Ἐὰν ὁ Σῶῤῥας σοῦ χρωστᾷ χρήματα, σπεῦσε…

Νὰ τὰ λάβῃς!!!
Μοιράζονται ἐκατομμύρια καὶ τρισεκατομμύρια.
Στὰ παραμάγαζά του, σὲ ὅλην τὴν χώρα, ὅπου τὰ τσιράκια του σπεύδουν νὰ διαιωνίσουν τὶς μπαρουφολογίες του, ὑπάρχει  πλέον μία βάσις γιὰ νὰ μποροῦν οἱ ἔχοντες λαμβάνειν νὰ βροῦν κάποιαν ἄκρη.
Ἰδίως στὸ παραμάγαζο τῶν Πατρῶν, ποὺ ἐκεῖ σαφῶς εἶναι περισσότεροι οἱ ἐνδιαφερόμενοι…

Ελλήνων Συνέλευσις ΠατρέωνἘὰν ὁ Σῶῤῥας σοῦ χρωστᾷ χρήματα, σπεῦσε...1

 

Μέσα στην κρίση, μέσα στην απελπισία, κάποιοι Συνέλληνες πιστεύουν σε ηγέτες όπως ο μεγάλος Πατρινός Αρτέμης Σώρρας και πληρώνουν χρήματα, αφιερώνουν προσωπικό χρόνο για μια μεγάλη ιδέα. 
Στην φωτογραφία βλέπουμε τα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων» (sic), τα οποία βρίσκονται στην Βότση 64 και θα εγκαινιασθούν την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:30.
Όποιος Πατρινός έχει λαμβάνειν χρήματα από τον Αρτέμη Σώρρα μπορεί να πάει στα γραφεία. Αν δεν πάρει τίποτα από τα 600.000.000.000 ευρώ που έχει ο Σώρρας, ας ζητήσει από τα κορόιδα που πλήρωσαν για τα γραφεία. Αρκεί να τα ζητήσει με ωραίο τρόπο, πχ να τα ζητήσει για την πέμπτη εθνοσυνέλευση ή την συνέλεση των Ελλήνων αυτοχθόνων με αφύπνιση του ιχώρ.

Πώς και γιατί ζουν ανάμεσά μας; Ευτυχώς αυτά τα άτομα δεν ψήφισαν, καθοδηγούμενα από τον γκουρού της διανοήσεως και πολιτικής σκέψεως Αρτέμη Σώρρα. 

(Επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες καλά κάνουν και δεν γνωρίζουν την υπόθεση, ας την εξηγήσουμε λίγο. Ο Αρτέμης Σώρρας λέει οτι έχει 600 δις να δώσει για την Ελλάδα και 50 δις για την Κύπρο. Οι προδότες πολιτικοί δεν τα θέλουν γιατί είναι Χαζαροεβραίοι (sic) και ο Σώρρας έφτιαξε μια «οργάνωση» END – End National Debt. Στην END τσακώθηκαν οι «συνέλληνες» – ίσως δεν είχαν όλοι ιχώρ – και ο ηγέτης αναγκάστηκε να φτιάξει την ΜΚΟ Ελλήνων Συνέλεσις. Στην ΜΚΟ χρηματοδότες είναι ο απλός κόσμος, γιατί τα 600δις είναι δεσμευμένα (sic). Όταν η ΜΚΟ φτάσει τα 5.000.000 μέλη, θα καταλύσει τα κόμματα, γιατί είναι παράνομα και προδοτικά, και θα συγκαλέσει την 5η εθνοσυνέλευση. Μέχρι τότε ο κοσμάκης πληρώνει για να ταξιδεύει ο Σώρρας στην Ελλάδα και να λέει για τους Εβραίους, για τον άσχετο Αϊνστάιν και για το παγκόσμιο καταπίστευμα όταν πίνουν καφέ με τον Ομπάμα.)

πηγή

Τί;;;
Δέν καταφέρατε νά πάρετε τό χρῆμα σας πίσω;
Τί; Πῶς; Ἀκόμη καί στήν Πάτρα;
Ἔμ… Ἐγώ φταίω τώρα ἤ ἐσεῖς πού δέν βιαστήκατε;

Πάντως οὔτε τώρα εἶναι ἀργά…
Μοιράζουν χιλιάρικα γιὰ κάθε μας ψῆφο… 20.000 γιὰ κάθε ψῆφο, ἀλλὰ τὰ ὁποία χιλιάρικα πολλαπλασιάζονται μὲ τὸν ἀριθμὸ τῶν μελῶν τῆς κάθε οἰκογενείας. Ἐκτὸς λοιπὸν ἀπὸ χιλιάρικα, ποὺ θὰὰὰὰὰὰ λάβετε, γιὰ ὅποιες ἐκκρεμότητες, θὰ μπεῖτε καὶ σὲλίστα γιὰ τὰ 20χίλιαρα, ποὺ ἐπίσης θὰὰὰὰὰὰὰὰὰὰὰ λάβετε ἐὰν κι ὅποτε θὰ γίνῃ πρωθυπουργός.
Ἀλήθεια, οἱ τελοῦντες ποινικά ἀδικήματα μποροῦν νά θέσουν ὑποψηφιότητα ἤ ἀκόμη καί νά γίνουν πρωθυπουργοί; Ἤ ὄχι;

Ἐὰν ὁ Σῶῤῥας σοῦ χρωστᾷ χρήματα, σπεῦσε...2

Ἡ σύλληψις τοῦ κατὰ φαντασίαν …«τρισεκατομυριούχου» εἶναι γεγονός!!!

Φιλονόη

Υ.Γ. Ἡ παραπάνω ἀνάρτησις εἶναι ἀπὸ τὴν 1η Φεβρουαρίου 2015 ἀλλὰ μοῦ εἶχε διαφύγη.

(Visited 236 times, 1 visits today)
Leave a Reply