Ὡραῖα ποὺ …στήνονται οἱ πόλεμοι!!!

Πόλεμος μεταξύ κρατών μπορεί να προκληθεί ΜΟΝΟΝ εάν οι Τραπεζίτες, αλλά και άλλοι κερδοσκόποι, πιστέψουν ότι μπορεί να κερδίσουν από αυτόν.
Δεν ξεκινάει καθόλου εύκολα ένας πόλεμος και απαιτούνται …«φιτίλια», προβοκάτσιες, ξένοι πράκτορες, άθλια προπαγάνδα κι εξαπάτηση των αντιμαχομένων πλευρών.Ὡραῖα ποὺ ...στήνονται οἱ πόλεμοι!!!

Το σύστημα δημιουργεί και συντηρεί οικονομικά ομάδες καθυστερημένων αμφίπλευρα (Γκρίζους Λύκους από την μία πλευρά, ακραίους …«Εθνικιστές» από την άλλη), οι οποίοι θα αναλάβουν να μετατρέψουν σε φωτιά την παραμικρή σπίθα που θα προκαλέσει ένας πράκτορας των τοκογλύφων.
Αμέσως μετά ενεργοποιούνται με συνεννόηση όλοι εκείνοι οι …«πατριωτικοί» νόμοι εμπλοκής σε πόλεμο και οι τοκογλύφοι απλά …κάθονται και μετρούν τα κέρδη από τα χρέη που θα προκληθούν εκατέρωθεν, από τις καταστροφές και τους εξοπλισμούς.

Οι μεγάλοι Στρατηγοί όλων των χωρών  γνωρίζονται από παλιά, καθώς συχνάζουν στις ίδιες σχολές και στις ίδιες Στοές, οπότε σε επίπεδο ηγεσίας πολύ εύκολα μπορεί να στηθεί ένα επεισόδιο και να ενεργοποιηθούν τα διάφορα καταχωνιασμένα σχέδια άμυνας κι αντεπιθέσεως.
Γνωρίζονται άλλωστε καλά και με τις βιομηχανίες όπλων αλλά και με τους δανειστές μας, που από το 1821, με την συνεργασία των πολιτικών, μας ρουφούν το αίμα και μας κάνουν να έχουμε από επάνω κι ενοχές.

Επειδή «εμείς» επιλέξαμε να …επαναστατήσουμε το 1821…
Επειδή «εμείς»  επιλέξαμε να …ξεκινήσουμε την Μικρασιατική εκστρατεία…
Επειδή «εμείς» επιλέξαμε να γίνει …εμφύλιος…
Επειδή «εμείς» επιλέξαμε Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη,Σημίτη, Κωστάκη, Γιωργάκη, Αντωνάκη και Αλέξη…
Άρα «ΕΜΕΙΣ» …ευθυνόμαστε και για όλες αυτές τις καταστροφές.

Σίγμα

Άλωση της Τριπολιτσάς

Σφαγή της Χίου

Σφαγή της Σρεμπρένιτσα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply