Συνελήφθη ὁ …κατὰ φαντασίαν «τρισεκατομμυριοῦχος»!!!

Συνελήφθη ὁ ...κατὰ φαντασίαν «τρισεκατομμυριοῦχος»!!!1«…Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 100 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες ο «τρισεκατομμυριούχος» ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα και υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση….»

 

Συνελήφθη στην Ρόδο ο «τρισεκατομμυριούχος» της (δήθεν) Ομάδας Έψιλον Αρτ. Σώρρας

Λίγα λεπτά πριν τις 23.00 το βράδυ της Κυριακής 25ης Οκτωβρίου 2015, και μετά το πέρας ομιλίας του στην Ρόδο, ο «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος επίσης πιστεύεται από τους οπαδούς του ότι σχετίζεται με την Ομάδα Έψιλον, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ρόδου.

Ενάντια στον Πατρινό «τρισεκατομμυριούχο», αλλά και σε άλλα τρία μέλη της οργανώσεώς του, υπεβλήθη  μήνυση, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήνο, κάτοικο Ρόδου.

Η σύλληψη έγινε στην καφετέρια Ακταίον της Ρόδου και το μεσημέρι της Δευτέρας θα εμφανισθεί ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, για να αποφασιστεί αν θα δικαστεί ή αν θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 100 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες ο «τρισεκατομμυριούχος» ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα και υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:


Συνελήφθη ὁ ...κατὰ φαντασίαν «τρισεκατομμυριοῦχος»!!!2

 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από εκδήλωση οπαδών του Σώρρα στην Κύπρο, χρησιμοποιούν το ίδιο Σύμβολο της ανύπαρκτης Ομάδας Έψιλον για να στρατολογούν αφελείς οπαδούς.

πηγή

 

(Visited 1,440 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Συνελήφθη ὁ …κατὰ φαντασίαν «τρισεκατομμυριοῦχος»!!!

  1. Το ότι είσαι καθίκι και υπηρέτης των σιωνιστών το είχαμε πάρει χαμπάρι. Απλώς, περιμέναμε πότε θα εκδηλωθείς καθαρά και χωρίς αμφιβολία. Άντε και πηδήξουν, λοιπόν, με τις μαλακίες και τα ψέματα που λες και γράφεις και με τις δήθεν και ηλίθιες προβλέψεις που κάνεις.

    • Τό «καθίκι» εἶμαι ἐγώ; Ὁ Ῥῆνος; Ὁ Καραμιχάλης;
      Ἤ μήπως ἀναφέρεσαι στήν συμμορία τῶν «τρισεκατομμυριούχων»;

Leave a Reply