Οἱ ἡγέτες πρέπει νὰ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ὅταν ὑπερασπίζονται τὰ συμφέροντα τῶν λαῶν τους καὶ δὲν ὑποκύπτουν στοὺς τοκογλύφους.

Μετά από 60 χρόνια δημοσιεύονται απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ, που αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Πακιστανός ηγέτης Ali Khan, που αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους …«Αμερικανούς» πετρελαιάδες, για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια του ΙΡΑΝ. 

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Πακιστάν βρήκε τον κατάλληλο δολοφόνο και βρήκε άλλους δύο επαγγελματίες, ώστε να δολοφονήσουν τον δολοφόνο του Πακιστανού ηγέτη επί τόπου.
Τους δύο δολοφόνους του αρχικού δολοφόνου τους …αποτέλειωσε το πλήθος, που βρισκόταν μπροστά στην σκηνή του φόνου… ...κι όλα έκλεισαν χωρίς βασικούς μάρτυρες. 

Αυτά συνέβησαν επί κυβερνήσεως και με εντολές του «αγαπημένου» μας Τρούμαν…

Βλέπουμε δηλαδή πρεσβείες και πολιτικούς που σκοτώνουν άλλους πολιτικούς και κάνουν ότι μπορούν για να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα, τα οποία παραμένουν ΠΑΝΤΑ …εκτός κάδρου.
Οι λαοί χειραγωγούνται να μισούν γενικά κι αόριστα ολόκληρους λαούς (τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς πχ) ξεχνώντας ότι οι ηγέτες των λαών δουλεύουν πάντα ενάντια στα συμφέροντα των λαών και υπέρ των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.

Οι Έλληνες μίσησαν τις ΗΠΑ, αλλά όχι την TEXACO, την BP, την SHELL ή την Lockheed, που μπορεί να καθόριζαν τις εξελίξεις στην πολιτική μας.
Τέτοιοι δολοφόνοι συνεχίζουν να κυβερνούν την χώρα μας και ας μην απορούμε για την παγερή τους στάση απέναντι στους χιλιάδες νεκρούς της κρίσεως.
Είναι συνηθισμένοι στην ιδέα της ανάγκης για αιματοχυσία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα θηρία της τοκογλυφίας.

Δεν είναι τυχαίο που ο Τρούμαν, αλλά και δεκάδες άλλοι ανώμαλοι μοναρχικοί που μας επιβλήθηκαν από τους …«συμμάχους»,  τιμώνται με προτομές και ονόματα Λεωφόρων και Πλατειών, από το πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά εδώ κι 100 χρόνια.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Οἱ ἡγέτες πρέπει νὰ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ὅταν ὑπερασπίζονται τὰ συμφέροντα τῶν λαῶν τους καὶ δὲν ὑποκύπτουν στοὺς τοκογλύφους.

Leave a Reply