Ὅπου …«διάσωσις τραπεζῶν» καὶ μία λεηλασία!!!

Όπου βλέπουμε το κράτος να σπεύδει να σώσει Τράπεζες, αυτομάτως καταστρέφοντας έναν λαό, θα διαπιστώσουμε ότι στις θέσεις των πολιτικών βρίσκονται τραπεζικά στελέχη, που παριστάνουν τους πολιτικούς. Διεκπεραιώνουν την δουλειά των τραπεζών, υπογράφοντας για λογαριασμό μας, αλλά εις βάρος των συμφερόντων μας κι επιστρέφουν στις τράπεζες, για να συνεχίσουν την προσφορά τους στους τοκογλύφους.

Τα παραδείγματα πολλά.
Στουρνάρας, Παπαδήμος, Ζαννιάς, Χριστοδούλου κλπ… Όλοι αυτοί βρέθηκαν να υπογράφουν ως …δικοί μας εκπρόσωποι, ενώ στην πραγματικότητα υπέγραφαν υπέρ των ξένων συμφερόντων,

Το ίδιο ακριβώς και στην Αμερική του Ομπάμα.
Οι Τράπεζες στελέχωσαν το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών και τα κλεμμένα που έλειπαν από τα ταμεία των τραπεζών τα πλήρωσαν οι Αμερικανοί πολίτες, που έκλαιγαν από συγκίνηση όταν εξελέγη  ο Ομπάμα με μέγα χορηγό την Goldman Sachs.

Στην Ισπανία το ίδιο.
Λαμόγιο Τραπεζίτης, γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, στέλεχος κόμματος και διευθυντής τράπεζας που ….ΕΣΩΣΕ το Ισπανικό Δημόσιο.

Ὅπου ...«διάσωσις τραπεζῶν» καὶ μία λεηλασία!!!1

Κι αυτές οι άριστα οργανωμένες μεταφορές, ανυπολόγιστου πλούτου από τους φτωχούς πολίτες στους τραπεζίτες και τα Golden Boys, με το πρόσχημα διασώσεως των τραπεζών, συμβαίνουν συνεχώς πάντα και με την ίδια συνταγή.

Ὅπου ...«διάσωσις τραπεζῶν» καὶ μία λεηλασία!!!3Ὅπου ...«διάσωσις τραπεζῶν» καὶ μία λεηλασία!!!5Ὅπου ...«διάσωσις τραπεζῶν» καὶ μία λεηλασία!!!4Ὅπου ...«διάσωσις τραπεζῶν» καὶ μία λεηλασία!!!2

Σίγμα

(Visited 112 times, 1 visits today)
Leave a Reply