Ἐμεῖς οἱ …ΜΑΖΕΣ γιὰ τοὺς …«διανοουμένους»…!!!

Η Σώτη Τριανταφύλλου, η «ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ», που δεν την ξέρει κανείς αλλά τα ΜΜΕ θέλουν να την μάθουμε οπωσδήποτε, που την θαυμάζει κι ο Νίκος BenRubi Δήμου, έχει …άποψη!
Την ενοχλεί, λέει, που η κυβέρνηση φιλάει χέρια παπάδων, αλλά δεν την ενοχλεί που οι πολιτικοί φιλούν τους πισινούς ξένων πρακτόρων;
Την ενοχλεί που η κυβέρνηση χορεύει Τσάμικα, αλλά δεν την ενοχλεί που οι πολιτικοί χορεύουν Dirty Dancing στα κρεβάτια των νταβατζήδων;
Την ενοχλεί που η κυβέρνηση χαιρετάει τα τεθωρακισμένα, κάτι που επιβάλλει υπαρκτός νόμος κι όχι κάποιο βίτσιο, αλλά ίσως να μην την ενόχλησε που τα τεθωρακισμένα των ΗΠΑ και του Ισραήλ, αντί να παρελαύνουν απλά, τσαλαπατούν αμάχους και γκρεμίζουν κατοικίες γηγενών Παλαιστινίων και Ιρακινών; Ἐμεῖς οἱ ...ΜΑΖΕΣ γιὰ τοὺς ...«διανοουμένους»...!!!

Η Σώτη Τριανταφύλλου είναι …διανοούμενη!
Αυτή είναι η διανόηση σήμερα, που σχετίζεται απόλυτα με τον …βόθρο που μας έριξε η ελίτ.

Την ενοχλεί που η κυβέρνηση ταυτίζεται με τους κυβερνωμένους!
Και ποιος σου είπε ρε Σώτη ότι εγώ θέλω μία κυβέρνηση, που πληρώνω με αίμα, να ταυτίζεται με σένα ή με τον φούφουτο;
Ποια είσαι εσύ που θεωρείς υποτιμητικό για μία κυβέρνηση να ταυτίζεται με τους ψηφοφόρους της και χρηματοδότες της, που τους αποκαλείς υποτιμητικά … μάζες;;;
Ποιος σου είπε ότι εσύ ανήκεις στην ελίτ κι εμείς στις μάζες και δίνεις και συμβουλές πΧοιότητας;

Αυτές οι «μάζες» Σώτη … έχουν δέκα φορές πιο καθαρό μέτωπο από κάθε κυβέρνηση και είναι δέκα φορές πιο χρήσιμες στην ανθρωπότητα από εσένα και τους φίλους σου κι από κάθε κυβέρνηση κι έχουν απείρως μεγαλύτερο ηθικό παράστημα από οποιονδήποτε πολιτικό γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.

Αυτές οι «μάζες» ιδρώνουν, παράγουν πλούτο που διαχειρίζονται και εξανεμίζουν οι γελοίοι της πολιτικής,  γιατί ακριβώς …ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ με τον μέσο εργαζόμενο Έλληνα και δεν σέβονται τον μόχθο του.

Μακάρι οι κυβερνήσεις να ταυτίζονταν με τον μέσο πολίτη …κι όχι με τον μέσο ΚΛΕΦΤΗ, με τον μέσο ΔΟΛΟΦΟΝΟ και με τον μέσο ΨΕΥΤΗ.
Γιατί μόνο αυτές είναι «αρετές» του μέσου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

Και ο μόνος λόγος που αυτοί οι απατεώνες καταλήγουν να κυβερνούν τους πολίτες είναι γιατί ακριβώς ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ εμάς τις μάζες που ακόμα πιστεύουμε στον λόγο της τιμής και στο φιλότιμο.

Η Σώτη Τριανταφύλλου εγκαλεί την κυβέρνηση για …Αντι-Δυτισμό και Αντι-Ευρωπαϊασμό,  διότι είναι αυτονόητο για την διανοούμενη (my ass) ότι η «πρόοδος» βρίσκεται στην Δύση των …τοκογλύφων και δολοφόνων.

Το ‘πιασε το νόημα της ζωής η Σώτη η Διανοουμένη.
Είμαστε με το ΝΑΤΟ και την ΕΚΤ.
Όλοι οι άλλοι είναι λάθος …

Σώτη Τριανταφύλλου, να μην αγχώνεσαι.
Οι χειρότεροι και οι αθλιότεροι βρίσκουν πάντα τον δρόμο για την επιτυχία.

Σίγμα

(Visited 69 times, 1 visits today)
One thought on “Ἐμεῖς οἱ …ΜΑΖΕΣ γιὰ τοὺς …«διανοουμένους»…!!!

Leave a Reply