Ἡ …«ἀπειλητική» ΕΣΗΕΑ!!!

Εχασε, λοιπόν, η ΕΣΗΕΑ, μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να αποκαταστήσει μέρος της χαμένης της εμπιστοσύνης με την κοινωνία.

Ἡ ...«ἀπειλητική» ΕΣΗΕΑ!!!

Αντί να στείλει μία απειλητική επιστολή προς ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές , υπογραμμίζοντας ότι, όσοι από δαύτους ψηφίσουν το ασφαλιστικό, θα είναι διά ροπάλου και σε συνεννόηση με τα μέλη της, κομμένοι από κάθε προβολή στα Μίντια της όποιας δραστηριότητας τους, έστειλε μία επιστολή-έκκληση ΜΟΝΟ προς τους βουλευτές-δημοσιογράφους.

Και αν κρίνω και από κάτι τροπολογίες της τελευταίας στιγμής που είναι έτοιμες, λέει, να περάσουν και θεωρούνται ευνοϊκές για το αγγελιόσημο, ο αγώνας των δημοσιογράφων να εξαιρεθούν από τις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού, φαίνεται ότι δικαιώνεται με την συνδρομή των δημοσιογράφων που έγιναν βουλευτές.

Δεν απομένει, πλέον, εάν αυτές οι προσπάθειες ευοδωθούν και οι δημοσιογράφοι-βουλευτές «ελεήσουν» τους πρώην συναδέλφους τους, να βγεί η ΕΣΗΕΑ και να πανηγυρίσε για την νίκη του συνδικαλιστικού σωματείου.
…και η κοινωνία, βέβαια, να αλλάξει το σύνθημα «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι» σε «Τσάτσοι-Κωλογλείφτες- Δημοσιογράφοι» καθόσον, τέτοιου είδους κομπρεμί με βουλευτές και κυβερνητικούς, αποτελούν γραμμάτια που, αύριο μεθαύριο, θα πρέπει να εξοφληθούν.

Πώς θα το κάνουμε ρε «συνάδελφοι»…;;;
Δεν γίνεται την ώρα που ο κοσμάκης είναι στημμένος στην ουρά για την …γκιλοτίνα, εσείς να εγκαταλείπετε την σειρά, για να σώσετε το άδειο σας κεφάλι.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply