Πρωτιὲς τῶν κινεζικῶν προϊόντων στὴν πρόκληση …ΘΑΝΑΤΩΝ!!!

Πρωτιές των κινεζικών προϊόντων σε πρόκληση θανάτων, δηλητηριάσεων, τραυματισμών, ηλεκτροπληξίας, ασφυξίας κλπ.Πρωτιὲς τῶν κινεζικῶν προϊόντων στὴν πρόκληση ...ΘΑΝΑΤΩΝ!!!1

Όπως καταλαβαίνετε, αφού επέβαλαν στους Ευρωπαίους παραγωγούς πανάκριβα συστήματα αντιρυπάνσεως, πιστοποιήσεως και διασφαλίσεως ποιότητας, υψηλούς αμέσους κι εμμέσους φόρους ώστε, να τους οδηγήσουν στην οικονομική καταστροφή, επέτρεψαν παράλληλα στην κινεζική Μαφία να εισάγει ανεξέλεγκτα προϊόντα στην Ευρώπη, που διακινούνται στην πλειοψηφία τους παράνομα και αφορολόγητα.Πρωτιὲς τῶν κινεζικῶν προϊόντων στὴν πρόκληση ...ΘΑΝΑΤΩΝ!!!2

Επέτρεψαν κι ευνόησαν σκόπιμα την εκτός Ευρώπης Κίνα, μία χώρα με χαλαρή ή ανύπαρκτη νομοθεσία σε θέματα ποιότητας κι ασφάλειας, με ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, οδηγώντας πρακτικά στην καταστροφή την ευρωπαϊκή βιοτεχνία και βιομηχανία.

Παρά την τεράστια καταστροφή στις οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών, εξακολουθούν να ΜΗΝ ελέγχουν τι μπαίνει στην Ευρώπη κι εξακολουθούν να ΜΗΝ επιβάλουν ποσόστωση στις εισαγωγές.
Εξακολουθούν να ΜΗΝ επιβάλουν ειδικούς δασμούς ώστε οι Ευρωπαίοι να ΜΗΝ προτιμούν τα Ευρωπαϊκά προϊόντα κι εξακολουθούν να ΜΗΝ ελέγχουν φορολογικά τις κινεζικές εισαγωγικές εταιρείες και τα δίκτυα διανομής τους.

Κι έρχονται τώρα και ζητούν από τους καταναλωτές να …προσέχουν!
Λες και μπορεί να ξέρει η νοικοκυρά εάν το κινεζικό Σίδερο που αγόρασε δοκιμάστηκε ποτέ και έχει σωστή συνδεσμολογία ώστε να μην την σκοτώσει, με το που θα το ακουμπήσει.

Λες και μπορεί να ξέρει κάποιος αν θα πάθει δηλητηρίαση από κάποιο τρόφιμο πριν βρεθεί …αυτοπροσώπως στο νοσοκομείο.

Από κινεζικό Σίδερο είχε σκοτωθεί ακόμα και ο ηλεκτρολόγος του τμήματος service εταιρείας στην Καβάλα, που το έκανε εισαγωγή προσπαθώντας να το επισκευάσει.

Αν δεν υπήρχαν τα κινεζική προϊόντα στην αγορά, ώστε να μπορούν να ντυθούν οι άνθρωποι, ακόμα και με μισθούς πείνας, θα είχαμε διαδηλώσεις πολλά χρόνια πριν, για τους τεράστιους φόρους που εξανεμίζουν το εισόδημα των Ευρωπαίων και τους στερούν την πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης..

Η τεράστια φορολόγηση δεν επιτρέπει στον Ευρωπαίο πολίτη να αγοράσει τα ευρωπαϊκά προϊόντα που ο ίδιος παράγει.

Ο Ευρωπαίος εργαζόμενος δεν θα επιβίωνε στην Ευρώπη εάν δεν υπήρχαν κινεζικά ρούχα και τρόφιμα για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.
Θα ανακάλυπτε πολύ γρήγορα ότι τον ληστεύουν αφού ο μισθός του δεν θα επαρκούσε για στέγη, φαγητό και ένδυση και θα καταλάβαινε ότι καταπατούνται τα βασικά του ανθρώπινα δικαιώματα σε μία αξιοπρεπή ζωή.

Έχοντας όμως την επιλογή να τρώει κινεζικά τοξικά σκουπίδια, να φοράει ρούχα με επικίνδυνες ουσίες και να μιλάει με κινεζικά ραδιενεργά κινητά τηλέφωνα ο Ευρωπαίος εργαζόμενος δεν κατάλαβε ακόμα τι του συνέβη.

Άλλωστε οι εργατοπατέρες είναι όλοι πολυεκατομμυριούχοι…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Πρωτιὲς τῶν κινεζικῶν προϊόντων στὴν πρόκληση …ΘΑΝΑΤΩΝ!!!

Leave a Reply