Οἱ μόνοι ποὺ ΔΕΝ αὐτοκτονοῦν εἶναι οἱ …τοκογλύφοι!!!

Σε μία χώρα που πτωχεύει διαρκώς οι μόνοι που ΔΕΝ αυτοκτονούν, αλλά συνεχίζουν να βγάζουν τοκογλυφικά κέρδη, είναι οι δανειστές και τα ξένα γεράκια των χρηματιστηρίων.
Αυτοί δεν έχασαν ποτέ, ότι κι αν συνέβη στην Ελλάδα.

Οι μόνοι που αυτοκτονούν είναι οι υπήκοοι αυτής της αποικίας των τοκογλύφων.
Αυτοί που εμπιστεύτηκαν τους Ελληνικούς Νόμους, ενώ οι δανειστές μας πήγαν σε Ξένο Δίκαιο.
Αυτοκτονούν αυτοί που βασίστηκαν στους Έλληνες πολιτικούς, ενώ οι δανειστές όριζαν παντού δικούς τους πράκτορες. Οἱ μόνοι ποὺ ΔΕΝ αὐτοκτονοῦν εἶναι οἱ ...τοκογλύφοι!!!

Ο Soros, o Paulson, o Loeb, o Ziegler, o Capon, o Mioni, o Modiano, ο Κούβελος, ο Καμπουρίδης, η πεθερά του Κεφαλογιάννη, η Goldman Sachs, η λίστα Λαγκάρντ από την αρχή μέχρι το τέλος έχασαν άραγε έστω μισό ευρώ;
Ούτε για πλάκα…

Ανέβασαν τον ΦΠΑ, κατέστρεψαν την Υγεία και την Παιδεία, ανέβασαν τον Φόρο εισοδήματος, επινόησαν νέους φόρους (αλληλεγγύης, επιτιδεύματος, χαράτσια κλπ), αύξησαν τα διόδια, φορολόγησαν βαρειά πετρέλαιο, βενζίνη και ρεύμα, ροκανίζοντας το εισόδημα των πιο φτωχών.

Τίποτα δεν άγγιξε πραγματικά τους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply