Ἡ Ε.Υ.Π. συνεργάτης Διεθνῶν ἐγκληματιῶν;

Ἡ Ε.Υ.Π. συνεργάτης Διεθνῶν ἐγκληματιῶν;

Τὸ παρακάτω κείμενον, μὲ πάσαν ἐπιφύλαξιν γιὰ τὴν εἰλικρίνειά του, ἐφ’ ὅσον ὁ καταγγέλων δὲν εἶναι καὶ ἀπὸ τὰ …ἀγαθότερα πλάσματα, δημοσιεύεται γιὰ ἕναν καὶ μόνον λόγον.
Αὐτόν:

Πρακτοράκια ἀνάμεσά μας..

…ποὺ ἀποδεικνύει πὼς μέσα στὴν Ε.Υ.Π. δροῦν πολλὰ παρακλάδια μὲ …ἀντικρουόμενα συμφέροντα.
Πάντως ἡ Ε.Υ.Π. σίγουρα δὲν ὑπηρετεῖ τὴν χώρα καὶ τοὺς Ἕλληνες.

Κρατῆστε τὶς πληροφορίες… Εἶναι ἀκόμη μία ἀπόδειξις τοῦ ῥόλου τῶν κρατικῶν λειτουργῶν ἐναντίον μας.

Φιλονόη

Η 

Ε.Υ.Π. 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

Καταγγέλλει δημόσια ο γιος του Προέδρου της Βουλής.

Την απαγωγή του από ξένες μυστικές υπηρεσίες με την συνενοχή της Ε.Υ.Π. κατά την διάρκεια ταξιδιού του στο εξωτερικό καταγγέλλει ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση. Όπως ο ίδιος αναφέρει στο κείμενό του, όλα ξεκίνησαν από την Αθήνα και η συνέργια της Ε.Υ.Π. είναι προφανέστατη στην πρωτοφανή αυτή απαγωγή Έλληνα Πολίτη από διεθνείς γκάγκστερς που δρουν υπό υπηρεσιακό πρόσχημα. Ο ανθελληνικός ρλόλος της ντόπιας μυστικής υπηρεσίας που καταρρακώνει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα ενός Έλληνα Πολίτη τοποθετούν αντιμέτωπο τον Ελληνικό λαό με το σημερινό ελλαδικό κράτος σε κάθε του έκφανση!

 

     «Μιαν ημέρα πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου με προορισμό την πόλη του Μεξικού, με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο Heathrow στην Αγγλία, δέχτηκα κλήση από το ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο μου είχε κλείσει τα εισιτήρια, και μου ανακοινώθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν για τεχνικούς λόγους να πραγματοποιηθεί check in στην ιστοσελίδα της εταιρείας British Airways με την οποία θα ταξίδευα.

     Θα έπρεπε λοιπόν να παραστώ ο ίδιος δύο ώρες πριν την αναχώρηση για να γίνει o έλεγχος και η παράδοση αποσκευών στο αεροδρόμιο. Όταν έδωσα το εισιτήριό μου στο γκισέ της British Airways η υπάλληλος της εταιρείας μου ανακοίνωσε ότι δεν ήταν δυνατόν για τεχνικούς λόγους να γίνει check in για το Μεξικό παρά μόνο για το Λονδίνο.

     Στην ερώτησή μου γιατί γίνεται αυτό δεν μου απήντησε και όταν την ρώτησα αν γίνεται για λόγους ασφαλείας, μου το αρνήθηκε και με παρέπεμψε στην προϊσταμένη της η οποία μου απεκάλυψε ότι αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας. Απεφάσισα να επιβιβασθώ και λίγα μέτρα πριν μπω στο αεροπλάνο με πλησίασε η πρώτη υπάλληλος η οποία με πολύ έντονο ύφος μου είπε ότι η συνάδελφός της δεν έπρεπε να μου αποκαλύψει ότι η άρνηση check in από την British Airways έγινε για λόγους ασφαλείας.

     Όταν έφθασα στο αεροδρόμιο του Heathrow ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία. Αρνήθηκαν ρητά για «τεχνικούς λόγους» να μου κάνουν check in και μου έδωσαν απλώς ένα boarding pass. Απεφάσισα να μπω στο αεροπλάνο, παρότι χωρίς check in δεν είσαι δηλωμένος στην πτήση. Η απόφασή μου ήταν λαθεμένη, όπως αποδείχτηκε, αφού χωρίς την διαδικασία του check in γίνεσαι αόρατος στην πτήση. To boarding pass αποτέλεσε το τυράκι για να ενδώσω στην ενέδρα των μυστικών υπηρεσιών αφού με μια τρίπλα νομιμοφάνειας εξασφάλισαν την συγκατάθεσή μου.

     Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η εξαφάνισή μου από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής (CIA) oι οποίες σε συνεργασία με την British Airways oργάνωσαν την υπερατλαντική «απαγωγή»  μου.

     Όταν έφθασα στην πόλη του Μεξικού, στην διαδικασία ελέγχου, μου ανακοίνωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριο και με οδήγησαν, μαζί με τους δύο συνταξιδιώτες μου σε έναν ειδικό χώρο. Εκεί εμφανίστηκαν μετά από λίγη ώρα τέσσερα άτομα με πολιτικά τα οποία άρχισαν να μας φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, μας έκαναν σωματικό έλεγχο, μας αφαίρεσαν τα κινητά μας τηλέφωνα και ζήτησαν τις ταυτότητές μας. Επικεντρώθηκαν σ’ εμένα ρωτώντας με εάν έχω απασχολήσει την δικαιοσύνη και για τι είδους αδίκημα, ενώ μετά από λίγη ώρα αποδείχτηκαν καλά διαβασμένοι, δείχνοντάς μου με τα δάκτυλά τους την ποινή καθείρξεώς μου για απαλλοτρίωση τράπεζας. Ακολούθησε η «ανάκρισή» μου σε ένα γραφείο, παρουσία ενός αγνώστου άνδρα, που πραγματοποιήθηκε μέσω ανοικτής τηλεφωνικής ακροάσεως από κλιμάκιο Αμερικανών. Η «ανάκριση» παραμένει σε εισαγωγικά αφού μόνον ερωτήσεις δεν μου έκαναν. Μου γνωστοποίησαν ότι δεν είμαι ένας κοινός ληστής τράπεζας αλλά ότι συμμετέχω σε επαναστατικές ομάδες, ότι είμαι εκπαιδευμένος σε όπλα και εκρηκτικά. Μετά ακολούθησαν ερωτήσεις κάποιες από τις οποίες ήταν εάν οι συνταξιδιώτες μου συμμετείχαν στην απαλλοτρίωση του 2007, τους λόγους επισκέψεώς μου στο Μεξικό και αν εργάζομαι.

     Ουσιαστικά ο μυστικός πράκτορας μαζί με τον αστυνομικό ασφαλείας του αεροδρομίου ακολούθησαν την εξής τεχνική. Ενώ ο ανακριτής έκτιζε το τρομοκρατικό μου προφίλ ο άλλος παρατηρούσε τις ενδεχόμενες αντιδράσεις μου ή μη και τον ενημέρωνε βγάζοντας την ανοικτή ακρόαση.

     Όταν με την σειρά μου ρώτησα το όνομα αυτού που με ανέκρινε και την υπηρεσία από την οποία προερχόταν η τηλεφωνική επικοινωνία χάθηκε και ο αστυνομικός που παρίστατο με ενημέρωσε ότι ο ανακριτής ονομάζεται Φρανκ Μπαντέρας.

     Στην συνέχεια με οδήγησαν στο γραφείο μεταναστεύσεως για να με ενημερώσουν επισήμως ότι για το μεξικανικό κράτος θεωρούμαι τρομοκράτης και ότι είμαι ανεπιθύμητος στην χώρα τους. Όταν τους ρώτησα τι εννοούν με τον όρο τρομοκρατία μου έφεραν το παράδειγμα της εκρήξεως στο αεροδρόμιο της Τουρκίας.

     Κατόπιν επέτρεψαν στους συνταξιδιώτες μου να βγουν από το αεροδρόμιο και εμένα με οδήγησαν σε έναν ειδικό χώρο κρατήσεως. Καθόλη την διάρκεια της κρατήσεώς μου μιλούσαν μόνο στα ισπανικά και όταν ζητούσα φωνακτά τα αυτονόητα με έβριζαν και μου έλεγαν να το βουλώσω στα ισπανοαγγλικά (shut up perro ).

     Ο χώρος κρατήσεώς μου είχε 6 κάμερες και ήταν παγωμένος. Επί 24 ώρες δεν μου έδωσαν νερό και φαγητό, ενώ κατά την διάρκεια του ύπνου ξύπνησα από τον ήχο οπλίσματος όπλου έξω από την πόρτα κρατήσεώς μου.

     Μετά από μιαν ημέρα κρατήσεως με άφησαν να μιλήσω τηλεφωνικώς με τον Έλληνα πρόξενο στο Μεξικό ο οποίος είχε ειδοποιηθεί από τους φίλους μου. Αφού οδηγήθηκα ξανά στον ειδικό χώρο κρατήσεως κατάφερα να μιλήσω στα αγγλικά με έναν αστυνομικό ο οποίος μου εξήγησε ότι δεν μπορούσα να ταξιδέψω σε καμμία άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπως επιθυμούσα. Επτά ώρες αργότερα, ξαφνικά, αστυνομικές δυνάμεις του Μεξικού άνοιξαν την πόρτα και τρέχοντας και χωρίς να μου παραδώσουν μέρος από τα προσωπικά μου αντικείμενα με επιβίβασαν σε ένα αεροπλάνο της British Airways, όπου οι αεροσυνοδοί με ενημέρωσαν ότι επιστρέφω στο Λονδίνο και ότι είναι υποχρεωμένοι κατά τημ διάρκεια της πτήσεως να κρατούν το διαβατήριό μου. Στο Λονδίνο απαγόρευσαν σε φιλικό μου πρόσωπο να με συναντήσει εντός του αεροδρομίου λέγοντας ότι είμαι κρατούμενος και επιβεβαιώνοντας έτσι την σύμπραξη των αγγλικών υπηρεσιών στην τριήμερη υπερατλαντική «απαγωγή μου». Η ΜΙ6 έχει γίνει κατά καιρούς στόχος των βρετανικών μέσων ενημερώσεως, κυρίως για την συνδρομή που παρείχε στην CIA για την απαγωγή και βασανισμό πιθανών υπόπτων για τρομοκρατία.

     Οι αποσκευές μου χάθηκαν στο Μεξικό και δεν αποζημιώθηκα για το κόστος του εισιτηρίου. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα ενημερώθηκα ότι οι μεξικανικές αρχές δημιούργησαν πρόβλημα στην οικογένεια του φίλου μου που θα με φιλοξενούσε. Τους ανακοίνωσαν ότι δεν θα τους επιτραπεί ξανά να φιλοξενήσουν επισκέπτες από άλλη χώρα.

     Είναι προφανές ότι συνεργάστηκαν μια σειρά από υπηρεσίες και εταιρείες (Μεξικανικές Αρχές, CIA, MI6, British airways) πραγματοποιώντας παραβιάσεις τόσο στον εδαφικό όσο και στον εναέριο χώρο με απώτερο σκοπό την ανάκρισή μου από κλιμάκιο της CIA. Oυσιαστικά χρησιμοποίησαν παρόμοια τακτική εξαφανίσεων με αυτές που πραγματοποιούν σε χιλιάδες υπόπτους για τρομοκρατία με κριτήριο τις απόρρητες λίστες φακελώματος που έχουν συντάξει. Διάφορες αεροπορικές εταιρείες έχουν υπογράψει συμφωνητικά με την CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες για να επιβιβάζουν στις πτήσεις χωρίς check in -ουσιαστικά εξαφανίζοντας εναέρια-υπόπτους κατ΄αυτούς για τρομοκρατία, αποβιβάζοντάς τους σε κάποιο Γκουαντάναμο ή σε κάποια αίθουσα κρατήσεως αεροδρομίου. Όσο για τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική) είναι γνωστή η σχέση υποτελείας, εξαρτήσεως αλλά και συνεργασίας τους με μυστικές υπηρεσίες άλλων κρατών. Όλοι θυμόμαστε τις απαγωγές Πακιστανών το 2015 από διάφορες περιοχές της Ελλάδας μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο. Κυπατζήδες μαζί με Άγγλους πράκτορες απήγαγαν έναν αξιοσημείωτο αριθμό ανθρώπων οδηγώντας τους σε άγνωστη τοποθεσία όπου τους ξυλοκόπησαν και τους ανέκριναν στην αγγλική γλώσσα. Ήταν τότε που ο υπουργός δημοσίας τάξεως Γ. Βουλγαράκης διεμήνυε ότι «θα πέσει πολύ γέλιο όταν ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα για τις δήθεν απαγωγές» και ότι πρόκειται «για σενάρια με καουμπόυδες, κουκούλες και καραγκιοζιλίκια».

     Στο ίδιο πνεύμα εκινείτο και ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος έκανε λόγο για «εξωπραγματικά σενάρια με κουκκούλες και ανακρίσεις». Στην εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι έγιναν οι απαγωγές τουλάχιστον δέκα Πακιστανών από την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ. Όπως επίσης απεκαλύφθη και η συμμετοχή Βρετανών πρακτόρων με πρωτοστάτη τον Νίκολας Τζον Άντριον Λάγκμαν ο οποίος ήταν προϊστάμενος του Βρετανικού κλιμακίου της μυστικής υπηρεσίας ΜI6 στην Αθήνα και ο οποίος αναγνωρίστηκε από απαχθέντα.

     Όμως οι λαοί γνωρίζουν ότι τρομοκράτες είναι αυτοί οι οποίοι είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για τις μεγαλύτερες γεννοκτονίες κατά αμάχων πληθυσμών, τις συνέπειες των οποίων πληρώνουν οι λαοί της Ευρώπης δεχόμενοι τα αντίποινα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Είναι οι ίδιοι υποκριτές που εμφανίζονται ως κοσμοπολίτες και προοδευτικοί απέναντι στον μουσουλμανικό συντηρητισμό ενώ την ίδια στιγμή εφαρμόζουν την θανατική ποινή με την ηλεκτρική καρέκλα σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής ψήνοντας ζωντανούς ανθρώπους. Τα σώματα ασφαλείας τους είναι που σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους στον δρόμο, απλώς επειδή έχουν άλλο χρώμα δέρματος, ποινικοποιώντας την φτώχεια και εγκληματοποιώντας το προλεταριάτο. Συνεχίζοντας την αιματοβαμένη πολιτική μιας αποικιοκρατικής παραδόσεως που εκφράζεται τυφλά αλλά συνοψίζεται με συνέπεια και στρατηγική στην εξόντωση όσων στέκονται εμπόδιο στους εγκληματικούς σχεδιασμούς τους.

     Τέλος θέλω να δηλώσω ότι δεν αποζητώ καμμιά θυματοποίηση ή κανενός είδους πολιτικό χειρισμό με πρόσημο την «αθωότητά» μου παρά μόνον να καταθέσω την προσωπική μου ιστορία σαν μια σταγόνα φθινοπωρινού ψιλόβροχου μέσα στον ωκεανό της ανθρώπινης τραγωδίας».

ἑλληνικὸν ἐθνικὸν κοινωνικὸν καθίδρυμα

(Visited 301 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ἡ Ε.Υ.Π. συνεργάτης Διεθνῶν ἐγκληματιῶν;

 1. Τίποτα το παράξενο δεν συνέβη. Κανένας δεν τον απήγαγε. Απλώς του εμπόδισαν την είσοδο στο κράτος επειδή είναι διεθνώς φακελωμένος σαν τρομοκράτης. Και φυσικά (φυσικώτατα!) τον ανέκριναν.

  Τι νόμιζε δηλαδή; Πως όλος ο πλανήτης είναι Ελλάδα, που οι “επαναστάτες” χαίρουν ασυλίας επειδή έχουν τα κονέ;

  • Ἁπλῶς αὐτὸ συνέβη τὸ αὐτονόητον.
   Ὅλοι οἱ πράκτορες ἔχουν τὸ …«ἐλεύθερον» νὰ δροῦν ἐντὸς τῶν συνόρων ποὺ τοὺς ἔχουν ὁρίσει. Ἐὰν ἐξέλθουν, δίχως ἐντολές, τότε τοὺς …τραβοῦν τὸ αὐτί!!!

 2. Τέτοιοι “σκληροί επαναστάτες” δεν έχουν ξαναπεράσει απ’ τον πλανήτη, νομίζω.
  Ετούτος εδώ σκούζει για απαγωγή, επειδή τον ανέκριναν και του έκαναν το φοβερό βασανιστήριο να τον αφήσουν 24 ώρες νηστικό.
  Ό άλλος που πιάστηκε με το καλάσνικωφ στο χέρι, εκτός από ληστεία και για απαγωγή διερχόμενου, κλαιγόταν επειδή του ρίξανε ολίγον κωτσομπουνίδι και του χάλασαν τη μόστρα.
  Ο τρίτος έκανε “απεργεία πείνας”(λέμε τώρα) για να του περάσουν …βραχιολάκι!!!

  Ά, ρε κατακαημένε Μπόμπυ Σαντς….
  Δε φτουράς μία.

Leave a Reply