Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις καὶ οἱ μυστικοὶ συμβολισμοί της

Ο πύργος της Βαβέλ της εποχής μας
Το Προπύργιο της Παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που βρίσκεται στο Στρασβούργο σχεδιάστηκε στην βάση του διασήμου πίνακα του Pieter Bruegel, «Ο Πύργος της Βαβέλ»
«Ο Πύργος της Βαβέλ» του Pieter Bruegel

«Ο Πύργος της Βαβέλ» του Pieter Bruegel

Lucas van Valckenborch, The Tower of Babel, 1594

Lucas van Valckenborch, The Tower of Babel, 1594

Lodewijk Toeput, Tower of Babel, c. 1587

Lodewijk Toeput, Tower of Babel, c. 1587

Lucas van Valckenborch, Tower of Babel, 1568

Lucas van Valckenborch, Tower of Babel, 1568

Gustave Doré, The Confusion of Tongues, 1865

Gustave Doré, The Confusion of Tongues, 1865

Cornelis Anthonisz, The Fall of the Tower of Babel, 1547

Cornelis Anthonisz, The Fall of the Tower of Babel, 1547

Τι μας αποκαλύπτει η ιστορία του «Πύργου της Βαβέλ»;

Βαβέλ = Εβραϊκή λέξη Η αντίστοιχη Ελληνική: Σύγχυσις
Η ιστορία του «Πύργου της Βαβέλ» είναι μια από τις πιο διαδεδομένες ιστορίες της Βίβλου.
Η ιστορία του «Πύργου της Βαβέλ» σχετίζεται παραβολικά και αλληγορικά με το
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ
Οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους οδηγούμενοι από την απληστία και την αλαζονεία και παραμερίζοντας τον Θεό τους, κτίζουν ένα οικοδόμημα που καταλήγει στην σύγχυση.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (14/12/1999) φέρει την ονομασία «Louise Weiss»

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (14/12/1999) φέρει την ονομασία «Louise Weiss»

 

το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Γιατί φαίνεται μισοτελειωμένο το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; Αρκετοί υποστηρίζουν ότι έτσι αναδεικνύει την «απλή φύση της Ευρώπης». Αυτή είναι μια απλή δικαιολογία που κρύβει την πραγματικότητα δηλαδή την απεικόνιση της Παγκόσμιας Τάξεως Πραγμάτων ή των σκοτεινών εταιρειών ή κοινωνιών.

Ποιός ήταν ο «ήρωας» του Πύργου της Βαβέλ; Ο Νεμρώδ. Τι επεδίωκε ο Νεμρώδ; Την εξάλειψη των θρησκευτικών πεποιθήσεων και επεδίωκε οι άνθρωποι να γίνουν οι θεοί. Τι γίνεται σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Ο Νεμρώδ και ο Πύργος της Βαβέλ

Ο Νεμρώδ και ο Πύργος της Βαβέλ

Ο Νεμρώδ απεικονίζεται δίπλα στον Πύργο

Ο Νεμρώδ απεικονίζεται δίπλα στον Πύργο

Ο Νεμρώδ συνέλαβε την ιδέα της οικοδομήσεως του «Πύργου της Βαβέλ» μέχρι τον ουρανό έτσι ώστε να αψηφήσει τον Θεό.
Για την κατασκευή του «Πύργου της Βαβέλ» πέραν των οικοδομικών υλικών, χρειάζονταν και εργάτες που συγκέντρωσε από όλες τις πόλεις και συνεχώς ανανέωνε το εργατικό του δυναμικό, το οποίο εισέρεε από κάθε Βασίλειο. Η κοινωνία αυτή ίσως να ήταν η πρώτη πολυπολιτισμική κοινωνία. Και το πρώτο παράδειγμα καταρρεύσεως μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε τον ρόλο της λαθρομεταναστεύσεως και της πολυπολιτισμικότητας. Και τα δύο στοιχεία είναι εργαλεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως. Όλοι έχετε ακούσει για το «παγκόσμιο χωριό» και τον «πλανητικό πολίτη».
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενστερνίζεται και υιοθετεί αυτά τα εργαλεία. Άλλωστε ο James Paul Warburg, τέκτων και σύμβουλος του Ρούζβελτ το 1950, είχε επισημάνει ότι «Θα έχουμε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι κατά πόσο η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με κατάκτηση ή με συναίνεση».
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα τμήμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως και ο προθάλαμος της Παγκόσμιας Κυβερνήσεως, με αποτέλεσμα να υιοθετεί την πολυπολιτισμικότητα και τη μαζική μετανάστευση που είναι βασικά εργαλεία για την παγκοσμιοποίηση. Άλλωστε και το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και η επίσημη αφίσα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως
Επίσημη αφίσα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (1992)

Επίσημη αφίσα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (1992)

…συμβολίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση ως τον «Πύργο της Βαβέλ» ή τον «Πύργο της Συγχύσεως». 
«Ευρώπη: Πολλές γλώσσες μία φωνή»

«Ευρώπη: Πολλές γλώσσες μία φωνή»

 

Στην κορυφή του «Πύργου της Βαβέλ ή της Συγχύσεως» θα ήταν ο θρόνος του Νεμρώδ απ’ όπου θα κυβερνούσε ως Θεός. Ο Νεμρώδ ήταν ο πρώτος που επεχείρησε να καθιερώσει ένα πολιτικό σύστημα, μία θρησκεία και μία γλώσσα.
Από τους τέκτονες, εξάλλου, θεωρείται ο Νεμρώδ ως ο πρώτος μασόνος, και ο πύργος του ως ένα μασονικό σύμβολο.
Μήπως και με την βοήθεια των συμβολισμών και με τις ενέργειες μιας Μειοψηφίας της κορυφής της διοικητικής πυραμίδας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, καταλήγουμε στο να θεωρείται η Ευρωπαϊκή Ένωση η συνέχιση των ιδεοληψιών του Νεμρώδ;
Ή με άλλα λόγια μήπως επιχειρείται η καταστροφή των Εθνών, των θρησκειών και των πολιτικών συστημάτων, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Τάξεως; Γιατί η πραγματικότητα, όσον αφορά στην εισροή των μεταναστών ή των λαθρομεταναστών, δεν είναι μια μέθοδος καταστροφής των Εθνών και των θρησκειών των κρατών ώστε να επιτευχθούν πιο εύκολα οι στόχοι των μυστικών εταιρειών ή κοινωνιών; Ή η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκει να ολοκληρώσει την φιλοσοφία και την επιθυμία του Νεμρώδ;
Για να μη μακρηγορούμε, οι συμβολισμοί μόνο τυχαίοι δεν είναι. Όπως τυχαία δεν είναι η εφαρμογή της πολιτικής της μεταναστεύσεως – λαθρομεταναστεύσεως και της πολυπολιτισμικότητας. Οι Ευρωπαίοι κάποια χρονική στιγμή θα καταλάβουν ότι είναι οι πολίτες της Νέας Βαβυλώνας.
Ακριβώς με την αποκωδικοποίηση του συμβολισμού του «Πύργου της Συγχύσεως» αποκαλύπτονται και οι ρόλοι των μυστικών εταιρειών ή κοινωνιών. Επίσης, η ιστορία του «Πύργου της Βαβέλ» ενέχει και δημογραφικό μήνυμα. Κατά την διάρκεια της περιόδου της «αυτοκρατορίας» της Uruk (σήμερα είναι οι πόλη Tell Warka στο Ιράκ) η σημαντική μετανάστευση που έγινε, δημιούργησε προβλήματα που δεν μπορούσε η φέρουσα ικανότητα της πόλεως να τα αντιμετωπίσει, με αποτέλεσμα την κατάρρευσή της και την διάλυσή της.
Ο Jaques Attali στο βιβλίο του «A Brief History of the Future», σκιαγραφεί πώς φαντάζεται, προβλέποντας, τον κόσμο τα επόμενα πενήντα χρόνια. Ένα βιβλίο που βασικά αναδεικνύει στόχους της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως. Χαρακτηριστικά προβλέπει για τις μεταναστευτικές ροές ότι οι σημερινοί αριθμοί των χιλιάδων ανά μήνα μεταναστών:
«… αυτός αριθμός θα αυξηθεί σε εκατομμύρια… »
αντεστραμμένες πεντάλφες

αντεστραμμένες πεντάλφες

 

Η εικόνα που παρουσιάζει η αφίσα ασφαλώς και είναι πλούσια σε μηνύματα και σε μυστικά σύμβολα.

Άξιο παρατηρήσεως είναι πως κύκλος με τα πεντάγωνα κίτρινα αστέρια στην κορυφή της αφίσας είναι αντεστραμμένες πεντάλφες.

Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν είναι αντεστραμμένα τα αστέρια. Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με τα 12 αστέρια συμβολίζει την «τελειότητα και το ενιαίο».
Γιατί λοιπόν στην αφίσα μας τα δείχνουν αντεστραμμένα;

Τα αντεστραμμένα αστέρια είναι ένα απόκρυφο σύμβολο:Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις καὶ οἱ μυστικοὶ συμβολισμοί της15 Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις καὶ οἱ μυστικοὶ συμβολισμοί της16

Επίσημη αφίσα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (1992)

Επίσημη αφίσα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (1992)

Τα αντεστραμμένα πεντάγωνα αστέρια αποτελούν κοινά απόκρυφα σύμβολα. Ο κύκλος των αντεστραμμένων αστεριών συμβολίζει τα φαινομενικά Έθνη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που μεταδίδουν το απόκρυφο μήνυμα.
Φθάνουμε στο 2012 και η νέα αφίσα έχει την ακόλουθη απεικόνιση:
Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις καὶ οἱ μυστικοὶ συμβολισμοί της17
Μια αφίσα γεμάτη συμβολισμούς. Το περίεργο είναι ότι επάνω από τον σταυρό βρίσκεται το σφυροδρέπανο. Το σφυροδρέπανο εμφανίζεται σε ΠΕΝΤΕ σημεία!! και ακολουθεί το άστρο του Δαυίδ σε τέσσερα σημεία!! Με τέσσερις εμφανίσεις είναι και το σύμβολο του Ισλάμ ενώ ο σταυρός εμφανίζεται τρεις φορές. Ο τίτλος της αφίσας: μπορούμε να μοιραζόμαστε το ίδιο αστέρι!!!
Μπορούμε να μοιραζόμαστε το ίδιο αστέρι!!!

Μπορούμε να μοιραζόμαστε το ίδιο αστέρι!!!

H Ευρωπαϊκή Ένωση λοιπόν απεικονίζει την ανεκτικότητα μέσω αυτής της αφίσας, όπου δεσπόζει η παρουσία του σφυροδρέπανου που για δεκαετίες τυραννούσε τους λαούς της Ανατολικής Ευρώπης, που δεν είχαν το δικαίωμα ακόμη και να ψιθυρίζουν και ταυτόχρονα δημιουργούσε φόβο, χαφιεδισμό και φτώχεια. Δηλαδή τα πιο άγρια καθεστώτα που όπως λέει και ο Σολζενίτσιν «τους λογικούς τους έκαναναν τρελλούς».
Μάλιστα, όταν το σύμβολο αυτό βρίσκεται στην κορυφή γιατί θα πρέπει να εκπλησσόμεθα για τα μέτρα λιτότητας; Λιτότητα είχαν τα σοσιαλκομμουνιστικά κράτη, κακομοιριασμένη ζωή χωρίς υπερηφάνια. Αυτό είναι το όραμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως; Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε κατάσταση σοσιαλιστικού κώματος. Η πολυπολιτισμικότητα μας οδηγεί πραγματικά στον Πύργο της Συγχύσεως.
Η πολυπολιτισμικότητα οδηγεί στην καταστροφή και αν κάποιος καταδικάζει την πολυπολιτισμικότητα τότε αμέσως του κολλούν την ταμπέλα – καραμέλα ότι είναι ξενοφοβικός, ρατσιστής κλπ. Τώρα πια ξέρουμε καλά τι ρόλο παίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι για την πρωτοπορία και την οικοδόμηση της Παγκόσμιας Κυβερνήσεως. Σήμερα όμως βιώνει μια κρίση και έχει καταστεί μια οικονομική και πολιτισμική βόμβα. Και το ερώτημα που τίθεται είναι σε ποια χρονική στιγμή θα εκραγεί αυτή η βόμβα; Δηλαδή πότε θα καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση;
 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply