Μισθοί, συντάξεις καὶ …καλοβολεμένοι!!!

Μέχρι τώρα οι νύφες παντρεύονταν εικονικά με τους πεθερούς τους για να παίρνουν τις συντάξεις τους ως δήθεν χήρες μετά τον θάνατό τους.
Τώρα, με το σύμφωνο συμβιώσεως θα μπορούν και οι γαμπροί να παντρεύονται τους πεθερούς τους για να συνεχίσουν να παίρνουν σύνταξη χηρείας.

Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!1

Ποιος ξέρει πόσες χιλιάδες συντάξεις περνούν από την μία γενιά στην άλλη με αυτό το κόλπο.
Αν μάλιστα προσθέσουμε κι αυτές που δίνονται στις …δήθεν άγαμες θυγατέρες, που διατηρούν κανονική οικογένεια αλλά στα χαρτιά φαίνονται άγαμες, συν τις εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις εθνικής αντιστάσεως, που δίνονται σε ανθρώπους που ήταν μωρά επί κατοχής, ούτε το 7010 δεν πρόκειται να ξεχρεώσουμε.

Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!2

Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!3

Κι από την άλλη δημόσιοι υπάλληλοι που πραγματικά προσφέρουν έργο και καλύπτουν τις δύσκολες θέσις δεν πληρώνονται ποτέ επαρκώς.
Βλέπετε το σύστημα βολεύει τους δικούς του στις εύκολες θέσεις, που δεν απαιτούν δουλειά ή προσόντα και μετά για να συνεχίσουν αυτοί να υποστηρίζουν το σύστημα απαιτούν και τρελλές αυξήσεις.
Τενεκέδες που τα ξύνουν σε κάποιους άχρηστους παροπλισμένους Οργανισμούς, πληρώνονται περισσότερα χρήματα από τους Γιατρούς των Πρώτων Βοηθειών.

Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!4

Το σύστημα έχει εξαγοράσει τις ψήφους των φανατικών υποστηρικτών του φυσικά με τα …δικά μας λεφτά.
Είναι τόσο γλυκό το Ελληνικό Δημόσιο που συνδέονται και πληρώνονται από αυτό ακόμα και οι ξένοι πράκτορες των ΜΚΟ του ΝΑΤΟ.

Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!5Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!6Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!7

Και βλέπετε τώρα που τα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία ΟΥΤΕ ΜΙΑ αντίδραση από τους συνδικαλιστές της Παιδείας.
Τώρα που οι τραπεζίτες ετοιμάζονται να βουτήξουν τα σπίτια των φτωχών οι …«αντιεξουσιαστές»της Μοσάντ σπάνε τα γραφεία του κόμματος του Σώρρα, αυτού με τα 600 τρισεκατομμύρια στο τσεπάκι και την αρχαία διαστημική τεχνολογία, για να επαναφέρουν τις ψήφους στα κόμματα της εξουσίας.

Μισθοί, συντάξεις καὶ ...καλοβολεμένοι!!!8

Ή ψηφιζεις ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Βαλλιανάτο ή τα σπάμε …υπονοούν οι πράκτορες του Soros στο Indymedia, που παριστάνουν την γενιά των 700, δηλαδή των 490 ευρώ…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply