Ἀναζητώντας πατριώτη δικηγόρο

Σχόλιο Blogger:

Υπάρχουν άραγε Πατριώτες δικηγόροι να στηρίξουν αυτόν  τον Έλληνα που έδωσε μάχη για όλους εμάς ή θα υπάρξουν δήθεν Πατριωτες δικηγὀροι που θα θέλουν χιλιάδες ευρουλάκια….
Θα παρακολούθω γιατί τον γνωρίζω προσωπικά….

Σήμερα 20/7 έλαβα συστημένη επιστολή από την εφορία Ναυπλίου όπου μου ανακοίνωσε την εγγραφή υποθήκης της α΄ κατοικίας μου για το ποσό οφειλής των 4,238 € (το οποίο προέρχεται από την εισφ. Αλλ. Του 2011, το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ,το Ε.Ε.Τ.Α. και τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) τα οποία ουδέποτε αποδέχθηκα ως οφειλή των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας.
Αφού κατάσχεσαν μέσω της ΠΕΙΡΑΙΩΣ 340 € από λογαριασμό που ήμουν συνδικαιούχος (τα οποία δεν απεδόθησαν στο υπ.οικ. ) και είδαν ότι δεν μπορούν να εισπράξουν από αλλού, διότι είμαι άνεργος αυτή την στιγμή, προχώρησαν οι αθεόφοβοι στην υποθήκευση.

Έχω καταθέσει ένα σκασμό έγγραφα έως σήμερα εξηγώντας τους λόγους αρνήσεως αποδοχής και εξοφλήσεως των οφειλών αυτών μη έχοντας λάβει ουδεμία απάντηση, παρά μόνο ότι εφαρμόζουν τον νόμο.

Το σατανικό σχέδιο αρπαγής της περιουσίας μας μέσω της Ατζέντας 21 και 30, εφαρμόζεται κατά γράμμα από τους μισθοφόρους εκφραστές του Δ’ ΡΑΙΧ και της παγκοσμιοποιήσεως .

Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι (που δεν έχω πράξει ακόμα αντιστεκόμενος) που να έχει νομική υπόσταση (πριν τους πλακώσω στις αγωγές) ας επικοινωνήσει μαζί μου .

Ι. Κ. Ναύπλιο

6944 254865

Σχόλίο Blogger

Υπάρχουν άραγε Πατριώτες δικηγόροι να στηρίξουν αυτόν τον Έλληνα που έδωσε μάχη για όλους εμάς ή θα υπάρξουν δήθεν Πατριώτες δικηγὀροι που θα θέλουν χιλιάδες ευρουλάκια….θα παρακολούθω γιατί τον γνωρίζω προσωπικά….

ἀσυμπίεστος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply