Ἡ Τζολὺ ἐξαργυρώνει…

Ἡ Τζολὺ ἐξαργυρώνει...Ἀλήθεια, πόσος καιρός πέρασε ἀπό τότε πού ἡ Τζολύ μᾶς πωλοῦσε τήν ἑταιρεία της μέ τά ἐμφυτεύματα στήθους, μέσῳ μπόλικης παραμυθολογίας προπαγάνδας καί παπαρολογίας;
Προληπτικῶς, λέει, ἔκανε μαστεκτομή. Εὖγε στὸ κορίτσι, ἀλλὰ πίσω ἀπὸ τὴν (ὑποτιθέμενη) μαστεκτομὴ πωλοῦσε τὰ πραγματικά ἐμφυτεύματα καὶ τὴν ἑταιρεία της.

«…Η είδηση κατέκλυσε από εχθές τις τηλεοράσεις ενώ σήμερα πήραν την σκυτάλη και οι μισές εφημερίδες της χώρας. Η Αντζελίνα Τζολί είχε μόλις ανακοινώσει, μέσω ενός κειμένου της στους New York Times, την προληπτική μαστεκτομή στην οποία προέβη με σκοπό να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, ασθένεια από την οποία έχασε την μητέρα της σε ηλικία 56 χρόνων.

Με ειδική αιματολογική εξέταση γενετικού υλικού διεπίστωσε ότι και η ίδια έχει προδιάθεση, ότι διατρέχει δηλαδή τον κίνδυνο κατά 87% να προσβληθεί  από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Με το κείμενό της λοιπόν, με το οποίο απευθυνόταν σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, ζητούσε να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε εξετάσεις, ενώ επιχειρούσε να πείσει ότι αφενός το χειρουργείο δεν είναι και τόσο φρικτό και αφετέρου το αποτέλεσμα, τα πρόσθετα δηλαδή νέα στήθη της, είναι πανέμορφα….   

…Από τα δελτία ειδήσεων εχθές, αν συγκράτησα καλά τα νούμερα, ενημερώθηκα ότι μόνο ο γενετικός έλεγχος που έκανε η Τζολί ξεκινά από 1.500 ευρώ. Η δε προληπτική μαστεκτομή της σταρ περιελάμβανε ένα πρώτο χειρουργείο για να κρατήσει τη θηλή της, ένα δεύτερο για την μαστεκτομή και ένα τρίτο για την προσθετική.»

 

Δέν τραβᾶτε νά πνιγεῖτε μέ τά βυζιά τῆς Ἀντζελίνας;

Ὁ πολιτισμός τῶν χασάπηδων καί τῶν ἠλιθίων

Καὶ μετὰ ἀπὸ τὸν ἐθελοντικό της αὐτο-ἀκρωτηριασμὸ μάθαμε γιὰ μία ἑταιρεία ἐμφυτευμάτων…
Βρὲ κάτι συμπτώσεις… Μὰ κάτι …«συμπτώσεις» λέμε!!!

Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΡΑΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑΣ ΤΖΟΛΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ

Ήδη συζητάται ευρέως από φαρμακευτικούς αλλά και ιατρικούς παράγοντες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι Αμερικανοί, μετά τα εμβόλια, βρήκαν τώρα τα πανάκριβα τεστ για την δήθεν πρόγνωση του καρκίνου σε άτομα που έχουν προδιάθεση. Το κόλπο είναι σατανικό, οι εμπνευστές του πανούργοι αλλά τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, πρέπει να προσέξουμε αλλά όχι να πανικοβληθούμε επειδή κυρία Τζολί τα άρπαξε για να προμοτάρει τα μεγάλα ιδιωτικά κέντρα προγνώσεως καρκίνου.

«Σε ένα τυχαιοποιημένο δείγμα, μία στις οκτώ γυναίκες εμφανίζει καρκίνο του μαστού. Από αυτές, ένα ποσοστό 10-15% θα έχει κληρονομικό καρκίνο. Το ποσοστό εμφανίσεως κληρονομικού καρκίνου σε γυναίκες κάτω των 45 ετών είναι 25%. Ανάλογα με την μετάλλαξη και με την ηλικία, μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα εκτός από μαστεκτομή να κάνει και ωοθηκεκτομή, αλλά αυτό θα πρέπει να το κάνει κοντά στην εμμηνόπαυση, δηλαδή στην ηλικία των 40-45 ετών, για να έχει την δυνατότητα να τεκνοποιήσει μέχρι τότε» αναφέρει η μοριακή βιολόγος – γενετίστρια του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος Φλωρεντία Φωστήρα.

Λέτε νά μᾶς δουλεύῃ ψιλό γαζί ἡ Τζολί;

Τώρα λοιπὸν μᾶς ἔφθασε ἐκ νέου ἡ Ἀτζελίνα γιὰ νέα προπαγάνδα.
Κι ἐπεὶ δὴ ἐκεῖ, στὴν Μυτιλήνη κυρίως, οἱ Μ.Κ.Ο. ἔχουν γίνει περισσότερες ἀπὸ τοὺς κατοίκους…
Κι ἐπεὶ δὴ πίσω ἀπὸ τὶς Μ.Κ.Ο. τὰ ἑκατομμύρια ἐξαγοράζουν ἀκόμη καὶ …πεθαμένους…
Κι ἐπεὶ δὴ κάτι πῆρε τὸ αὐτί μου ἀκόμη καὶ γιὰ τὴν λιάζουσα κυρ-τασία καὶ κάτι ἐμπλοκές της μὲ αὐτοῦ τοῦ εἴδους τίς, πολὺ κερδοφόρες, Μ.Κ.Ο….
Κι ἐπεὶ δὴ καὶ ὁ,τι «ἀνθρωπιστικό» ἀνθρωποειδὲς βρῆκε τὴν ὑγειά του ῥοκανίζοντας ἀπὸ τὸ δράμα τῶν (πραγματικῶν) προσφύγων, ἀπολαμβάνοντας τοὺς κάθε εἴδους ταλιμπάν, μὲ ὅλους τοὺς λογικοὺς καὶ παραλόγους τρόπους…
Κι ἐπεὶ δὴ ἰδίως στὸ ἑλλαδοκαφριστάν, μὰ καὶ ὁπουδήποτε στὸν πλανήτη, δὲν κινεῖται κάτι δίχως τὶς ἐντολὲς τῶν Rothschild  κι ἐκτὸς τῆς ἀτζέντας τους…
Κι ἐπεὶ δὴ οἱ μαϊμοῦδες πρῶτα ἐξασφαλίζουν μερικὲς ἀπολαβὲς καὶ μετὰ κουνοῦν τὰ ποδάρια τους γιὰ νὰ μᾶς προπαγανδίσουν τὸ ὁ,τιδήποτε…
…ἐκτὸς ἀπὸ τὶς ἑταιρεῖες ποὺ ἔχει ἤδη ἡ Ἀτζελίνα, καλὸ εἶναι νὰ ἀναζητήσουμε καὶ σὲ πόσες Μ.Κ.Ο. ἐμπλέκεται ἤ ἐμπλέκονται οἱ ἐπιχειρήσεις της.

Λέτε νά πέφτω ἔξω;

Φιλονόη

εἰκόνα

 

 

(Visited 247 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἡ Τζολὺ ἐξαργυρώνει…

  1. Τι πιο λογικο να ‘ρθε τ’ αφεντικο να δει ΠΩΣ παγαινουν αι …..μπιζιναι αυτοπροσωπως;

Leave a Reply