Σὲ τουρκικὰ χέρια τηλεοπτικὴ ἄδεια…

Σὲ τουρκικὰ χέρια τηλεοπτικὴ ἄδεια...Την ώρα που ο τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι έστησε κοτζάμ ανώνυμη εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών στην Αθήνα, για να πάρει, προφανώς, κατόπιν προσυνενοήσεως με τον …Δαντών της Συριζοεπαναστάσεως μία από τις τηλεοπτικές άδειες και την ίδια στιγμή που, ένας άλλος τούρκος μιντιάνθρωπος, ο Σαμπατίν Τουρκούρ ενδιαφέρεται για τοπικό κανάλι στην Θράκη, πετάγεται σαν την …π@ύτσα ο 14ος αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, να βάλλει χέρι στην ΕΕ, διότι εθελοτυφλεί στο θέμα της Τουρκίας, γράφοντας στο τουϊτερ…

Dim. Papadimoulis @papadimoulis
Ο Ερντογάν, μετά τον Γκιούλ, πάει να “φάει” και τον Νταβούτογλου. Σημάδι κλιμάκωσης του αυταρχισμού. Η Ευρ.Ένωση, δεν μπορεί να εθελοτυφλεί.
8:53 AM – 5 May 2016
9 Retweets
10 likes

Ενδεικτικό της τεράστιας απηχήσεως που είχε αυτή η παρέμβαση είναι ότι, εννέα πνευματικά ανάπηροι συριζορούφιανοι την αναμετάδοσαν και δέκα μαλακοκαύλιδες δηλώσανε πως τους …αρέσει.

Ῥούσσης Νῖκος

(Visited 166 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Σὲ τουρκικὰ χέρια τηλεοπτικὴ ἄδεια…

 1. ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΟΔΌ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ . ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΑΘΗΣΑΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ … ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ .

  Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ .
  ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ …ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ . ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ … ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ … ΧΟΧΟΛΟΙ .
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ … ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ .
  ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΜΟΝ ΕΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΙΣΟΥΝ ΝΑ … ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ … ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ .

  DR A

Leave a Reply