ΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ…

ΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ...1«…Σου χρωστώ μιαν απάντηση στην επιστολή που μου έστειλες, Κωνσταντίνε Ντάλιε και στη οποία μεταξύ άλλων γράφεις πως είσαι ηθικό στοιχείο και δεν εξαπάτησες ποτέ κάποιον.

Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω αν αξίζει να σου απαντήσω… 

Θα το σκεφθώ…

Να εύχεσαι να μην σου απαντήσω, γιατί θα είμαι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ… έτσι όπως είμαι σε κάθε έναν, που υποτιμά την νοημοσύνη μου….» 

Σημεία και τέρατα καταγγέλει εις βάρος του προέδρου του κόμματος «ΛΕΥΚΟ», το ΑΚΚΕΛ. Η… «Στέγη Αστέγων» και τα … κινήματα του Ντάλιου, που βρίσκονται εκεί, ακούν;;;; Τα κόμματα που τους στηρίζουν, ακούν;;;;

Κωνσταντίνος Ντάλιος. Πρόεδρος του κόμματος ΛΕΥΚΟ, ενώσεις και κινήματα του οποίου έχουν κάνει κατάληψη στον Βοτανικό, ισχυριζόμενα πως θα φτιάξουν «Στέγη Αστέγων Ελλήνων»

Κωνσταντίνος Ντάλιος. Πρόεδρος του κόμματος ΛΕΥΚΟ, ενώσεις και κινήματα του οποίου έχουν κάνει κατάληψη στον Βοτανικό, ισχυριζόμενα πως θα φτιάξουν «Στέγη Αστέγων Ελλήνων»

 Όσο περισσότερο εμβαθύνω στην σκοτεινή υπόθεση που αφορά στην… «Στέγη Αστέγων», τόσο περισσότερο νοιώθω αηδία και ξερνώ μ’ αυτά που διαβάζω και μαθαίνω…Κι έρχονται οι πληροφορίες απανωτές, με τέτοια ταχύτητα, που δεν προλαβαίνω να τις επεξεργασθώ… και στιβάζονται στα πρόχειρα, για να τα δω κάποια στιγμή που θα καταφέρω να ηρεμήσω από την πίεση των αναρτήσεων.

Επειδή όμως, οι πληροφορίες μου λέν πως έρχεται μπαράζ αποκαλύψεων για όλο αυτό το… «παιχνιδάκι» που στήθηκε στον Βοτανικό, από κάποιους «μάγκες», υποτίθεται για Στέγη Αστέγων, αλλά… ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (κι αυτό, κρατείστε το και να το θυμάστε όταν βγουν κι άλλα ΒΡΩΜΙΚΑ στην φόρα) και στο οποίο είναι χωμένα πολλά πολιτικά λαμόγια, από πολλά ΚΥΝΟβουλευτικά κόμματα, αλλά και εξωΚΥΝΟβουλευτικά, αλλά και… «περιφερειακά λαμόγια» και δεδομένου ότι η… υπόθεση βρωμάει πολύ και παίζονται πολλά «μύρια»… κατομμύρια από τα κονδύλια της ευρωπαϊκής  ενώσεως, (αυτής της πουτάνας που διέφθειρε όλο σχεδόν τον ελληνικό λαό, με τις επιδοτήσεις της, που γίνονται και με ελληνικά χρήματα των φορολογουμένων, αλλά ο μαλάκας λαός αυτό δεν το αντιλαμβάνεται και νομίζει πως ξένα είναι τα λεφτά, ας τα παντελονιάσουμε), σκέφθηκα να σας πάω με το … μαλακό (τα σκληρά… «η Παπαρήγα η καλή», που έλεγε και ο Παπαδόπουλος στους «ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟΥΣ»… έπονται).

Για να δούμε λοιπόν, αυτό το… μεγάλο προσώπατο… το στρογγυλούλι… το αφρατούλι, που είναι και πρόεδρος του κόμματος «ΛΕΥΚΟ», που διόριζε αβέρτα κουβέρτα Προέδρους στις ΜΚΟ που έφτιαχνε με την σέσουλα, τι μέρος του λόγου είναι…

Γιατί αν αυτά που έχουν δημοσιευθεί, ισχύουν, τότε… τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας φτάσει ο κ@λος μου…

Τι λέει ο Πρόεδρος του ΑΚΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Κ.Κ.Ε.Λ.);
Πώς ο Ντάλιος τους εξαπάτησε;;;;

Τι λέτε, ωρέ;

Αυτό το… αγγελικό πρόσωπο, αυτός ο βράχος ηθικής, σας εξαπάτησε;;;

Αγροτικό κόμμα Ελλάδος: Ο πρόεδρος του «Λευκό» μας εξαπάτησε (βίντεο)

ΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ...2


Ο κ. Βαγγέλης Τσιομπανίδης, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφερε ότι το αγροτικό κόμμα δεν πρόκειται να κατέβει στις επικείμενες εκλογές καθώς εξαπατήθηκε από τον πρόεδρο του «Λευκό» με τον οποίο επρόκειτο να πραγματοποιήσει κοινή κάθοδο στην προσεχή μάχη της κάλπης.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Τσιομπανίδης, το ΑΚΚΕΛ είχε αποφασίσει να συμμετέχει στις εκλογές μαζί με το κόμμα «Πυρίκαυστος Ελλάδα» και το «Λευκό».

 «Εξουσιοδοτήσαμε τον πρόεδρο του Λευκού, Κωνσταντίνο Ντάλιο, να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τις εκλογές στον Άρειο Πάγο. 

Η διορία έληγε εχθές το βράδυ στις 12.00. Ο κ. Ντάλιος όμως δεν κατέθεσε ποτέ τα έγγραφα με αποτέλεσμα η κάθοδος στις εκλογές να είναι πλέον αδύνατη. 

Καταθέσαμε αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή εναντίον του γιατί μας εξαπάτησε».

Πλέον η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.


Ακούστε τι ανέφερε ο κ. Τσιομπανίδης μιλώντας στο zougla.gr… κάνοντας κλικ, εδώ

 
Πηγή

Ας πάμε παρακατούλια, που έλεγε και ο αείμνηστος πατέρας μου, γιατί εδώ, ξεδιπλώνεται ένα απίστευτο σκηνικό, που εμένα μου βρωμάει…

Διαβάστε την ανάρτηση και προσέξτε στο βίντεο που ακολουθεί τις… απαντήσεις του προέδρου του ΛΕΥΚΟ, Κωνσταντίνου Ντάλιου, καθώς και την γλώσσα του σώματος…

Αυτή η «γλώσσα», πόσα λέει… πόσα αποκαλύπτει…

Η ζωή μ’ έμαθε, πως άνθρωπος που δεν κοιτάει τον συνομιλιτή του στα μάτια, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ…

Κι ο Ντάλιος, αλλού κοιτάζει… ποτέ τον συνομιλητή του δημοσιογράφο.

Αρε Ντάλιο, να δω τα μάτια σου, να κοιτάζουν τον συνομιλητή σου και τι στον κόσμο…
 

Κυνική ομολογία του προέδρου του ΛΕΥΚΟ πως στέρησε την κάθοδο του ΑΚΚΕΛ στις εκλογές. (βίντεο)

ΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ...3

Ο Ντάλιος ομολογεί την απάτη του!!!!!!

Δείτε στην εκπομπή του Πάνου Μπάου τον πρόεδρο του κόμματος ΛΕΥΚΟ Κ. Ντάλιο να ομολογεί κυνικά πως εξαπάτησε όλα τα κόμματα που μετείχαν στον συνασπισμό του ΑΚΚΕΛ. 

Πως μονομερώς αποφάσισαν να μην κατέβουν στις εκλογές και ενώ πήραν τον φάκελο της υποψηφιότητας για να τον καταθέσουν, πήγαν στον Άρειο Πάγο την επομένη της εκπνοής της καταλυτικής ημερομηνίας και κατέθεσαν εκπρόθεσμα χωρίς όμως, όπως λέει να έχει πρόθεση να μετέχει στις εκλογές.

 πηγήΝτάλιε, δεν θέλω να τα πιστέψω όλα αυτά…  εσύ, το καθαρό πρόσωπο, το “λευκό” κόμμα, ομολογείς κυνικά μια μεγάλη απάτη εις βάρος συμπολιτών σου και αν όλα αυτά ισχύουν, εξακολουθείς και έχεις το όνομα “ΛΕΥΚΟ” στο κόμμα σου;;;

Κι έχεις το θράσος να μου γράφεις ως… Βασιλάκης Καϊλας, ότι είσαι βράχος ηθικής και ότι δεν εξαπάτησες ποτέ κανέναν;

Ρε, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι…

Υ.Γ. Μεταξύ μας και μην μ’ ακούσει κανείς, όση ώρα σε παρακολουθούσα στο βίντεο, ξέρναγα ότι είχα φάει…

Από την αρχή που πρωτοείδα φωτογραφία σου, κτύπησαν τόσα καμπανάκια διαισθητικά… αρνητικά, που ούτε όλες οι καμπάνες της Αγιας Σοφιάς, τόση δύναμη δεν είχαν… 

Τέλος πάντων… πήρα τα χάπια για το στομάχι μου που υπέστη βάναυση επίθεση με όσα άκουγα, διάβαζα και έβλεπα, και… συνεχίζουμε…

Μεθοδευμένη η μη κατάθεση υποψηφιότητας του ΑΚΚΕΛ, λέει ο Τσιομπανίδης

 15/09/2015 

«Μούφα» αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του επικεφαλής του κόμματος ΛΕΥΚΟ, περί ατυχήματος, το οποίο απέτρεψε την υποβολή φακέλου υποψηφιότητας του ΑΚΚΕΛ στον Άρειο Πάγο, για συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές, αν αληθεύουν όσα λέει ο επικεφαλής του ΑΚΚΕΛ.

ΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ...4

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρόεδρος του Αγροτικού Κόμματος, Βάκης Τσιομπανίδης κατηγορεί τον πρώην συνεργάτη του ότι προτίμησε να «ρίξει» το Αγροτικό Κόμμα, μη καταθέτοντας τον φάκελο υποψηφιότητος και προβάλλοντας εν συνεχεία αστείες δικαιολογίες, ενώ παράλληλα σχεδίαζε κάθοδο με το ΕΠΑΜ.

«Όσο για τα υπόλοιπα πως άργησε να πάει στον Άρειο πάγο, έπαθε ατύχημα, δεν έβγαιναν τα κουκιά του ΑΚΚΕΛ ή αν δεν αποσύρει το ΑΚΚΕΛ την δήλωση αυτόνομης καθόδου δεν θα ανακηρυχθεί ο συνασπισμός κ.λπ. ήταν απλά δικαιολογίες ώστε να καλύψουν την πολιτική τους απάτη. Αυτός ήταν και ο λόγος που το ΛΕΥΚΟ δεν κατέβασε ούτε έναν υποψήφιο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ.

πηγή

Τι διαβάζω, ωρέ Ντάλιε, εδώ;
Κάποιος «έξυπνος», πήρε τα λεφτά κι έγινε καπνός;

Ποιός είναι ωρέ Ντάλιε, αυτός ο… «έξυπνος»;
Δεν θα ‘πρεπε εσύ ως Πρόεδρος του ΛΕΥΚΟ, να γνωρίζεις ποιός είναι ο … «έξυπνος»;

Αυτό, είναι το χαρακτηριστικό ενός εντίμου και ηθικού ανθρώπου, ή ενός ΑΠΑΤΕΩΝΑ;;;

Βρε… «τέρας ηθικής», τι διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου και κοντεύουν να πεταχτούν έξω; 

Πήρε τα χρήματα των υποψηφίων και έγινε καπνός

ΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ...5
Συμβαίνουν και αυτά στις εκλογές! Όπως διαβάσαμε, ο συνασπισμός ΑΚΚΕΛ, που αποτελείτο από τα κόμματα

 α) Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (Ευάγγελος Τσιομπανίδης), 

β) Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων – Λευκό (Κωνσταντίνος Ντάλιος) και 

γ) Πυρίκαυστος Ελλάδα (Γεώργιος Καλεάδης), δεν θα συμμετέχει στις εκλογές, καθώς η αίτηση κατατέθηκε εκπρόθεσμα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ενημερωτικά, ο συνασπισμός είχε υποψήφιο και στην Πιερία, αλλά όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, υπάρχει παρασκήνιο, αφού ένας «έξυπνος»” μάζευε τα λεφτά των υποψηφίων για τα απαιτούμενα παράβολα, τα πήρε και έφυγε… 

Και έτσι οι υποψήφιοι έμειναν στα κρύα του λουτρού.
 
Πηγή

Ντάλιε, επειδή δεν μ’ αρέσουν οι φήμες, σε ερωτώ ευθέως: 
Μετά την μη κάθοδο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κινήματος  στις εκλογές ο Καμμένος διόρισε την κόρη σου  στην Εθνική Τράπεζα;
Ένα «ναι» ή ένα «όχι», θα ήθελα να είχα, από εσένα… τον … ηθικό άνθρωπο…

Παρατράγουδα στην εκλογική διαδικασία , καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ

Κινδυνεύει να μείνει έξω από την εκλογική μάχη, εξαιτίας της μη έγκαιρης καταθέσεως δικαιολογητικώνΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ...4

Εκτός εκλογικής διαδικασίας κινδυνεύει να μείνει το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας.  

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ΑΚΚΕΛ υπό τον Βάκη Τσιομπανίδη επρόκειτο να κατέβει στις εκλογές ως συνασπισμός κομμάτων, Πυρίκαυστος Ελλάδα και Λευκό, καθώς κι άλλα κινήματα.

Τελικά ενώ , όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, αυτό δεν κατέστη δυνατό διότι ενώ έδωσαν εξουσιοδότηση γραπτή στον Κωνσταντίνο Ντάλιο, πρόεδρο του κόμματος Λευκό, να καταθέσει τα δικαιολογητικά συμμετοχής και το έμβλημα του Συνασπισμού αλλά και τις υποψηφιότητες, αυτό δε συνέβη.

Εχθές το βράδυ ο άνθρωπος αυτός, όπως καταγγέλλουν, ενώ έφυγε από το γραφείο του από την Σινώπης 5, εξαφανίστηκε μαζί με τα δικαιολογητικά. 

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως βρήκε κλειστό τον Άρειο Πάγο στις 12 ακριβώς.

Κατόπιν τούτου ο Βάκης Τσιομπανίδης έκανε αναφορά στον Άρειο Πάγο για εξαπάτηση. Κάποιες πληροφορίες έλεγαν πως ο ίδιος ο κ.Ντάλιος δεν εμφανίσθηκε στον Άρειο Πάγο μέχρι τις 12 . 15 που έφυγαν οι υπάλληλοι.

Η αίτηση για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία κατατέθηκε εκπρόθεσμα σήμερα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το ΑΚΚΕΛ να μην βάλει γκολ προτού βγει στο γήπεδο. 

Το ΑΚΚΕΛ είχε καταφέρει το τελευταίο διάστημα να διευρύνει τις συνεργασίες, ενώ κατά την αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές είχε πάρει 0,6%.

Τώρα η τύχη του ΑΚΚΕΛ, ο οποίος ήταν εταίρος των ΑΝΕΛ την προηγουμένη φορά στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κρίνεται στον Άρειο Πάγο.

πηγή

Κι αυτά, τα παρακατούλια, τι είναι ωρέ Ντάλιε;
Ξέρεις κάτι εσύ;

Προσωπικά, δεν θέλω να τα πιστέψω και ούτε τα ασπάζομαι, γιατί θεωρώ πως είσαι… βράχος ηθικής… αλλά να χαρείς ό,τι αγαπάς… γράψε μου ένα γραμματάκι πως όλα αυτά είναι ψέμματα, και στείλτο μου… ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ… αν ισχύει, φυσικά…

Εγώ, σε υπολείπτομαι… σε θαυμάζω… είσαι ο ήρωάς μου…  όλοι οι Έλληνες πρέπει να σου μοιάσουν… (το ότι δεν μου αρέσει η φάτσα σου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο… δεν μπορεί να είναι όλοι… ΑΛΑΙΝ ΝΤΕΛΟΝ). 

Διαβεβαίωσέ με πως αυτός ο Τσιομπανίδης υπερβάλλει,  βρε πουλάκι μου, γιατί θα σκάσω απ’ την στεναχώρια μου…

Απειλές κατά της ζωής του, εκβιασμούς και εξύβριση δέχεται ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ απο άεργο δήθεν διαδικτυακό δημοσιογράφο και τους συνεργάτες του που επί μήνες μέσα απο το site του prokapress εξύβριζε καθημερινώς και με εργολαβία τον Βάκη Τσιομπανίδη, το ΑΓΡΟΤΙΚΟ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΟΜΜΑ.ΕΛΛΑΔΑΣ και τα στελέχη του.

Ο Ηλίας Μποζιονέλος και η κλίκα του αφού γύρισαν όλα τα πολιτικά κόμματα με προτελευταίο την ΤΕΛΕΙΑ του Απ.Γκλέτσου πλησίασε τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ.

Όταν μετά το φιάσκο των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου και την μη κάθοδο του ΑΚΚΕΛ στις εκλογές ο κύριος αυτός άρχισε τις επαφές με τον Ντάλιο πρόεδρο του ΛΕΥΚΟ που ήταν ο υπαίτιος της μη καθόδου στις εκλογές (υπάρχουν στοιχεία) και του υποσχόταν ότι θα εξαφανίσει τον Βάκη Τσιομπανίδη και θα γίνει πρόεδρος στην θέση του αυτός…

Αργότερα άρχισε να ζητάει απο τον Βάκη Τσιομπανίδη 45.000 ευρώ που ισχυριζόταν πως ξόδεψε προεκλογικά και να βρίζει χυδαία και καθημερινά τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ μέσα απο τα site του και το facebook.

Όταν είδε πως οι εκβιασμοί του δεν περνούν άρχισε να απειλεί πως θα φτιάξει αγροτικό κόμμα και θα διαλύσει το ΑΚΚΕΛ, άρχισαν να δημιουργούν σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως με την ονομασία ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ…..

Εχθές βράδυ 3/11/2015 και ώρα 23:00  ο Μποζιονέλος τηλεφώνησε στον Βάκη Τσιομπανίδη και με ύβρεις χυδαίους χαρακτηρισμούς απείλησε πως με τον κολλητό του Αντωνάκο θα σκοτώσουν τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, δημοσίευσε απειλητικά μηνύματα στο facebook και ένα άκρως υβριστικό άρθρο στο site του (το οποίο έσβησε τα ξημερώματα). 

Ευτυχώς ο Βάκης Τσιομπανίδης προνόησε και κατέγραψε όλες τις συνομιλίες οι οποίες σήμερα θα κατατεθούν στον εισαγγελέα Ορεστιάδος, όπου και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία….

Η απειλή, ο εκβιασμός, η εξύβριση προς πρόεδρο πολιτικού φορέα είναι διαρκείς κακουργηματική πράξη και η αυτόφορη διαδικασία δεν παύει ποτέ…

πηγή

Ντάλιε μου, τι λέει ο Τσιομπανίδης;
Γιατί σας κατηγορεί για μεθοδεύσεις και δολιότητα;
Εσένα, τον βράχο της ηθικής;
Θα σκάσω…

Ανακοίνωση του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σχετικά με την απάτη του προέδρου του ΛΕΥΚΟ

Οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να μην μπει στην βουλή παράταξη έξω από το σύστημα που κυβερνά μετά από όσα έγιναν, μπορεί ο ελληνικός λαός να καταλάβει πως επιτυγχάνεται να εκλέγονται ξανά και ξανά οι ίδιοι βουλευτές.ΑΚΚΕΛ κατὰ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.ῦ...6

Αφού καταλάγιασε ο θόρυβος των εκλογών, μπορούμε πιά να μιλήσουμε και να κάνουμε γνωστές στον ελληνικό λαό τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να εμποδιστεί η συμμετοχή στις εκλογές του συνασπισμού που είχαμε ετοιμάσει σε συνεργασία με το Αγροκτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (που ονομάζεται ΑΚΚΕΛ), και ενώ είχαμε υποβάλει στα κατά τόπους πρωτοδικεία σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος τις υποψηφιότητές μας. 

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορική διαδρομή των βουλευτικών εκλογών, που ανακηρύσσεται από τον Άρειο Πάγο τόσο μεγάλος αριθμός ανεξαρτήτων υποψηφίων βουλευτών, επειδή δεν κατατέθηκε η δήλωση συμμετοχής στις εκλογές του συνασπισμού στον οποίο ανήκαν.

Στην συνεργασία μας αυτή προθυμοποιήθηκε να συμμετάσχει και το ΛΕΥΚΟ, το κόμμα που είχε υποστηρίξει στις εκλογές του Ιανουαρίου το κόμμα ΑΝΕΛ. 

 Αυτό το κόμμα υποκρινόταν ότι ήθελε να συνεργασθούμε. 

Η προθυμία του να μας στηρίξει, όπως αποδείχθηκε, απέβλεπε αλλού. 

Διότι ο πρόεδρός του προθυμοποιήθηκε να αναλάβει αυτός, να καταθέσει στον Άρειο Πάγο τα απαιτούμενα έγγραφα για την συμμετοχή του συνασπισμού μας στις εκλογές, μια που είχε το δικηγορικό γραφείο του δίπλα από τον Άρειο Πάγο.

Ενώ λοιπόν ο πρόεδρος του κόμματος ΛΕΥΚΟ, εξουσιοδοτήθηκε εγγράφως από όλους εμάς, όσους αποτελούσαμε τον συνασπισμό αυτόν, να καταθέσει στον Άρειο Πάγο εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, την δήλωση συμμετοχής μας υπό την μορφή συνασπισμού στις προσεχείς τότε εκλογές, αθέτησε την υπογραφή του, και δεν κατέθεσε εντός της προβλεπομένης προθεσμίας στον Άρειο Πάγο τα απαιτούμενα έγγραφα για την συμμετοχή του συνασπισμού μας στις εκλογές.

Το άκρον άωτον της υποκρισίας ήταν ότι προσήλθε στον Άρειο Πάγο μίαν ημέρα μετά τήν εκπνοή της προθεσμίας υποβολής της δηλώσεως υποψηφιότητος του συνασπισμού, την οποία είχε εξουσιοδοτηθεί νά κάνει. 

Και ακύρωσε έτσι όλους τους κόπους και τα έξοδα στα οποία υποβληθήκαμε από το υστέρημά μας για να ακουσθεί μέσα στην βουλή μια ελεύθερη φωνή. 

Το ποιόν και οι σκοπιμότητες του ανθρώπου φαίνονται και από το ότι δεν επιστρέφει τα χρήματα τα οποία δόθηκαν από εμάς και εκείνα που έλαβε προσωπικά από εμάς για να μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές ο συνασπισμός μας.

Ας μη νομίζει λοιπόν κάποιος ότι η βία και η νοθεία γίνονται μόνον αφού στηθούν οι κάλπες. Υπάρχουν δόλιες μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στο να υπάρχουν μόνον οι υποψηφιότητες εκείνες, που δεν αλλοιώνουν τις προϋφιστάμενες μέσα στην βουλή ισορροπίες. 

Η βουλή κυβερνιέται από μια ομάδα προσώπων που μπορούν να εφαρμόσουν ακώλυτα και απερίσπαστα τα εκάστοτε μνημόνια σε βάρος του ελληνικού λαού, όσο κι αν αυτά είναι άδικα. 

Ο λαός μέσα από τα ΜΜΕ πείθεται να δέχεται την αδικία που γίνεται σε βάρος του.

Το κόμμα ΛΕΥΚΟ όχι μόνο εμπόδισε την συμμετοχή μας στις εκλογές αλλά και δεν επιστρέφει τα χρήματά μας, ενώ είχε υπογράψει ότι θα καταθέσει τις υποψηφιότητές μας στον Άρειο Πάγο για να κατέλθουμε στις εκλογές με την μορφή του συνασπισμού. 

Για τις εξελίξεις αυτού του αγώνα, που είναι αγώνας για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να καταδικασθεί η απάτη και το ψέμμα, θα σάς ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας.

Υποβαλλόμαστε σε κόπους και δαπάνες για το καλό της πατρίδας μας και του λαού της και παρακαλούμε όσους αναγνωρίζουν την ανιδιοτέλειά μας, να μάς στηρίξουν στον αγώνα μας αυτόν, τουλάχιστον με το να ενημερώνονται για την εξέλιξη του αγώνα μας ενάντια σ΄ αυτούς που στο πρόσωπό μας εξαπάτησαν τον ίδιο τον ελληνικό λαό, που ζητούσε να κατεβεί στις εκλογές κάτι αληθινό, κάτι διαφορετικό από τους ψεύτες πολιτικούς.

Το κίνημα Ελευθερία ξεκίνησε σαν μια προσπάθεια να ακουσθεί η αλήθεια έξω ή μέσα από τη βουλή. 

Η αδικία που έγινε σε βάρος μας είναι ένας άλλος τρόπος να ακουσθεί η φωνή της αλήθειας, δυστυχώς μόνον έξω από την βουλή. 

Ποιός όμως τώρα μπορεί να αρνηθεί ότι γίνονται δόλιες μεθοδεύσεις, για να διαμορφωθεί μέσα από αυτές το εκλογικό αποτέλεσμα; 

Αυτή η δολιότητα υπάρχει συνεχώς γύρω μας, και καλά είναι να την γνωρίζουμε για να προστατευθούμε.

Ό,τι έγινε μ΄ εμάς, πρέπει να το μάθει ο ελληνικός λαός, για να γίνει πιό προσεκτικός απέναντι σ΄ αυτούς που, ενώ εμφανίζονται ότι θέλουν το καλό του, στο τέλος υποκρίνονται ότι δεν γινόταν αλλιώς, παρά να τον εγκαταλείψουν στα άνομα χέρια των αφιλανθρώπων και δυστυχώς απανθρώπων ψευδο-δανειστών του.
Τελικά, τίποτε δεν μένει κρυφό, διότι το ψέμμα ξεσκεπάζεται και όπως ο ήλιος λάμπει, έτσι και η αλήθεια.

πηγή

Ντάλιε, ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, λέει πως όλα όσα καταγγέλει, είναι τεκμηριωμένα και έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα και στην Ελληνική Δικαιοσύνη…

Εγώ, δεν θέλω να πιστέψω πως όλα αυτά ισχύουν… 

Αν όμως ισχύουν, θα περιμένω την απόφαση της «ανεξάρτητης»… της «ακηδεμονεύτου», της «παρθένας» Δικαιοσύνης… την οποία, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Απάντηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στον βρωμερό οχετό λάσπης του κου Ντάλιου.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, αν ήθελα να πουλήσω το τομάρι μου θα μπορούσα να το κάνω ανά πάσα στιγμή και πολύ ακριβά….
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να προσπαθήσω κάθοδο στις εκλογές κάτω απο την σκέπη του ΑΚΚΕΛ, θα μπορούσαμε να πάμε σε συνεργασία με κάποιο μεγάλο κόμμα με 7-10 εκλόγιμες θέσεις και κυβερνητικά αξιώματα. 
Ακόμη και μετά το φιάσκο με τους απατεώνες, μου πρότειναν εκλόγιμη θέση σε ψηφοδέλτιο επικρατείας μεγάλου κόμματος αρκεί να δήλωνα επίσημη στήριξη στο κόμμα τους, προτίμησα όμως να δηλώσω πως αφήνουμε τον κόσμο μας κατά συνείδηση παρά οποιανδήποτε συνεργασία με αυτούς που κατέστρεψαν τον αγροτικό κόσμο.
Όταν υπάρχει κάποιο έγκλημα ψάχνουμε να βρούμε ποιος είχε συμφέρον να γίνει αυτό….
Το ΑΚΚΕΛ, ο πρόεδρος, οι άνθρωποι του και ο αγροτικός κόσμος καταρρακωθήκαμε απο την δόλια μη κάθοδο μας….
Χάσαμε τον ύπνο μας, την αξιοπιστία μας, τα χρήματα μας αλλά το κυριότερο οι απατεώνες με τους συνεργάτες τους δεν αρκέστηκαν μόνο στο να εμποδίσουν την κάθοδο και την σίγουρη είσοδο μας στην βουλή, αλλά συνεχίζουν να σπέρνουν διχόνοια  στον αγροτικό κόσμο βομβαρδίζοντας με ψεύδη το ΑΓΡΟΤΙΚΟ. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΟΜΜΑ.ΕΛΛΑΔΑΣ και τον πρόεδρο του. 
Αλήθεια ο κύριος Ντάλιος που την μια άργησε να πάει στον Άρειο πάγο, μετά έπαθε ατύχημα, μετά κατέθεσε εκπρόθεσμα και έριχνε το μπαλάκι στο ΑΚΚΕΛ, γιατί δεν έχει ανακηρυχθεί κάποιος υποψήφιος του ΛΕΥΚΟ; 
Γιατί ήταν οργανωμένο σχέδιο και δεν μπήκαν καν στον κόπο και σε έξοδα να αγοράσουν παράβολα στην ουσία δεν κατέβασαν κάποιον υποψήφιο. 

Ξημερώματα Δευτέρας και αφού βούτηξε ο κος Ντάλιος τα έγγραφα και εξαφανίσθηκε έστειλε e-mail προς το υπουργείο εσωτερικών κάποιον από τους 3 υπόλοιπους αρχηγούς…..

Όλα τα παραπάνω είναι τεκμηριωμένα στοιχειοθετημένα και θα αποδειχθούν απο την Ελληνική δικαιοσύνη .

πηγή 

Σου χρωστώ μιαν απάντηση στην επιστολή που μου έστειλες, Κωνσταντίνε Ντάλιε και στη οποία μεταξύ άλλων γράφεις πως είσαι ηθικό στοιχείο και δεν εξαπάτησες ποτέ κάποιον.

Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω αν αξίζει να σου απαντήσω… 

Θα το σκεφθώ…

Να εύχεσαι να μην σου απαντήσω, γιατί θα είμαι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ… έτσι όπως είμαι σε κάθε έναν, που υποτιμά την νοημοσύνη μου.

 Υ.Γ. Η… «Στέγη Αστέγων» και τα … κινήματα του Ντάλιου, που βρίσκονται εκεί, ακούνε;;;; 
Τα κόμματα που τους στηρίζουν, ακούν;;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply