Παραπλανητικὲς κυβερνητικὲς δηλώσεις

Παραπλανητικὲς κυβερνητικὲς δηλώσειςΠρέπει, να σας τα πώ στα ίσια μπας και πάρετε χαμπάρι…
Αυτοί, ο ….Βλάκας και η παρέα του, είναι πλέον καθεστώς και σαν καθεστώς συμπεριφέρονται.

Οι δηλώσεις που, κατά καιρούς, κάνουν κάτι απίθανοι τύποι σαν τον Ξυδάκη, την Καφαντάρη, τον Κατρούγκαλο, τον Πολάκη, τον Σταθάκη, τον Καμμένο και τ’ άλλα αρχίδι@ αυτής της κυβερνήσεως των αριστεροχριστιανιστών, δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν τον γέλωτα και την ειρωνία.
Στ’ αρχίδι@ τους σας έχουν γραμμένους.!
ΕΠΙΤΗΔΕΣ γίνονται.!
Για να ικανοποιείται το «μέσα» αυτής της γ@μημένης και μεταλλαγμένης συριζορουφιανοκωλόφαρας, που τούς έφερε στην εξουσία και που εξακολουθεί να τους στηρίζει.
Για να εξακολουθήσουν να νομίζουν οι λοβοτομημένοι, οπαδοί και ψηφοφόροι τους, ότι έχουν μία κυβέρνηση της Αριστεράς που πουλά τσαμπουκά στους διαπλεκομένους και γενικώς στους εχθρούς, αγωνιζομένη για το καλό του πόπολου.
Για να λυσσούν και να συσπειρώνονται όλα αυτά τα ούγκανα γύρω τους και να υποστηρίζουν, ακόμη και σήμερα, ότι ο Τσίπρας καλά πορπατάει, θ’ αλλάξει την Ευρώπη, θ’ αλλάξει τον κόσμο, θα τους γ@μήσει όλους, άσχετα αν όλοι αυτοί που τον υποστηρίζουν, σε λίγο δεν θάχουν ν’ αλλάξουν σώβρακο.
Γι’ αυτούς, είναι βαθειά ψυχολογικό το θέμα και έχει να κάνει με την δυσκολία να παραδεχθούν οι μαλάκες ότι …ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Παράλληλα, αυτό το ιδιότυπο καθεστώς, που όλο και περισσότερο μου θυμιζει την Αλβανία του Αλία, που επισκέφθηκα το 1985, αρέσκεται, διά της προκλήσεως, να δείχνει τα χαλασμένα δόντια του.
Αρκεί να υπενθυμισθεί ότι, σ’ αυτή την διεύθυνση στρατηγικού σχεδιασμού υπό τον Τσίπρα στου Μαξίμου, έχουν διορισθεί, μέχρι στιγμής, ένας πρώην μπάρμπαν, ένας αποτυχημένος ράπερ και όλο του το σόϊ, ένας διαπιστωμένα υπάλληλος του Σόρος και πρόσφατα, ένας …μάγειρας.
Κι’ από κοντά ένα σωρό άλλοι προκλητικοί διορισμοί, του γιαμιά της Δούρου στην ΕΥΔΑΠ, του γκόμενου της Σβίγγου κι’ ένα σωρό άλλων κλαρινογαμπρών, κωλόβλαχων κυρίως, που μόνο τους προσόν ήταν ότι είχαν άκρες στο γκοβέρνο.
Κι’ εσείς κρίνετε και λοιδωρείτε (σωστά) αυτούς τους γελοίους διορισμούς, που τίποτα δεν έχουν να προσφέρουν στην χώρα, βαυκαλιζόμενοι ότι κάνετε εποικοδομητική αντιπολίτευση και συμβάλετε στην φθορά τους.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

Αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκει το καθεστώς, που κινείται με βάση τις αμερικανιές που του υπαγορεύονται.
Να εξαντλείται ο κόσμος στην κριτική, να μην κάνει τίποτα και σιγά-σιγά, μην ευρίσκοντας συμπαράσταση από κάποιον καριόλη του δημοκρατικού τόξου, να χωνεύει αυτήν την πρόκληση, που προσβάλλει αισθητική και νοημοσύνη, και ν’ αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι, «αυτοί ήλθαν για να μείνουν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τους διώξουμε».
..κι’ αυτοί να αλωνίζουν, βιάζοντας βίαια τις ψυχές μας, την νοημοσύνη μας, την αισθητική μας ακόμη και την γλώσσα μας.

Δυστυχώς, όταν έχεις να κάνεις με μία κακέκτυπη Μαφία, η λύση δεν μπορεί παρά να είναι μόνον βίαιη και ενδεχομένως σε ατομικό επίπεδο, καθόσον τα περί αλληλεγγύης τα έχω γράψει προ πολλού στ’ αρχίδι@ μου και δεν έχω δεί, μέχρι τώρα, να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.
Δεν προχωρώ παρακάτω-αν και μπορώ- γιατί δεν γουστάρω να πάω φυλακή από τα καριόλια.

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply