ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου …πέρυσι!!!

Το defencenet  μας ενημερώνει εχθές, 26 Σεπτεμβρίου του 2015, για την ανάκληση ενός εμβολίου από τον ΕΟΦ…

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!11

Κι ως …«σοβαρή» ιστοσελίδα μας παραπέμπει να δούμε την πρωτότυπη απόφαση του ΕΟΦ.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!4

Δεν πρόσεξαν όμως οι σπίθες ότι αυτή η απόφαση και η συγκεκριμένη ανακοίνωση είχε δημοσιευθεί πριν …έναν χρόνο ακριβώς!!!

Την «ζημιά»στο defencenet την έκανε το γελοίο OLAGOSSIP [που έχει 120.000 Likes (!)] και που εκτός από αυτή την …ληγμένη είδηση, έπαιξε ως …ΤΩΡΙΝΗ κι ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση και την γνωστή παπαριά της …«απειλής» του Πούτιν στον Ερντογάν,  που διέδωσε σκόπιμα το ασήμαντο WNDNEWS των 787 likes, στις 3 Αυγούστου και το πήραν όλοι οι άσχετοι και το έπαιξαν σήμερα ξανά.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!2 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!5ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!3

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!9

 

Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν …Ποῦτιν!!!

Tέτοιες γελοίες ιστοσελίδες έχουν 120.000 followers και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας δουλεύουν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!6

Από συστημικές πηγές μαθαίνουμε ότι η ISIS απελευθέρωσε Τούρκους, που κρατούσε ως ομήρους κι ότι η Τουρκία ήδη βομβάρδισε στόχους της ISIS.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!7

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!10

Άντε τώρα να εξηγήσεις στους άσχετους ότι ο Ερντογάν κι ο Άσαντ ήταν ΚΑΙ οικογενειακοί φίλοι, σε σημείο που είχαν καταργήσει την ανάγκη βίζας, για τα ταξίδια των πολιτών μεταξύ των χωρών τους, κι ότι η Τουρκία είναι αυτή που επιβαρύνθηκε με την φιλοξενία εκατομμυρίων Συρίων, που έσφαζε η ISIS, και όχι το Ισραήλ, που στηρίζει τους αποκεφαλιστές.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!8

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!12

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου ...πέρυσι!!!1Και μιλώντας για βίζα…
Οι …«φίλοι» μας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, για να σταματήσουν να απαιτούν βίζα και ανάκριση για τους Έλληνες που πήγαιναν στην Αμερική για τουρισμό, απαίτησαν να έχουν πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα όλων των πολιτών, εφόσον οι ΗΠΑ τους θεωρήσουν υπόπτους.
Διά χειρός Μπακογιάννη αυτή η προδοσία.

Σίγμα

Σχετικά με το θέμα της βίζας για τις ΗΠΑ εδώ:

Άνευ όρων ανταλλαγή πληροφοριών με ΗΠΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply