Χωρὶς ἰατρὸ ἡ Τῆλος κι ὁ Πολάκης ἀνταλάσσει …SMS!!!

Παύλος Πολάκης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα sms, πρώτος!

γράφει ὁ Ἰωσὴφ Παπαδόπουλος

 Με προκαλεί ο τέως  «φίλος» μου και νυν υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναρριχηθεί, ως άλλος σαλίγκαρος, σε υψηλά αξιώματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της πρώτη φορά αριστερής (λέμε και καμμιά μακακία) κυβέρνησης του Ψύριζα. Και με προκαλεί γιατί δεν φτάνει που περί άλλων τυρβάζει στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, αναρτά συνεχώς μηνύματα στο φατσοβιβλίο και στέλνει sms, κατά ριπάς, όποτε νομίζει ότι έχει κάτι να πει σε όσους τον επικρίνουν.

Μόλις διάβασε λοιπόν το χθεσινό μου άρθρο για την Τήλο:  «Έμεινε, τελικώς, η Τήλος χωρίς γιατρό! Πολάκη, γιατί δεν πας εσύ;» (παρακάτω ὅλο τὸ κείμενον) άρχισε να με βομβαρδίζει με sms (καθώς  στερούμαι λογαριασμού στο φατσοβιβλίο), προκαλώντας βεβαίως την δικαιολογημένη αντίδρασή μου. Διαβάστε.

Πολάκης : Έχεις χάσει επεισόδια, έχει πάει οπλίτης ιατρός που κάνει το αγροτικό του ταυτόχρονα και πληρώνεται από μας κανονικά. Γι’ αυτό σβήσε ή διόρθωσε τις ανακρίβειες για να μην πω μαλακίες που γράφεις.  

Ιωσήφ : Εγώ άλλα μαθαίνω από την Τήλο. Εκτός τόπου και χρόνου είσαι.

Πολάκης : Μάλλον μιλάς με άλλο νησί.

Ιωσήφ : Χρησιμοποίησε πολιτικάντικη διάλεκτο με άλλον. Γιατί δεν τηλεφωνείς στην Καμμά να σου πει για ποιο νησί μιλάω;

Πολάκης : Με την Καμμά μιλάω τρεις φορές την εβδομάδα.

Ιωσήφ : Αλήθεια; Εγώ μιλάω κάθε ημέρα μαζί της!

Πολάκης : Άσε ρε Ιωσήφ, πες τα πουθενά αλλού.

Ιωσήφ : Σε εσένα τα λέω και αν νομίζεις πως το άρθρο μου είναι συκοφαντικό και ψευδές να μου κάνεις μήνυση!

Πολάκης : Σιγά μη σου δώσω και αξία στις ψευτιές που γράφεις.

Ιωσήφ : χαχαχαχα ναι, τα ίδια μου λένε και τα παπαγαλάκια οι συνάδελφοί μου όταν τους τα χώνω για την παραπληροφόρηση που κάνουν. Η καρέκλα να είναι καλά. Τηλεφώνησες στην Καμμά; Σε περιμένει…  

Πολάκης : Τώρα διάβασα τις μπούρδες που γράφεις. Μπράβο, συναγωνίζεσαι επαξίως το Πρώτο Θέμα και το Πρώτο Φλέμα. Μη μου ξαναστείλεις μήνυμα, χαλάω σάλιο άνευ ουσίας.

Ιωσήφ : Εγώ δεν είμαι διαπλεκόμενος, και το ξέρεις. Ούτε ταμπέλες μπορείς να μου κολλήσεις. Είμαστε όλοι γνωστοί στην Ιερουσαλήμ.

Μετά από λίγη ώρα ο Πολάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την δήμαρχο της Τήλου, η Μαρία Καμμά με ενημέρωσε, οπότε ακολούθησε νεά ανταλλαγή μηνυμάτων :

Ιωσήφ : Της τηλεφώνησες της Καμμά ε; Και της έδωσες και το τηλέφωνό μου! Λες και δεν το είχε! Το μεσημέρι μιλούσα μαζί της μια ώρα. Α ρε Παύλο πώς σε κατάντησε η καρέκλα. Ξέχασες ότι όταν εγώ πήγαινα στα νησιά του Αιγαίου εσύ πιπιλούσες ακόμη το δάκτυλό σου.

Πολάκης : Ιωσήφ δεν σε παίζω, μην στέλνεις μηνύματα.

Ιωσήφ : Μα δεν μπορείς να παίξεις μαζί μου. Είσαι πολύ μικρός. Νομίζεις ότι επειδή έκανες κωλοτούμπα και πήρες καρέκλα μεγάλωσες;

Αυτά λοιπόν με τον τσάμπα μάγκα υφυπουργό, ο οποίος νομίζει ότι ψήλωσε ξαφνικά, επειδή στρογγυλοκάθισε σε ψηλή καρέκλα, και μας βλέπει όλους σαν κουνούπια. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι, μετά το “τσίμπημα” του “κουνουπιού”, ο υφυπουργός παράτησε για λίγο το φατσοβιβλίο και τα sms και βρήκε μια, προσωρινή έστω, λύση για την Τήλο. Ο στρατιωτικός γιατρός θα παραμείνει στο νησί, μέχρι να έρθει αντικαταστάτης, και θα έχει την δυνατότητα να συνταγογραφεί. Απ’ τα ολότελα…

Και ο Πολάκης φοβέρα θέλει τελικώς…

rib and sea

Έμεινε, τελικώς, η Τήλος χωρίς γιατρό! Πολάκη, γιατί δεν πας εσύ;

Φωνάζει και ωρύεται ο τέως “φίλος” μου και νυν κωλοτούμπας υφυπουργός Παύλος Πολάκης, ότι το Σύστημα Υγείας αναβαθμίστηκε, τάχα, επί των ημερών του και επί των ημερών της πρώτη φορά αριστερής (λέμε και καμμιά μακακία) κυβέρνησης του έτερου κωλοτούμπα Αλέξη, που συνεχίζει να κρύβεται πίσω απ’ τις λέξεις. Φωνάζει και ωρύεται ο Παυλάκος ότι διορίσθηκε ικανός αριθμός ιατρών και νοσηλευτών, με συνέπεια να επανδρωθούν, λέει, τα έρημα ιατρεία και νοσοκομεία της χώρας. Φωνάζει, βεβαίως, για να πείσει τον εαυτό του, γιατί όσοι είναι υποψιασμένοι τον ακούν απλώς και τους πιάνει ένας κλαυσίγελως με όσα λέει και, κυρίως, με τον τρόπο που τα λέει. Αρκεί να κάνει όποιος αμφιβάλλει μια βόλτα στην Περιφέρεια για να διαπιστώσει ότι αυτά που ισχυρίζεται ο Πολάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά πομφόλυγες. Όχι ότι και στο Κέντρο η κατάσταση είναι καλύτερη δηλαδή. Κάθε άλλο.

Αν μάλιστα ανατρέξει κανείς σε όσα έγραφε στη δήλωση υποψηφιότητάς του ο Πολάκης, όταν εγκατέλειπε τη θέση του Δημάρχου Σφακίων για να εκλεγεί βολευτής του Ψύριζα, τόσο τον καταλαμβάνει ένας θυμός ανείπωτος που ο τσάμπα μάγκας αυτός, που κατά λάθος είναι Σφακιανός, δεν έχει την ελάχιστη ευθιξία να παραιτηθεί. Διαβάστε το κείμενο στη φωτογραφία γιατί σιχαίνομαι να αντιγράφω αηδίες.

Ας πάμε όμως στην περιφέρεια. Μου τηλεφώνησε λοιπόν χθες ένας καλός φίλος από την Τήλο και μου είπε ότι το νησί έμεινε τελικώς χωρίς γιατρό. Μετά την αιφνίδια και «περίεργη» αποχώρηση της Μ.Κ.Ο. «Γιατροί του Κόσμου» από την Τήλο ἐδῶ, το νησί στηρίζεται πλέον στις ψεύτικες υποσχέσεις του Παύλου Πολάκη ότι θα σταλεί «κανονικός» γιατρός που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων.

Αντ’ αυτού, όμως, εστάλη ένας… φαντάρος, ο οποίος ούτε το αγροτικό του έχει κάνει, ούτε ειδικότητα έχει πάρει. Αποτέλεσμα; Βάσει ενός νόμου ο οποίος ψηφίσθηκε προ μερικών ημερών, οι αγροτικοί ιατροί και οι ιατροί που δεν έχουν πάρει ειδικότητα δεν μπορούν να συνταγογραφούν! Δώρο άδωρο, δηλαδή. Άσε που ένας αγροτικός ιατρός, πολύ περισσότερο ένας στρατιώτης ιατρός, δεν μπορεί (και δεν θέλει) να σηκώσει το βάρος της ευθύνης μιας ιατρικής γνωματεύσεως.

Ασπιρίνη προτείνει λοιπόν ο υφυπουργός, δια πάσα νόσο και πάσα μακακία. Θαλάσσιος βυθός νομίζει ότι είναι το Σύστημα Υγείας, όπου οπλίζει το ψαροντούφεκό του και όποιον πάρει ο χάρος! Όσο θυμάμαι πως το 2005 κατήγγειλε τα «πιράνχας» του Ε.Σ.Υ., μ’ εκείνο τον γεμάτο αγωνιστικότητα παλμό του και την αριστερή φρασεολογία του, τόσο νομίζω πως βλέπω έναν εφιάλτη βιώνοντας την σημερινή απίστευτη συμπεριφορά του Τα «πιράνχας» του Ε.Σ.Υ.. Φαίνεται βεβαίως ότι επροπονείτο τότε, κτίζοντας το «αγωνιστικό» προφίλ του για τις θέσεις που διέκρινε στον ορίζοντα. Δήμαρχος… βολευτής… Λες ρε γαμώτο να εξασφάλιζα κι’ εγώ μια καρέκλα αν έκανα το ίδιο; Δεν το είχε όμως βλέπεις η κούτρα μου να κατεβάζει ψείρες…   

Και ερωτώ : Αντί να κάθεσαι στα έδρανα του Κυνοβουλίου και να σαχλαμαρίζεις με τον έτερο κωλοτούμπα, πρώην Καρατζαφερικό και νυν αντιπρόεδρο της Νουδούλας μπουμπούκο Γεωργιάδη, γιατί δεν πας εσύ στην Τήλο ρε Παύλο αντί να κοροϊδεύεις τον κόσμο; Αν θυμάμαι καλά είσαι γιατρός, έτσι δεν είναι; Πιο καλή υπηρεσία θα προσφέρεις λοιπόν στην κοινωνία αντί να σπαταλάς όλη την ημέρα στο φατσοβιβλίο γράφοντας αηδίες. Μπορείς, επίσης, να ιδρύσεις μια καινούργια Μ.Κ.Ο., μπας και βγει κανένα ευρώ από την αντικατάσταση της ανύπαρκτης Πολιτείας, και να την στείλεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι κάτοικοι των οποίων άκουσα ότι συζητούν το ενδεχόμενο να σηκώσουν την ημισέληνο και να ζητήσουν βοήθεια από τους γείτονες.

Και κάτι τελευταίο. Βγάλε σε παρακαλώ την μπλούζα του «Ναυτίλου» γιατί την λερώνεις! Το Δ.Σ. του συλλόγου δεν θέλει να στην βγάλει γιατί δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να βγάλουν τα κάστανα απ’ την φωτιά. Βγάλε την λοιπόν μόνος σου! Ούτε αυτό μπορείς να κάνεις;

Άει σιχτίρι!

ΥΓ Την άγκυρα την βιράρησες ή είναι ακόμη στον βυθό της Φαλκονέρας;

 

(Visited 116 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Χωρὶς ἰατρὸ ἡ Τῆλος κι ὁ Πολάκης ἀνταλάσσει …SMS!!!

  1. ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΚΕΥ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ…!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Leave a Reply