Ἀπὸ ἀργομίσθους γυμνοσάλιαγκες ΔΕΝ κινδυνεύουμε νὰ ξεμείνουμε…

ΕΤ3: Προπαγάνδα υπέρ του Τουρκικού HDP, του Soro-κόμματος που καπελώνει Κούρδους, Gay κι αριστερούς.
Προπαγάνδα υπέρ της δημιουργίας Κουρδικού κράτους …«συμπτωματικά», όπως θέλει κι ο Νετανιάχου..

Τα πετρέλαια της περιοχής φαίνεται ότι ήδη προσφέρουν μεροκάματο στους δημοσιογράφους-πράκτορες των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Κι ανάμεσα στις άλλες μπούρδες ακούς για αμεσοδημοκρατία στο Κομπάνι, για τους αναρχικούς που πολεμούν υπέρ των Κούρδων (!) κι ενάντια στους Ισλαμοφασίστες, για συλλογικότητες που μάχονται στην περιοχή, για ανάγκη απαλλαγής από την πατριαρχία (!), που θα φέρει την απαλλαγή από το κράτος και άρα από το κεφάλαιο, για ξεριζωμό παραδόσεων, για επαναστατικές διαδικασίες, για Κούρδικη λαότητα (!), για τον καθηγητή του London School of Economics David Graeber, που πήγε στο Κομπάνι και διαπίστωσε ότι εκεί συμβαίνει …«γνήσια» επανάσταση.  Ἀπὸ ἀργομίσθους γυμνοσάλιαγκες ΔΕΝ κινδυνεύουμε νὰ ξεμείνουμε...2

Στο ραδιενεργό μυαλό αυτών των βραχυκυκλωμένων διανοούμενων  δεν υπάρχουν έμποροι όπλων, τραπεζίτες, σιωνιστές κλπ που θα κλέψουν τα πετρέλαια και θα ελέγχουν την οικονομία του μελλοντικού Κουρδικού κράτους, που θα βρεθεί με χρέη όπως κι η Ελλάδα του 1821.
Η διεθνής προβολή των γυναικών στο Κομπάνι, με γλαφυρές αναφορές και στημένες ηρωικές φωτογραφίες , όπως καταλαβαίνουμε τώρα, αποσκοπούσε στην αποδόμηση του πατριαρχικού μοντέλου στην περιοχή που θα οδηγήσει σε κράτος με υποβαθμισμένη θρησκευτική επιρροή στην εξουσία και άρα πιο ανοικτό στους Δυτικούς προστάτες – εκμεταλλευτές.Ἀπὸ ἀργομίσθους γυμνοσάλιαγκες ΔΕΝ κινδυνεύουμε νὰ ξεμείνουμε...1

Η Ελλάδα αριστεροποιείται με ταχύρρυθμα μαθήματα «αυτοδιαχειριζόμενης» μπουρδολογίας από κρατικοδίαιτες συλλογικότητες, με επαναστατική διαδικασία αργομισθίας την ίδια στιγμή που η Ελληνική λαότητα συνεχίζει να πηδάει από τα μπαλκόνια πανηγυρίζοντας για την νέα φορολογικότητα του 23% στα είδη πρώτης ανάγκης.
Στην Ελλάδα από λεφτά ξεμείναμε, από ασθενοφόρα ξεμείναμε,  αλλά από αργόμισθους γυμνοσάλιαγκες δεν θα ξεμείνουμε ποτέ.

Σίγμα

Υ.Γ. Ο καθηγητής που πληρώνεται από τους Rothschild, στο London School of Economics, για να παριστάνει τον αναρχικό αντικαπιταλιστή και που η αβάστακτη γελοιότητα της έμμισθης κρατικοδίαιτης αριστερότητάς μας ζήτησε να δεχθούμε ως αυτονόητη αυθεντικότητα, ειναι ο …«περιούσιος» David Graeber.
Βλέπετε πως όλη η …«επαναστατική αντικαπιταλιστική» διανόηση είναι στην μισθοδοσία των τοκογλύφων και στην υπηρεσία του σιωνισμού και του ρατσισμού. Γι’ αυτό η μαρξιστική ασημαντότητα της ελληνόφωνης φαιδρότητας των κλόουν της τηλεοπτικής προπαγανδιστικότητας δεν διακρίνει πουθενά …σιωνιστές τοκογλύφους και Rothschild.

Ἀπὸ ἀργομίσθους γυμνοσάλιαγκες ΔΕΝ κινδυνεύουμε νὰ ξεμείνουμε...3

David Graeber

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply