Ἐὰν σπάγαμε τὶς τηλεοράσεις μας…

Ἐὰν σπάγαμε τὶς τηλεοράσεις μας...

Απλά είναι τα πράγματα κοκκορόμυαλοι
Βαρύς αχός ακούγεται και πολλά ντουφέκια πέφτουν, γι’ αυτόν τον διαγωνισμό, από τον οποίο θα αναδειχθούν οι νέοι καναλάρχες, που θα αναλάβουν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του «λοβοτομημένου» πόπολου, για τα επόμενα χρόνια.

Σκίζονται οι υποψήφιοι καναλάρχες για την απόκτηση της αδείας, σκίζονται τα κυβερνητικά λαμόγια να ανεβάσουν, μέσω της γνωστής διαδικασίας των κλειστών δωματίων, την «ταρίφα» και στο περιθώριο, σκίζονται και οι διαφημιστικές εταιρείες που προσδοκούν υψηλά κέρδη, από όλο αυτό το νταλαβέρι.

Όλα αυτά, βέβαια, με την σίγουρη προϋπόθεση, ότι αυτός ο μαλάκας ο λαός, που τώρα παίρνει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου καναλάρχη, λες κι’ αυτός θα του δώσει να φάει, θα αράξει μετά στον καναπέ του και θα βλέπει …τηλεόραση.
…και λέω τώρα εγώ, ο τελευταίος μαλάκας σ’ αυτή την Γη.
Άμα, από αύριο, σπάσετε τις συσκευές της τηλεοράσεώς σας και τις πετάξετε από το μπαλκόνι, ως μία ελάχιστη ένδειξη ότι αρνείσθε να βλέπετε τα σκουπίδια και την ελεγχόμενη ενημέρωση που σας προσφέρουν και άμα πάψετε να πληρώνετε το τέλος της ΕΡΤ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θάχετε τηλεόραση, τι θα γίνει;

Και ο πλέον ηλίθιος αντιλαμβάνεται, πως σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μετά την έναρξη της λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών, τα μηχανάκια της AGB θα δείχνουν μηδενικές τηλεθεάσεις, οι διαφημιστικοί σπόνσορες των διαφόρων εκπομπών του κώλου θα πάρουν τα αρχίδι@ σας, οι επίδοξοι καναλάρχες θα φαληρίσουν και το κράτος θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο.

Όσο για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία δεν θα σας λείψουν….
Μέσω του διαδικτύου και ψυχαγωγικές ταινίες μπορείτε να δείτε και ειδήσεις (πραγματικές και όχι μούφα) να διαβάσετε και γενικώς να επιμορφωθείτε και να ξεστραβωθείτε.

Τι σας λέω, όμως, τώρα ε;
Αφού εσείς δεν είστε άξιοι να ξεχωρίσετε δυό γαϊδουριών άχυρα και αν δεν δείτε τα μπούτια της Μενεγάκη και συντάγες μαγειρικής το πρωί, δεν μπορείτε να ζήσετε…

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply