Χαρίζοντας ἀνθρώπινα …κοπάδια!!!

Χαρίζοντας ἀνθρώπινα ...κοπάδια!!!

Δείτε πώς οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν την Μακεδονία ως αντάλλαγμα, από το 1961, για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Γιουγκοσλαβίας.
Ομοίως υποχρέωσαν την Ελλάδα να μαθαίνει με το ζόρι τουρκικά στους σλαβοφώνους Πομάκο,υς ώστε να χρησιμοποιηθούν κι αυτοί ως αντάλλαγμα προς τους Τούρκους, ως ένδειξη …φιλίας από ελληνικής πλευράς από το 1968.

Ομοίως οι σλαβόφωνοι της Μακεδονίας, με εντολή των ξένων νταβατζήδων, αναγνωρίστηκαν ως βουλγαρική μειονότητα και μερικά χρόνια αργότερα ως …σερβική μειονότητα (!) και πάλι ως αντάλλαγμα για να καλοπιάσουν οι Δυτικοί τους Σέρβους, αφήνοντάς τους να ελπίζουν ότι μέσω της …«μειονότητας»  θα αποκτούσαν ελεύθερη έξοδο στην Μεσόγειο.

«Λιβάδια» και ανθρώπινα «κοπάδια» που χρησιμοποιούνται και χαρίζονται στον έναν ή στον άλλον, με εντολές έξωθεν, αναλόγως των ξένων συμφερόντων.
Και φυσικά  δεν ρώτησε κάποιος τους Πομάκους ή τους σλαβοφώνους αν επιθυμούσαν να γίνονται το κλωτσοσκούφι των επικυριάρχων.

Μακεδόνες που έλαβαν μέρος σε όλους τους πολέμους για την απελευθέρωση της Ελλάδας, από το 1821 και μετά, βαπτίστηκαν ...«μη Έλληνες» (!!!) από τα ξένα αφεντικά, για να χρησιμεύσουν ως μπαξίσι στα παιχνίδια επιρροής στην Βόρεια Ελλάδα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply