Μέ …τουρκική μειονότητα «περνᾶ» καί τό ἀσφαλιστικό;

Μέ ...τουρκική μειονότητα «περνᾶ» καί τό ἀσφαλιστικό;

Την προσοχή σας παρακαλώ:

  • Υπάρχει μία ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την οποία υποχρεούται η Ελλάδα ν’ αναγνωρίσει ως Τουρκικές τις Μουσουλμανικές Ενώσεις της Θράκης, που η Ελλάδα ακόμη δεν την έχει εφαρμόσει.
  • Προχθές, οι τρείς μουσουλμάνοι βουλευτές του Σύριζα στην Θράκη, ζήτησαν ν αναγνωρισθεί ως τουρκική η μουσουλμανική μειονότητα στην περιοχή.
  • Στους 153 βουλευτές της κυβερνήσεως των αριστεροχριστιανιστών που, σαν μία γροθιά, θα υπερψηφίσουν το ασφαλιστικό, συμπεριλαμβάνονται και οι τρείς μουσουλμάνοι βουλευτές, που λέγαμε και οι οποίοι χρωστούν την εκλογή τους, στην αφανή χρηματοδότηση που έλαβαν από το Τουρκικό Προξενείο στην Θράκη.

Πόσον βέβαιον είναι ότι, οι τρείς εν λόγω βουλευτές, θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, αν δεν «σιγουρέψουν» ότι θ αναγνωρισθεί ως τουρκική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης;

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply