Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει …«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Ρωσσία θεωρείται Τρομοκρατική Οργάνωση, αλλά για τους Δυτικούς είναι η …νόμιμη δημοκρατική κυβέρνηση της Αιγύπτου, που κακώς ανετράπη από τον Στρατό.

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!5
Στο πλευρό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας βρίσκονται ακόμα και οι αποκεφαλιστές της ISIS, παρέα με τους …Οικολόγους Πράσινους!

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!4

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!3

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!7

Τήν μουσουλμανική ἔνωσιν Ἑλλάδος ποιός τήν ἐλέγχει;

Την οργάνωση της …«αυθόρμητης επαναστάσεως» κατά του Μουμπάρακ, για να πάρει την εξουσία η Μουσουλμανική Αδελφότητα, οργάνωσαν πράκτορες της OTPOR του Soros από την Σερβία.

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!11

Την OTPOR την βλέπουμε να οργανώνει …«αυθόρμητες» επαναστάσεις σε όλες τις χώρες που παραμένουν «εκτός ελέγχου» των τοκογλύφων.

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!2

Περνούν πρώτα οι …«αυθόρμητοι επαναστάτες» εισαγωγής, στήνουν την θεατρική παράσταση, τα έκτροπα, τις εμπρηστικές δολοφονίες, σπρώχνουν τα σώματα ασφαλείας να απαντήσουν με την βία, αναμεταδίδουν εικόνες εξεγέρσεως σε όλον τον πλανήτη, με την βοήθεια των καλοπληρωμένων ΜΜΕ, πέφτουν τα χρηματιστήρια, ακυρώνονται κρατήσεις και ταξίδια  και τελικά ξημερώνει η …«Δημοκρατία» κι από πίσω το ΔΝΤ, με τα χέρια γεμάτα δώρα…
Δηλαδή νέα δάνεια.

Έτσι αυξάνονται μεθοδικά τα μέλη του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και εγκαθίστανται ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες στις …«εκδημοκρατισμένες» χώρες!!!

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!6 Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!8 Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!12 Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!9 Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!10 Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!1

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply