Φυλετικό μῖσος στίς φυλακές;

Φυλετικό μῖσος στίς φυλακές;«….Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλοδαποί κρατούμενοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους με συνέπεια να χάσουν την ζωή τους δύο έγκλειστοι και να τραυματισθούν άλλοι 19. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρουν πηγές, στην Γ’ πτέρυγα κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής…»

2 νεκροί και 21 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού

Μακελειό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλοδαποί κρατούμενοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους με συνέπεια να χάσουν την ζωή τους δύο έγκλειστοι και να τραυματισθούν άλλοι 19. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρουν πηγές, στην Γ’ πτέρυγα κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής και λίγο πριν τον εγκλεισμό τους και ενώ μόλις είχαν τελειώσει το βραδινό τους γεύμα, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα δύο από αυτούς, άλλοι δύο να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 17 αλλοδαποί κρατούμενοι να έχουν μεταφερθεί με θλαστικά τραύματα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Την είδηση επιβεβαίωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτή την ώρα στις φυλακές διεξάγεται έρευνα για να εντοπισθούν αυτοί που κατάφεραν τα θανάσιμα χτυπήματα στους δύο αλλοδαπούς.

πηγή

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Φυλετικό μῖσος στίς φυλακές;

Leave a Reply