρώθηκε με την υπογραφή του Αλ. Τσίπρα…

Και μετά οι… Ρώσσοι
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αμερικανοί πιέζουν και για άλλους δύο εκσυγχρονισμούς οπλικών συστημάτων. Πρόκειται για τα ελικόπτερα Απάτσι και τα μαχητικά F-16. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η επόμενη υπογραφή της παρούσας κυβερνήεσως για εξοπλιστικά προγράμματα θα αφορά στην αναβάθμιση της ρωσσικής αντιαεροπορικής ομπρέλας. Γι’ αυτό το θέμα θα έχει μια αρχική συζήτηση την ερχομένη εβδομάδα στην Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης Κ. Ήσυχος προκειμένου να προετοιμασθεί το έδαφος, ώστε να προωθηθεί η συμφωνία από τον Π. Καμμένο που θα μεταβεί στην ρωσσική πρωτεύουσα στις αρχές Απριλίου, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στο Κρεμλίνο κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού. Φυσικά ούτε κουβέντα δεν γίνεται για προώθηση εξοπλιστικών προγραμμάτων από την Γερμανία, που επί σειρά δεκαετιών έπαιρνε το δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι (μετά τις ΗΠΑ) από την πίτα των ελληνικών εξοπλισμών…»

ΕΘΝΟΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἡ «πρώτη φορὰ ἀριστερά» ξεκίνησε …«πόλεμο» κατὰ τῆς νέας τάξεως!

 1. Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ … ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ Με 8πλάσιο ΠΛΗΘΥΣΜΟ … ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ … ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ .

  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΘΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ … Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Α, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ … ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Μ’ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, … ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥ, ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ …
  ΠΕΡΓΑΜΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ, ΔΕΝ … ΔΕΝ, … ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΣΩΘΕΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ … ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ … ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ .
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΟΡΘΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, Δ Ι Α Κ Ρ Ι Ν Ω,
  ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ .
  ΜΕΡΙΚΟΙ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ … ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ .
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ, ΕΥΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ . ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ, ΕΥΡΩ .
  ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
  ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ .

  Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ, … ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΝ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΝ .
  ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Ν, ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ … ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ … ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ … ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ .
  ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
  Ο ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΤΕΡ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΝ ΚΑΤΟΧΗΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ‘ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, 1974, ( MEETING WITH GEORGE CHRISTOPHER AND THE JUSTICE FOR CYPRUS COMMITTEE AT THE HOTEL HENRY THE VIII IN ST. LOUIS, MO), ΥΠΟΨΗΦΙΟY ΠΡΟΕΔΡΟY,

  ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡ, KAI THN ΚΑΤΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ
  ΕΦΤΑ ΠΡΟΣ ΔΕΚΑ ( 7/10) ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .

  AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ … ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ .
  ΟΣΟΙ… ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .

  ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (DR SPIRO APOSTOLOU)

Leave a Reply