Προσπάθεια φιμώσεως τοῦ Νίκου Ῥούσση;

Μήνυμα ἀπὸ τὸν Νῖκο:

Προσπάθεια φιμώσεως τοῦ Νίκου Ῥούσση;

«Την προηγουμένη φορά, που με μπλόγκαραν στο φέϊσμπουκ, οι αίτιοι οι σιουπατζήδες ήτανε οι αντρούκλες του Σύριζα, που ενοχλήθηκαν με την αποκάλυψη ποιός ήταν ο εκλεκτός τους, που έβαζε ον κάμερα, τα καρόττα στον πάτο του.

Αυτή την φορά, εκείνοι που με μπλόγκαραν, για έναν μήνα παρακαλώ, έχουν να κάνουν με τους φίλους του Φαήλου Κρανιδιώτη, για τον οποίο έγραψα ότι ήταν δικηγοράκος των μπάτσων που πούλαγαν την ηρωΐνη, ότι ήταν αρθρογράφος της εφημερίδας Στόχος και έτρωγε, πάντα με την ίδια λαδωμένη γρεβάντα, σουβλάκια στο μαγαζάκι της Αγγελικής, εκεί πίσω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η αλήθεια πονάει αδέλφια και ιδιαίτερα εκείνους τους κώλους που θέλουν να λέγονται ευαίσθητοι.

Υπάρχει όμως κι ένα θέμα δημοκρατίας με αυτό το μέσο κοινωνικής δικτυώσεως.

Μπορεί, δηλαδή, ο πάσα ένας μαλάκ@ς και η κάθε αγάμ@τη μαλ@κισμένη, επειδή ενοχλήθηκε από αυτά που γράφεις, να αλιεύει από το προφίλ σου μια φωτογραφία, να σε αναφέρει ότι, μ’ αυτήν την φωτογραφία παραβαίνεις τις αρχές του φέϊσμπουκ και οι μαλάκες οι διαχειριστές σε μπλογκάρουν, χωρίς να εξετάσουν ποιός ή ποιά είναι αυτή που το επιδιώκει και το αν πράγματι, με αυτή την φωτογραφία, εσύ προσβάλλεις το δημόσιο αίσθημα.

Απόδειξη ότι, όπως με ενημέρωσε το φέϊσμπουκ, η φωτογραφία για την οποία υφίσταμαι τώρα αυτόν τον αποκλεισμό της ελευθερίας της εκφράσεώς μου, ήταν μία όπου απεικονίζονταν …λάβρος ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!!!

Ο Νικολάκης, πάντως, προχωρεί και τα σκυλιά ας ουρλιάζουν.

Για μηνύματα στο [email protected]

Για την δημοσιογραφική μου δραστηριότητα στο www.reporter.gr.

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Ἔγραφε ὁ Νῖκος:

«…Εσύ μαλάκα K*********los τον γνώρισες τώρα τον Φαήλο, εγώ που τον ξέρω από δικηγοράκο των μπάτσων που πούλαγαν την ηρωϊνη, άρθρογράφο του «Στόχου» και λερό σουβλακοφάγο στο μαγαζάκι της Αγγελικής , πίσω από τις φυλακές Κορυδαλλού, δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Παρόλα αυτά εσύ μπορείς να πάς να γ@μηθείς μαζί με τον Φαήλο, κουραδόμαγκα.»

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Προσπάθεια φιμώσεως τοῦ Νίκου Ῥούσση;

  1. Δεν ειναι ο μοναδικός. Καταγράφονται πλήθος εδω και χρόνια μπλοκαρίσματα σε ηλεκτρονική επικοινωνια κινητα, διαδίκτυο σε ανθρώπους που ενοχλουν με κειμενα, λογο και παρεμβασεις σε αυθαιρετες ενεργειες κρατικων αξιωματουχων και κονομισιούχων .Ιδιωτικες παραγγελλιές κατα πως φαινεται εναντι αδρής αμοιβης με τα καταλληλα κονέ στο παρακράτος.Ας ειναι καλα τα χαμενα βαλιτσάκια

Leave a Reply