Ἡ σπορὰ τοῦ Μητσοτάκη …ἐπιστρέφει!!!

Ἡ σπορὰ τοῦ Μητσοτάκη ...ἐπιστρέφει!!!Διαβάζω στις εφημερίδες ότι, -έστω και θεωρητικά και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, (αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά)-, μεταξύ των εν δυνάμει υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ πλασάρονται η κ. Μπακογιάννη, ο αδελφός της Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιός της πρώτης και πρωτανεψιός του δευτέρου Κώστας Μπακογιάννης. Δεν μιλάμε απλά για συγγενείς. Πρόκειται για μέλη στενής, πυρηνικής οικογενείας.

Οι καλόπιστοι (βλέπε και: οι αθεράπευτα αφελείς) θα πουν ότι αυτό είναι σύμπτωση. Έτυχε απλά να είναι και οι τρεις άξιοι και ικανοί και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την ευκαιρία, μόνο και μόνο για την μεταξύ τους συγγενική σχέση. Θα κάνουμε μάλιστα κακό και στον εαυτό μας αν το επιχειρήσουμε, μια και με βάση τις ανόητες εμμονές μας θα αποκλείσουμε από την πολιτική ζωή τους καλλίτερους.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν έτυχε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εκεί που είναι για έναν και μόνο λόγο. Επειδή αποτελούν σπορά του Μητσοτάκη. Μόνο γι’ αυτό. Όπως και οι περισσότεροι από τους υπολοίπους, που αποτελούν σπορά κάποιων άλλων διασήμων πατεράδων.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος κακόβουλος για να το διαπιστώσει. Πρόκειται για τους αδιάψευστους μάρτυρες της βαθειάς πολιτικής υπαναπτύξεως της χώρας.

Για το έλλειμμα ανταγωνισμού, που ξεκινάει από την πολιτική και απλώνεται οριζόντια και κάθετα σε κάθε είδους δραστηριότητα στην χώρα. Επειδή η πολιτική είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας. Και ό,τι συμβαίνει στα υψηλά διαχέεται πάντοτε και δηλητηριάζει τα χαμηλά.

Θέμης Καζαντζίδης

φωτογραφία

(Visited 257 times, 1 visits today)




2 thoughts on “Ἡ σπορὰ τοῦ Μητσοτάκη …ἐπιστρέφει!!!

    • Λάθος ἀγαπητέ. Σύριοι οἱ προερχόμενοι ἐκ τῆς Συρίας. Συριανοὶ οἱ κάτοικοι τῆς Σύρου καὶ Σύριοι σὲ κάποιες, παλαιότερες, γραφές.

Leave a Reply