Ἡ ἱστορία διδάσκει τὰ πάντα γύρω ἀπὸ τὰ …πρόσθετα μέτρα!!!

Όσοι δεν γνωρίζουν την ιστορία του Ναστραντίν Χότζα, με την απαιτητική γυναίκα του, που ζήταγε επιμόνως καινούργιο και πιο ευρύχωρο σπίτι, έχουν τώρα την ευκαιρία να την μάθουν, παρακολουθώντας τα «όχι » που λέει σθεναρά η κυβέρνηση των αριστεροχριστιανιστών στους εκπροσώπους των δανειστών για πρόσθετα μέτρα.

Ο Χότζας, λοιπόν, μην΄αντέχοντας άλλο τις απαιτήσεις της γυναίκας του και μήν έχοντας ούτε όρεξη αλλά ούτε και δεκάρα τσακιστή για καινούργιο και πιο ευρύχωρο σπίτι, άρχισε σιγά-σιγά, να μπάζει μέσα στο σπίτι, τον γάϊδαρο, τις κότες, τον κόκκορα, την γουρούνα με τα γουρουνάκια της, τον σκύλο και ότι άλλο οικιακό ζώο είχε στην αυλή.

Όταν η γυναίκα του έφθασε στα όρια της παράνοιας, εξαιτίας του αδιαχώρητου που είχε δημιουργηθεί εντός της κατοικίας της, ο Χόντζας άρχισε πάλι, σιγα-σιγά, να βγάζει τα ζώα από το σπίτι και να τα στέλνει στην αυλή, προς μεγάλη χαρά της γυναίκας του που έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακουφίσεως και σταμάτησε να γκρινιάζει, για τήν έλλειψη ανέσεως και ευρωχωρίας στο σπίτι.

Ε, βάλτε στην θέση του Χότζα την κυβέρνηση, στην θέση των ζώων τα πρόσθετα μέτρα, που υποτίθεται ότι θα πρέπει να ληφθούν, στην θέση της γυναίκας του τον μαλάκ@ τον ελληνικό λαό και θα καταλάβετε με την …μία, για ποιόν λόγο θα αναστενάξει ανακουφισμένος, όταν δεν θα περάσουν τα πρόσθετα μέτρα αλλά θα εφαρμοσθούν τα ήδη συμφωνηθέντα.

Ἡ ἱστορία διδάσκει τὰ πάντα γύρω ἀπὸ τὰ ...πρόσθετα μέτρα!!!

«Όχι» από την κυβέρνηση στην πρόταση των θεσμών για πρόσθετα μέτρα 3 δισ. ευρώ

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply