Ὁ διαμελισμὸς τῆς Τουρκίας μὲ ἐντολὴ Soros…

Οι ύαινες του Soros άρχισαν την προθέρμανση. Ο διαμελισμός της Τουρκίας θα απαιτήσει την δημιουργία ανοικτών μετώπων σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. Προβοκάτσιες πληρωμένες και κατά παραγγελία των επικυριάρχων θα εμφανίσουν την Τουρκία ότι πάει …γυρεύοντας να δημιουργήσει κρίσεις ταυτόχρονα εναντίον της Ελλάδας, της Αρμενίας, της Συρίας, του Ιράκ κάτι που στρατηγικά καμμία χώρα δεν θα το τολμούσε… Τα ανακλαστικά των γειτονικών χωρών θα δημιουργήσουν συντονισμένη πίεση ώστε η Τουρκία να υποχρεωθεί να δεχθεί την Νέα Τάξη στα νότια σύνορά της.

Ὁ διαμελισμὸς τῆς Τουρκίας μὲ ἐντολὴ Soros...1

Πράκτορες που παριστάνουν τους μαχητές κι εθνικοπατριώτες, χωρίς να έχουν υπηρετήσει ποτέ στα σύνορα, ρίχνουν λάδι στην φωτιά ώστε η Νέα Τάξη να επωφελείται του μίσους που σκόπιμα καλλιεργεί μεταξύ των θυμάτων της. Οι πράκτορες, εθνικιστές τα ρίχνουν στον λαό της Τουρκίας κι αντεθνικιστές στον λαό της Ελλάδας. Και οι δυό φροντίζουν ώστε να μην μπουν ποτέ στο κάδρο αυτοί που πραγματικά κινούν τα νήματα.

Σίγμα

Στα «μαχαίρια» οι ομάδες Akinci και Sener

Άγριος εμφύλιος μεταξύ των εξτρεμιστών της μειονότητας στην Θράκη

Απίθανα περιστατικά που περιλαμβάνουν μέχρι και απαγωγές – Αμήχανη η Άγκυρα παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσπαθεί να διευθετήσει τις «εσωτερικές» διαφορές με προβοκατόρικες ενέργειες – Στημένη οργάνωση «Οι Φρουροί της Θράκης»

Ένας άγριος εμφύλιος μεταξύ των εξτρεμιστικών στοιχείων της μειονότητας στην Θράκη έχει ξεσπάσει εδώ και περίπου έξι μήνες λόγω της φημολογούμενης μεταθέσεως του Γενικού Προξένου Κομοτηνής Ali Riza Akinci στην Βουλγαρία, για την οποία είχαμε ήδη γράψει από τον περασμένο Ιούλιο.

Τα πνεύματα στους κόλπους των στελεχών της μειονότητας είναι τόσο οξυμένα που κορυφαίος παράγοντας ο οποίος διατηρεί άμεσες σχέσεις με το Προξενείο Κομοτηνής δεν δίστασε να προσεγγίσει ακόμη και την ΦΩΝΗ  προκειμένου να ξεσκεπάσει την δράση των τέως συνοδοιπόρων και ομοϊδεατών του. Μιας εφημερίδας, η οποία από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της έχει αποκαλύψει πολλάκις την δράση των εξτρεμιστών της μειονότητας και η οποία είναι ίσως η μοναδική εφημερίδα της Ροδόπης, της οποίας δεν είναι συνδρομητής το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. Αυτό από μόνο του αρκεί για να καταλάβει κάποιος πόσο μεγάλο είναι πλέον το μίσος μεταξύ των δύο πλευρών.Ὁ διαμελισμὸς τῆς Τουρκίας μὲ ἐντολὴ Soros...2

Στα «μαχαίρια» οι ομάδες Akinci και Sener

Οι σκληροπυρηνικοί της μειονότητας αυτή την στιγμή είναι κυριολεκτικά χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, ένα του νυν Προξένου Ali Riza Akinci και ένα του πρώην Προξένου Ilhan Sener στο οποίο ανήκει γνωστός μειονοτικός δημοσιογράφος και άτομα του περιβάλλοντός του. Μάλιστα για τον δημοσιογράφο που φημολογείται ότι είναι το «μακρύ χέρι» του Sener στην Θράκη ο κορυφαίος παράγοντας της μειονότητας μας απεκάλυψε ότι διαχειρίζεται λογαριασμό με ψευδώνυμο στο facebook, μέσω του οποίου αναρτά συνεχώς αρνητικές δημοσιεύσεις και κατηγορίες κατά του νυν Προξένου Akinci.Ὁ διαμελισμὸς τῆς Τουρκίας μὲ ἐντολὴ Soros...3

Στο στρατόπεδο δε του τελευταίου ανήκουν κορυφαίοι παράγοντες της μειονότητας μεταξύ των οποίων ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, αλλά και οι Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Αχμέτ Χατζηοσμάν. Μάλιστα οι τελευταίοι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, με εσπευσμένο ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Άγκυρα όπου είχαν επαφές με κυβερνητικά στελέχη της Τουρκίας κατόρθωσαν να επιτύχουν την παραμονή του Akinci στην Θράκη.

Η υποτιθέμενη απαγωγή και η προβοκατόρικη ενέργεια

Όλως τυχαίως, μετά την αναβολή μεταθέσεως Akinci και παραμονή της μειονοτικής επετείου της «29ης Ιανουαρίου», στενός συνεργάτης του Μετέ καταγγέλλει υποτιθέμενη απαγωγή, κατά την οποία χρησιμοποιείται η οργάνωση «Οι Φρουροί της Θράκης», ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το περίεργο αυτό περιστατικό επιχειρήθηκε να αποσιωπηθεί στους κύκλους της μειονότητας.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, ο Χουσεΐν Τζιχάν επισκέφθηκε τον Αχμέτ Μετέ, με τον οποίο διατηρεί συγγενική και φιλική σχέση, εκτελώντας συχνά και καθήκοντα οδηγού του. Κατά την αποχώρησή του τις βραδινές ώρες από την οικία του Μετέ στην Ξάνθη, ισχυρίσθηκε ότι υπέστη ολιγόωρη απαγωγή από αγνώστους δράστες, οι οποίοι τον άρπαξαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα όχημα όπου τον απείλησαν, τον εξύβρισαν και στην συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο.

Ο παθών κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, ισχυριζόμενος ότι οι δράστες τον τρομοκράτησαν δηλώνοντας ότι ήταν μέλη της οργανώσεως «Οι Φρουροί της Θράκης» που είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στα νέα γραφεία του κόμματος ΚΙΕΦ στην Κομοτηνή.

Είναι σαφές πλέον ότι η Άγκυρα, κατά την προσφιλή της τακτική, προσπαθεί να διευθετήσει τις «εσωτερικές» διαφορές που υφίστανται μεταξύ των στελεχών της μειονότητας με προβοκατόρικες ενέργειες και εφευρίσκοντας μία οργάνωση εθνικιστικής γραμμής («Οι Φρουροί της Θράκης»)  χρησιμοποιώντας την «όπως την βολεύει».

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply