Ὑπόγειες «συνεργασίες» (ἢ καὶ κατασκοπίες) κυβερνητικῶν στελεχῶν μέ τήν Τουρκία;

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΥΠ.

Ακολουθεί Ειδική Έρευνα, περιέχει ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, και απευθύνεται μόνο σε ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνώστες με δυνατά νεύρα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας
πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «εχθές» ελαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβερνήσεως.  

Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι εχθές μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ, Πράκτορες και Λομπίστες-Άνθρωποι των Τούρκων, έχουν βγει από τις τρύπες τους, και κατηγορούν ΕΛΛΗΝΑ Κατάσκοπο της ΕΥΠ ως προδότη, επειδή τους έχει καταπόδας… και δεν ξέρουν πού και πώς να του κρυφθούν…!!!

Οι «άνθρωποι» των ΤΟΥΡΚΩΝ είναι «έλληνες»

Πρόκειται για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι τον Σεπτέμβριο του 2016 ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ να πραγματοποιηθεί ΕΠΙΔΡΟΜΗ από το Ελληνικό ΛΙΜΕΝΙΚΟ στο υπό Ρωσσικής σημαίας τάνκερ «Yaz» (με αριθμ. IMO 9735323), ενώ αυτό έπλεε ανοικτά της Κορίνθου.

Πληροφοριακά: Το Ρωσσικής σημαίας τάνκερ «Yaz» με αριθμ. IMO 9735323 (ΦΩΤΟ) ανήκει στην Ρωσσική ναυτιλιακή εταιρεία «Transpetrochart» με έδρα την Αγία Πετρούπολη.

Αιτία αυτής της προδοτικής ΔΙΑΤΑΓΗΣ των «ελλήνων» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, για να πραγματοποιηθεί ΕΠΙΔΡΟΜΗ, από το Ελληνικό ΛΙΜΕΝΙΚΟ, στο υπο Ρωσσικής σημαίας τάνκερ «Yaz» και ενώ αυτό έπλεε ανοικτά της Κορίνθου, ήταν η «πληροφορία» από τους ανθρώπους των ΤΟΥΡΚΩΝ του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ότι το Ρωσσικό πλοίο YAZ μετέφερε αεροπορικό καύσιμο στην Συρία !!!

Οι Ελληνικές ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της προδοτικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πραγματοποίησαν την επιδρομή στο Ρωσσικό πλοίο YAZ, το ερεύνησαν, και το «κράτησαν» κατηγορώντας τον Ρώσσο Καπετάνιο του πλοίου Yaz για παραβίαση των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ

Ευρωπαϊκή πηγή από τον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών που επικαλείται το Reuters, υποστήριξε ότι σε διάστημα δύο εβδομάδων, ρωσσικά τάνκερ παρέδωσαν 20.000 μετρικούς τόνους αεροπορικού καυσίμου στην Συρία, συνολικής αξίας περί τα 9 εκατομμύρια δολλάρια, μέσω χωρών-μελών της ΕΕ, προσθέτοντας ότι το καύσιμο αυτό έπαιξε κομβικό ρόλο στην υποστήριξη των αεροπορικών επιχειρήσεων της ρωσσικής Αεροπορίας στην Συρία.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ…

και σήμερα μετά την αποκάλυψη μου, θα πονέσουν πολύ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΧΩΡΑΣ μας, τους οποίους έχω καταπόδας, και για πολλές πέτρες.

Και αυτό διότι,

Η «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» ότι το Ρωσσικό πλοίο YAZ το τάνκερ που μετέφερε αεροπορικό καύσιμο στην Συρία,  Ε Δ Ο Θ Η  από τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ του Σουλτάνου.

Συγκεκριμένα, η πληροφορία εδόθη από τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στην Ολλανδή Marietje Schaake, και από αυτήν «διοχετεύθηκε» στις μυστικές υπηρεσίες των «ΒΟΥΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ» και έφθασε στο διοικητήριο της προδοτικής Κυβερνήσεως του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, που ενέργησαν κατ’ εντολή των συμφερόντων του Σουλτάνου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΗ MARIETJE SCHAAKE;

Η ολλανδή Marietje Schaake, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Ολλανδικό Δημοκρατικό Κόμμα. http://www.parlement.com/id/vi52aljeqjzg/m_r_marietje_schaake

Είναι αυτή που με ερώτηση προτεραιότητός της προς την Υπάτη Εκπρόσωπο της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας τον Σεπτέμβριο του 2016, και αφού έχει κάνει γνωστό ότι κατέχει απόρρητες  πληροφορίες, ζήτησε από την Υπάτη Εκπρόσωπο Federica Mogherini σε γραπτή κατάθεση, να γνωστοποιήσει στο ΣΩΜΑ, εάν γνώριζε περί των παραδόσεων Ρωσσικών καυσίμων στην Συρία, και αν η επικράτεια των κρατών μελών της ΕΕ χρησιμοποιήθηκε κατά παράβαση των κυρώσεών της.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

Η ολλανδή Marietje Schaake, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι συνιδρυτής της Ολλανδικής εταιρείας Inovo BV, με έδρα την Ουτρέχτη, με άνθρωπο του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, και άρα πρόκειται ξεκάθαρα για εταιρεία τουρκικών συμφερόντων.

Πρόκειται για τον ΤΟΥΡΚΟ ιδιοκτήτη της Ekim Holding BV συνιδρυτή-ιδιοκτήτη της Inovo BV

Μαζί με την Ολλανδή Marietje Schaake, μέλος του ΕΕ Κοινοβουλίου, συνιδρυτής της Ολλανδικής εταιρείας Inovo BV είναι και ο άνθρωπος  του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ο  Τούρκος επιχειρηματίας Ekim Kemil Alptekin γεννηθείς στην Αγκυρα (13.07.1977) ο οποίος είναι και ο Δ/νων Σ. της εταιρείας Inovo BV

Και εδώ η πληροφορία ΒΟΜΒΑ, που σκάει σήμερα στα μούτρα των «ελλήνων» προδοτών ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ της χώρας μας.

Όλων αυτών των «ανθρώπων» των Τούρκων, που ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΥΠ

 

Αυτών που έδωσαν την κυβερνητική ΕΝΤΟΛΗ  για να πραγματοποιηθεί ΕΠΙΔΡΟΜΗ, από το Ελληνικό ΛΙΜΕΝΙΚΟ, στο υπο Ρωσσικής σημαίας τάνκερ «Yaz» που μετέφερε αεροπορικό καύσιμο στην Συρία, και ενώ αυτό έπλεε ανοικτά της Κορίνθου, ακολουθώντας τις «πληροφορίες» της ολλανδής Marietje Schaake, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συνιδρυτού της Ολλανδικής εταιρείας Inovo BV με τον Τούρκο επιχειρηματία Ekim Kemil Alptekin

 

Inovo BV

Πρόκειται για την ίδια εταιρεία που ΠΛΗΡΩΣΕ τον Αμερικανό σύμβουλου Εθνικής Ασφαλείας Michael Flynn με το ποσό των $530,000.00 κατόπιν ειδικής συμφωνίας για Λομπιστικές υπηρεσίες, στην δημιουργία κλίματος προς όφελος των Τουρκικών συμφερόντων.

Η  Ολλανδική εταιρεία Inovo BV των Τούρκων

Ο Αμερικανός σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Michael Flynn ως γνωστό είναι άνθρωπος των ΤΟΥΡΚΩΝ, και δεν είναι ο μόνος στην Αμερική που δημιουργεί «κλίμα» προς όφελος των Τουρκικών συμφερόντων, ειδικά στην περίπτωση της εκδόσεως του Fethullah Gülen. ΤΩΡΑ Εξηγούνται και άλλα πολλά…

ΟΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ «ΚΑΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΕΥΠ μέσα από τις ΕΝΤΟΛΕΣ  αναζητήσεως πληροφοριών που ελάμβανα, γύρω από την υπόθεση με τον Fethullah Gülen…(όποιος μπορεί, ας με διαψεύσει).

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ στοιχείων από την περιγραφή της έρευνας σε βάρος του Αμερικανού Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Michael Flynn.


(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΣ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ –   Ο Τούρκος επιχειρηματίας Ekim Kemil Alptekin είναι και ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ της ΑΛΒΑΝΙΑΣ στην Τουρκία,

 

 

και Επίτιμο ΜΕΛΟΣ της TUSIAD, οι γνωστοί ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ του δημοσιογράφου EURACTIV Γιάννη Ρουμπάτη σημερινό Διοικητής της ΕΥΠ.

Εξού και η υποστήριξη της EURACTIV του Γιάννη Ρουμπάτη στην μεγάλη, πανευρωπαϊκή προβολή του προφίλ της ολλανδής Marietje Schaake, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συνιδρυτού της Ολλανδικής εταιρείας Inovo BV με τον Τούρκο επιχειρηματία Ekim Kemil Alptekin

Πρόκειται για σκληροπυρηνικό άτομο τουρκικών συμφερόντων, από τα πολλά στην ΕΕ, τα οποία ζουν παρασιτικά σε βάρος των Εθνικών Συμφερόντων των χωρών τους, όπως οι «δικοί» μας «ελληνες» που αγαπούν τις Τουρκικές ΛΙΡΕΣ παρότι υποτιμημένες, άλλοι τα τουρκικά «σουτζούκια» και τα τσιφτετέλια.

ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΗ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ 

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

 

«Marietje Schaake (D66) θέλει πραγματικά το καλλίτερο για την Τουρκία, την ΕΕ και τον κόσμο. Το μαντήλι, το χρώμα της D66, είναι επίσης και του Ισλάμ.»

 

ΚΑΙ ΕΔΩ: «Οι Τούρκοι έχουν προδοθεί από την ΕΕ»

Εσείς που τρώτε «κουνεφέ» στην Μύκονο μαζί τους…, 

Εσείς όλοι ως άνθρωποι των Τούρκων, του ΣΟΡΟΣ κα. που σας πλήρωναν και πληρώνουν οι Τούρκοι αδρά,

Όλοι εσείς  τα κοπρόσκυλα και βοθρολύματα που κατηγορήσατε εμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ως προδότη της πατρίδος μου, παρότι έχω προσφέρει τόσα ενεργώντας για λογαριασμό της ΕΥΠ ως κατάσκοπος στην ΤΟΥΡΚΙΑ σε βάρος τους, και αλλού;

Όλα αυτά την στιγμή που οι λογαριασμοί σάς προδότες έχουν γεμίσει Τουρκικές αμοιβές; Εσείς ρε «ελληνικά» καθάρματα που ο ένας γλείφει τον άλλο και όλοι μαζί τον ΣΟΥΛΤΑΝΟ σας, εσείς είχατε το θράσος να με αποκαλέσετε προδότη;

θα σας τσακίσω ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ και η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ είναι πάνω απ’ όλα καθάρματα.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΧΕΤ. εταιρεία που ΠΛΗΡΩΣΕ τον Αμερικανό σύμβουλου Εθνικής Ασφαλείας Michael Flynn με το ποσό των $530,000.00 κατόπιν ειδικής συμφωνίας για Λομπιστικές υπηρεσίες, στην δημιουργία κλίματος προς όφελος των Τουρκικών συμφερόντων.

 Χατζησάββας Μανώλης

(Visited 220 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ὑπόγειες «συνεργασίες» (ἢ καὶ κατασκοπίες) κυβερνητικῶν στελεχῶν μέ τήν Τουρκία;

  1. ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ… ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΤΛΟ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…;;;

    • Στὰ στοιχεῖα τῆς φύσεως τοῦ φορτίου καὶ στὴν διακίνησιν αὐτῶν.
      Ἀλλά κι ἀκόμη…
      Ἀπό πότε ἐμεῖς μέ τήν Τουρκία ἀλληλο-ὑποστηριζόμεθα σέ θέματα κατασκοπείας;

Leave a Reply