Ψευδόμενοι κι ἀπειλώντας προσπαθοῦν νὰ σώσουν ἀπὸ τὴν φυλακὴ τὸν Σῶῤῥα

 

Άρχισαν τα δύσκολα για την εγκληματική οργάνωση και πλέον τα μέλη της θα χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό τρόπο ενάντια σε οποιονδήποτε προβαίνει σε αποκαλύψεις και προσφέρει στοιχεία στην δικαιοσύνη!

Πολύ λίγες φορές στην ζωή μου έχω αναδιατυπώσει άρθρο, για να περιορίσω την έκθεση του αναφερομένου προσώπου. Το κάνω, ίσως για τελευταία φορά, γιατί εχθές αργά τα ξημερώματα συνειδητοποίησα, πως εκτός από το show στο ξενοδοχείο Κάραβελ από τους οπαδούς του Σώρρα, ο δικηγόρος του κ. Βασίλειος Νουλέζας πραγματικά προσπαθεί να πράξει το λειτούργημά του και να βοηθήσει τον πελάτη του. Αν και μέχρι πριν λίγες στιγμές στο άρθρο αυτό φιλοξενούσα πληθώρα πληροφοριών και κρίσεων για τον συγκεκριμένο νομικό, το μέρος αυτό του ρεπορτάζ δεν θα χρησιμοποιηθεί, παρά μόνον σε σύνδεση με την απάτη των «600 δις» και των λοιπών «τρισεκατομμυρίων» του κατά φαντασία μεγιστάνα.

Το ενδιαφέρον μου για τον φυσικό υπερασπιστή του Αρτέμη Σώρρα πηγάζει κυρίως από τις πρότερες απόψεις του περί του ιδίου θέματος. Βλέπετε, ο δικηγόρος του Σώρρα Βασίλειος Νουλέζας πριν λίγες εβδομάδες ήταν καταπέλτης σε διαδικτυακό του άρθρο – παρέμβαση κατά του Σώρρα, λέγοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λέει σήμερα και περιγράφοντας τα 600 δις του Σώρρα ως «Εξώφθαλμη απάτη αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων, αποτελεί κατά την υποκειμενική νομική άποψη μου ότι δήθεν θα αποπληρωθεί το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας κατα συρροή και κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχειοθετούμενη καθώς ψευδείς, αναληθείς υποσχέσεις….».

Με εξαίρεση τον δικηγόρο του Σώρρα, δυστυχώς, η υπόθεση μπαίνει σε μια φάση με ψέμματα, σαχλαμάρες και καταδικαστέες πρακτικές που παραπέμπουν στις εποχές που όταν διαφωνούσες με κάποιον επέλεγες ανάμεσα σε πέτρα και ρόπαλο! Όπως είχε προβλέψει φίλος μου δημοσιογράφος σε γνωστο portal πριν από 3 χρόνια, όταν η οργάνωση θα πιεσθεί, η αντίδρασή της θα μοιάζει με αυτήν του «πληγωμένου θηρίου». Κατά πλήρη αντιστοιχία, η εν γένει υπερασπιστική γραμμή του άφραγκου, δήθεν επενδυτή, δεν στηρίζεται στην απόδειξη με έγγραφα και στοιχεία ότι δεν συμμετέχει σε μια σειρά από απάτες, αλλά στην προσπάθεια των εκπροσώπων του να φωνάξουν πιο δυνατά, να αποσιωπήσουν όσους διαφωνούν, να τρομοκρατήσουν τις φωνές τις λογικής με ύβρεις και κενές απειλές.

Κάποιοι φθάνουν μάλιστα στο σημείο να με κατηγορήσουν για την ηθική αυτουργία και τον σχεδιασμό δήθεν «τρομοκρατικών επιθέσεων», στοχοποιώντας με στους φανατικούς οπαδούς της οργανώσεως, για πολλοστή φορά από το 2012. Ο δε δικηγόρος κ. Νουλέζας μου έχει «τάξει» πως θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου για να σταματήσω να χαρακτηρίζω «εγκληματική» την εγκληματική οργάνωση Σώρρα και «απατεώνα» τον απατεώνα Σώρρα.

Κρατηθείτε γιατί για ακόμη φορά, θα σας βυθίσω στον κόσμο της απάτης και θα σας γνωρίσω τρόπους αντιδράσεως που θα ζήλευε και η μαφία. Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ!

Όταν ένας νομικός εκπρόσωπος ξαφνικά μπλέκει την πολιτική, τις θεωρίες συνωμοσίας, τις απάτες του πελάτη του και μαζί ενσαρκώνει ηθελημένα τους πόθους και τα όνειρα των φανατισμένων οπαδών, δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσον θα μπορέσει με τον τρόπο αυτό να βοηθήσει τον αρχικό του πελάτη. Η επιλογή βέβαια είναι δική του. Ο λόγος για τον δικηγόρο Κατερίνης Βασίλειο Νουλέζα, που ίσως κάποιοι από εσάς μπορεί και να γνωρίζατε, ωστόσο για εμένα ήταν παντελώς άγνωστος, μέχρι την στιγμή που εμφανίσθηκε ως δικηγόρος του Σώρρα.

Ο ίδιος αρνείται τον χαρακτηρισμό «οπαδός», όμως ο δικηγόρος του Σώρρα μίλησε ήδη για το «καταπίστευμα» στην μικρή οθόνη και για τα σίγουρα «ομόλογα των 600 δις» στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με το εκτενές ρεπορτάζ που έχω κάνει για τον δικηγόρο κ. Βασίλειο Νουλέζα, αν και το υλικό και οι μαρτυρίες που έχω συγκεντρώσει δικαιολογούν την εν γένει στάση του και την πρόβλεψή μου ότι η κατάσταση θα φθάσει στα άκρα.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη αξία, είναι η άποψή του για την ύπαρξη των «600 δισεκατομμυρίων» του Σώρρα, για την προϋπάρχουσα δικαστική απόφαση υπέρ του Σώρρα για την διασπορά ψευδών ειδήσεων και για την ννομιμότητα της «Ελλήνων Συνέλευσις». Η εμπεριστατωμένη αυτή άποψη του δικηγόρου – αρθρογράφου κ. Βασίλειου Νουλέζα, αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα την 6η Ιανουαρίου 2017, δηλαδή πριν λίγες εβδομάδες και παρουσιάζεται αποκλειστικά από το filonoi.gr:

Σχόλιο δικηγόρου Β. Νουλέζα για το φαινόμενο Αρτέμη Σώρρα.

«Εξώφθαλμη απάτη αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων, αποτελεί κατά την υποκειμενική νομική άποψη μου ότι δήθεν θα αποπληρωθεί το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας κατα συρροή και κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχειοθετούμενη καθώς ψευδείς, αναληθείς υποσχέσεις παρέχονται σε ανυποψίαστους πολίτες με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους, και ποινικά αξιόποινη κολάσιμη πράξη που μόνον αφελείς πείθει, η υπόσχεση Αρτέμη Σώρρα ότι δήθεν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές πολιτών στην ΔΟΥ , αλλά και ασφαλιστικά Ταμεία για τις οποίες αποστέλλουν Εξώδικες με αντίτιμο πάντοτε ,αλλά κινδυνεύουν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, θα εξοφληθούν απο το καταπίστευμα των 600 δις σε Τράπεζα της Αμερικής (περιουσία του) που δεν παραπλάνησε την Κύπρο, που δέν υπάρχει κατα την γνώμη μου σε μετρητά,παρά μόνον Συναλλαγματικές η ομόλογα άνευ αντικρύσματος όπως άλλωστε απήντησαν οι αρχές των ΗΠΑ.

Είναι τέτοιου μεγέθους η ανέχεια, η απογοήτευση και η αγανάκτηση των Ελλήνων απο το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ώστε είναι πλέον αναμενόμενο και φυσιολογικο σε περίοδο βαθιάς πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης να στρέφονται απελπισμένοι άνθρωποι σε τέτοια κινήματα, πρωτοβουλίες η οργανώσεις που εκμεταλλεύονται την συγκυρία.

Η ολιγωρία της ελληνικής Δικαιοσύνης που δέν άσκησε ένδικο μέσον το 2013 κατά της απόφασης του Η΄Μον.Πλημμελειοδικείου Αθηνών που απήλλαξε τελεσίδικα τον Αρτέμη Σώρρα της κατηγορίας διαπορας ψευδών ειδήσεων, για αυτό το ζήτημα είναι μάλλον τραγική..

Βασίλης Δ..Νουλέζας

Δικηγόρος ΑΠ»

Η άποψη του δικηγόρου κ. Βασίλειου Νουλέζα είναι καταπέλτης κατά του Αρτέμη Σώρρα και των 600 δις την 6η Ιανουαρίου 2017, μιλώντας για «ποινικά αξιόποινη κολάσιμη πράξη που μόνον αφελείς πείθει».

Όταν όμως ο ίδιος λογικός άνθρωπος ανέλαβε την υπεράσπιση του Σώρρα, στα πλαίσια πάντα του λειτουργήματός του, άρχισε να υιοθετεί ακραίες προσωπικές απόψεις περί της υπάρξεως των «600 δις» και μάλιστα να απειλεί και όποιον έχει αντίθετη άποψη. Ας δούμε την αλλαγή της τοποθετήσεώς του σε κείμενο που ανήρτησε ως προσωπική του γνώμη την 22α Μαρτίου 2017.

«ΔΗΛΩΣΗ

Β.Νουλέζα Συνηγόρου Υπερασπίσεως Αρτ. Σώρρα, για τα ομόλογα.

Τα ομόλογα αξίας 600 δις .ευρώ Αρτ. Σώρρα ,που μεταβιβάζει,εκχωρεί στην Ελληνικη Δημοκρατία ο Αρτ Σώρρας,και καταγγέλλονται απο συστημικές εφημερίδες και ΜΜΕως μη γνήσια,η άνευ αντικρύσματος με ευκολία από κάθε τυχάρπαστο,έχουν σχέση με το αμερικάνικο Δημόσιο -οφειλέτη και την CIA που ενεργεί για τις ΗΠΑ,έτσι μόνο δικαιολογείται η σπουδή ,πίεση και ανάγκη να καταδικαστεί οπωσδήποτε με πολυετή κάθειρξη ,να εγκλεισθεί στην φυλακή,να εξοντωθεί,να ισοπεδωθεί..

Συνάμα από τον οποιονδήποτε καταγγέλλεται ως απατεών ,απο εκείνους που δέν έχουν μελετήσει τήν υπόθεση και ενδεχομένως έχουν σχέση συνεργασίας με τήν CIA,που έχει το καλύτερο δίκτυο στήν χώρα μας .

Αραγε ποιά ομόλογα τα αληθινά η τα παραποιημένα,(απο ποιόν?)νοθευμένα είναι μη έγκυρα ,σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Αμερικής?

Η δε δίωξη εναντίον του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ.που ίδρυσε ο διωκόμενος εντολέας μου είναι αμιγώς πολιτική,ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΊς ΌΤΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΦΟΡΆ 23.000 ΕΥΡΏ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΠΟΙΝΉ ΚΑΘΕΊΡΞΕΩΣ 8 ΕΤΏΝ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΈΛΛΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΕΦΕΣΗ ,η δε ΜΑΓΕΙΡΕΜΈΝΗ κατηγορία περί δήθεν”εγκληματικής οργάνωσης’ανυπόστατη και τουλάχιστον αβάσιμη αλλά και αστεία τυγχάνει..

Λοιδωρούν και υβρίζουν αναίσχυντα τον απο 30 ετίας ελεύθερο επαγγελματια και επιχειρηματία (χωρις δανεικά,θαλασσοδάνεια η ΕΣΠΑ)Αρτ Σώρρα (ΠΟΥ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΊΣΘΗΚΕ ΌΤΙ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΟΥ δικα του 600 ΔΙς ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ)εκείνοι πού χρεωκόπησαν την πατρίδα μας ,την ξεπουλούν και παριστάνουν τούς ανυποχώρητους διαπραγματευτές ενω είναι εθνικοί μειοδότες.

Σύντομα ο υποφέρων ελληνικός λαός που δυστυχεί ,έχει χάσει την αξιοπρέπεια του και δεν μπορεί να αποτινάξει τα δεσμά της οικονομικής κατοχής και τυρανίας ,που έχει επιβληθεί στήν εκποιούμενη χώρα του,θα πληροφορηθεί την συγκλονιστική αλήθεια..υπομονή λιγάκι.

Βασ.Νουλέζας

Δικηγόρος»

Η νέα τοποθέτηση του ιδίου δικηγόρου, αφού ανέλαβε τα καθήκοντα υπερασπίσεως του Αρτέμη Σώρρα.

 

Αν η τελευταία ήταν η άποψη του πελάτη του, δεν θα έβρισκα το παραμικρό θέμα με την δήλωση αυτή. Ωστόσο είναι η προσωπική άποψη του δικηγόρου και σε αυτήν υπάρχει ένας συγκερασμός αποδοχής της απάτης των 600 δις με την στοχοποίηση όσων διαφωνούν, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «πράκτορες της CIA».

Αν ο φυσικός υπερασπιστής του Σώρρα θεωρεί πως θα πείσει τους δικαστές ότι ο λόγος που το πρωτόδικο Δικαστήριο τον κατεδίκασε για την υπεξαίρεση σε 8 χρόνια φυλακή είναι ότι ξένες δυνάμεις παρενέβησαν στην κρίση του Δικαστηρίου γιατί φοβούνται ότι ο πελάτης του θα σώσει την Ελλάδα, τον διαβεβαιώ πως με την λίγη εμπειρία που διαθέτω, «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι». Ελπίζω με την στάση του να με διαψεύσει και θα ήθελα να κάνω λάθος για μια φορά σε αυτήν την υπόθεση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Στα δελτία ειδήσεων της 24ης Μαρτίου 2017 μεταδόθηκε η είδηση πως γίνεται προσπάθεια ο Αρτέμης Σώρρας να καταθέσει ένα ποσό 23.000 ευρώ, που εκείνος θεωρεί ότι είναι η οικονομική του διαφορά με τον δικηγόρο Φώτη Λεπίδα, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Σύμφωνα με εμπείρους νομικούς, πρόκειται για μια «φωτοβολίδα», καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό νομικό έρεισμα για τον συμψηφισμό στην ποινική υπόθεση, ενώπιον του Πενταμελούς Πρωτοδικείου Πατρών.

Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και το τρέξιμο, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει επωμισθεί ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα. Αρκετοί μάλιστα, εικάζουν ότι θα ζητηθεί η βοήθεια ευπόρων μελών της οργανώσεως για να καλυφθεί το ποσό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο αρνητικός αντίκτυπος αν δεν μπουν τα χρήματα μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαρτίου θα είναι τεράστιος για το πρόσωπο του δήθεν «τρισεκατομμυριούχου», ο οποίος δυσκολεύεται να βρει κάποια «ψιλά».

Θυμίζω πως ο δικηγόρος κ. Νουλέζας δήλωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο κοινωνικό δίκτυο Facebook την 22α Μαρτίου 2017 ότι

«Τα ομόλογα αξίας 600 δις. ευρώ Αρτ. Σώρρα, που μεταβιβάζει, εκχωρεί στην Ελληνικη Δημοκρατία ο Αρτ Σώρρας,και καταγγέλλονται απο συστημικές εφημερίδες και ΜΜΕως μη γνήσια, η άνευ αντικρύσματος με ευκολία από κάθε τυχάρπαστο, έχουν σχέση με το αμερικάνικο Δημόσιο-οφειλέτη και την CIA που ενεργεί για τις ΗΠΑ,έτσι μόνο δικαιολογείται η σπουδή ,πίεση και ανάγκη να καταδικαστεί οπωσδήποτε με πολυετή κάθειρξη ,να εγκλεισθεί στην φυλακή,να εξοντωθεί,να ισοπεδωθεί».

Αφού λοιπόν ο δικηγόρος του Σώρρα θεωρεί πως τα 600 δις υπάρχουν και κατά συνέπεια ο Σώρρας διαθέτει και το υπόλοιπο των 2,875 τρισεκατομμυρίων από το «συμβόλαιο με το αμερικανικό δημόσιο» (βλ. Stephen Louis Wozny), η πρότασή μου είναι ιδιαίτερα απλή και θα μας απαλλάξει όλους από τηλεοπτικούς τσακωμούς και διχόνοιες.

Καλώ τον δικηγόρο Βασίλειο Νουλέζα να πάρει ένα από τα χρεόγραφα του Αρτεμίου Σώρρα, αυτά που υποστηρίζει ότι του έχει δώσει το αμερικανικό δημόσιο, και να το καταθέσει την Δευτέρα το πρωί στην τράπεζα της αρεσκείας του ή ακόμη καλλίτερα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με την πρόβλεψη 23.000 ευρώ από το ποσό αυτό να κρατηθεί υπέρ του κ. Φώτη Λεπίδα για την προσωπική διαφορά τους.

Αν μάλιστα ο κ. Νουζέλας δεν γνωρίζει πως μοιάζουν αυτά τα «χρεόγραφα – ομόλογα», ας δει το παρακάτω και να ζητήσει ένα παρόμοιο από τον Σώρρα.

Εικόνα. Ένα από τα πλαστά «αμερικανικά ομόλογα» Σώρρα που αποτελούν μέρος του φακέλλου που έχει κατατεθεί στην ανακρίτρια, ώστε να προκύψει η ποινική δίωξη των συμμετεχόντων στην απάτη.

 

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ… ΕΜΕΝΑ…

Θεωρώ πως η προσπάθεια κάποιων να φιμώσουν την δημοσιογραφία και να ποδηγετήσουν την Δικαιοσύνη έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο. Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρο περίμενα να χρησιμοποιήσουν το «βαρύ χαρτί» της οργανώσεως, που είναι οι επιθέσεις κατά των γραφείων της «Ελλήνων Συνέλευσις» από αγνώστους.

Όπως έχω πει σε δεκάδες μάρτυρες, αν έμενα στην Αθήνα και όχι στην Ρόδο, πιστεύω ακράδαντα πως όλα τα μέλη της οργανώσεως θα ορκίζονταν καθημερινά πως με βλέπουν ντυμένο «Ζορό» να σπάω τα γραφεία τους. Συνεπώς, έφθασε η ώρα να με βαπτίσουν και «τρομοκράτη» και να με στοχοποιήσουν για ακόμη μια φορά.

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το 4ο χιουμοριστικό Video Blog μου της σειράς «Τα Παραμύθια του Μπαρμπά Αρτέμη, διαβάζει ο Ελευθέριος Ρήνος».

Σε αυτή την μίνι συνέντευξη με τον άξιο δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, μιλάμε για την επαφή μας με τα στελέχη της οργανώσεως Σώρρα, τους χαζούς ισχυρισμούς του καταδικασμένου για απάτες ψευδο-επενδυτή, αλλά και τις απίστευτα πολλές επιθέσεις που γίνονται στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως έχω δηλώσει και άλλες φορές, είμαι ενάντιος σε κάθε μορφής βίας και το έχω εκφράσει πολλαπλώς. Όμως στην περίπτωση των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών που φτιάχνουν τα θύματα του Σώρρα με δική τους περιουσιακή ζημία, η συχνότητα αυτών των επιθέσεων είναι μεγαλύτερη από ό,τι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά ακόμη και από την αμερικανική πρεσβεία! Είναι μάλιστα τέτοιος ο τύπος των επιθέσεων και η απόδοσή τους σε «κοινές ομάδες χρυσαυγιτών και αντίφα» από τον Σώρρα, που προκαλούν εύλογα ερωτήματα.

Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι όλες αυτές οι επιθέσεις προέρχονται από εξωγενείς ομάδες. Εκτίμησή μου είναι πως υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα φανατικών υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα που προβαίνει σε «τρομοκρατικά κτυπήματα», για να διατηρεί το θέμα στην επικαιρότητα και να δημιουργεί επαφές με τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται μετά από εντολές ή αυτοβούλως, όπως και δεν υποστηρίζω ότι διαπράττουν το σύνολο των επιθέσεων.

Στα πλαίσια αυτά και επειδή μελετώ την οργάνωση Σώρρα εδώ και 4 χρόνια, προέβλεψα λοιπόν ότι θα συνέφερε την οργάνωση ένα τέτοιο κτύπημα παραμονές της εκδικάσεως του Σώρρα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών. Ουδέποτε είπα ότι θα πάω να τα «σπάσω» εγώ ή θα βάλω τρίτους. Ουδέποτε δήλωσα ότι γνωρίζω πως θα γίνει. Προέβλεψα ότι θα γίνει με βάση το ιστορικό των προηγουμένων κτυπημάτων, αλλά και με τις σαχλές δικαιολογίες που προβάλλουν κάποιοι μέχρι σήμερα για να δικαιολογήσουν την φυγή Σώρρα.

Η αντίδραση της Βίκυς Χαραλάμπους φυσικά ήταν για ακόμη μια φορά να προσπαθήσει να με στοχοποιήσει ακόμη και για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις. Είναι σαφές ότι πρόκειται για ηλιθιότητες, για αυτό και δεν χρησιμοποιεί άμεσα το όνομά μου, ωστόσο προσπαθεί να με εμπλέξει, ώστε να αποτελέσω στόχο για τον «χαζό του χωρίου», όπως έχω σημειώσει τόσες φορές.

Η συγκεκριμένη λοιπόν ύποπτη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τουλάχιστον σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, δήλωσε στο διαδίκτυο:

«ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 04/ 04/ 2017 ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ..

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ..»

Στην εικόνα η προσπάθεια της Βίκυς Χαραλάμπους να μου «φορτώσει» τις «ορφανές» επιθέσεις στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», λες και η απόδειξη της απάτης αποτελεί «συνενοχή». Μάλλον ανάποδα τα κατάλαβε…

 

Η απάντησή μου ήταν άμεση και σαφής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου σημείωσα ότι:

Ρήνος Λευτέρης Έλα πάρτε το και μην αγωνιάτε. Και φθάνει με τις ανοησίες κυρία Χαραλάμπους. υπονοώ ότι η άποψη μου είναι σας συμφέρει να το στήσετε εσείς.

Το σχόλιο μου φυσικά αφαιρέθηκε από την Βίκυ Χαραλάμπους, όπως συνήθως άλλωστε, αφού θεωρεί πως με τις γκεμπελικές αυτές τακτικές θα με στοχοποιήσει για ακόμη μια φορά.

 

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ;

Εκτός από τη συγκεκριμένη άποψή μου για τις «τρομοκρατικές επιθέσεις» που δέχεται η «Ελλήνων Συνέλευσις» και στις οποίες επαναλαμβάνω πως είμαι αντίθετος, στο ίδιο πλαίσιο πρέπει να συμπεριληφθούν και οι απειλές κατά ζωής, όπως τις δήλωσε ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο λόγος που ο Σώρρας έγινε «καπνός» και όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή «κρύβεται σαν κατσαρίδα» είναι για να αποφύγει την απόφαση της δικαιοσύνης. Άλλωστε, ο ίδιος ο Σώρρας διευκρίνισε στο πασίγνωστο διάγγελμά του ότι δεν πιστεύει στην δικαιοσύνη, ουδέποτε πρόκειται να παρουσιασθεί και κάλεσε τους φανατικούς οπαδούς του σε κινητοποιήσεις, εφόσον συλληφθεί.

Στιγμιότυπα από το διάγγελμα του «τρισεκατομμυριούχου» Αρτεμίου Σώρρα, στο οποίο δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει την δικαιοσύνη και ουδέποτε πρόκειται να παραδοθει.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως η σύζυγος του Σώρρα Βάϊα Ρούγκλιου και ο Θεόδωρος Σώρρας, αδερφός του Αρτέμη Σώρρα, βρίσκονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου το πρωί της δίκης και φυσικά ήταν απόλυτα ασφαλείς. Μόλις κατάλαβαν πως δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής, ενημερώθηκε ο Αρτέμης Σώρρας, που απλά έγινε «καπνός», όχι γιατί υπήρχε εναντίον του τρομοκρατικό κτύπημα σε εξέλιξη, αλλά απλά για να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του.

Για να δικαιολογηθεί η φυγή του, κάποιοι θυμήθηκαν «απόπειρες δολοφονίας» εναντίον του «βαθύπλουτου» Πατρινού ιθαγενή. Η πρώτη από τις δύο αυτές τραγελαφικές απειλές προέρχεται από την οικογένεια Rothschild, όπως δήλωσε ο «ευεργέτης» στην Εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. Ας δούμε μερικά σημεία αυτής της τρομοκρατικής, ένοπλης απόπειρας δολοφονίας:

«Επιμένω να γίνεται πιο συγκεκριμένος σε σχέση με τον πράκτορα του Ρότσιλντ, παρακαλώ.

Σώρρας: Ο πράκτορας λοιπόν ήθελε να μου δώσει τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν ότι από τους λογαριασμούς του Καρούζου, δηλαδή της CIA, δόθηκαν μίζες σε αξιωματούχους από το 1967 έως το 2012.

Δηλαδή ο Ρότσιλντ ήθελε να «καρφώσει» την CIA;

Σώρρας: Εδώ είναι το θέμα. Θέλει να «καρφώσει» τη CIA ή τους διαχειριστές της CIA στην Ελλάδα; Θέλει να «καθαρίσει» το τοπίο στην Ελλάδα, θέλει να μας πει ότι στη χώρα μας τα κακά παιδιά είναι οι πολιτικοί και ο …καλός άνθρωπος είναι ο Ρότσιλντ; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα αλλά έπρεπε να φτάσουμε μέχρι το τέλος για να καταλάβουμε τι ακριβώς …παιζόταν!

Τι κάνατε λοιπόν στη συνέχεια;

Σώρρας: Ο πράκτορας αυτός μας ζήτησε 500 εκατομμύρια ευρώ.

Σε μετρητά τα ζήταγε;

Σώρρας: Σε ομόλογο.

Τι άλλο σας είπε ο άνθρωπος του Ρότσιλντ;

Σώρρας: Ότι, αν ήθελα να μεταβώ στο Άγιο Όρος για να αγοράσει εκεί ο Ρότσιλντ το ομόλογό μου με μετρητά. (!)

Γιατί ειδικά στο Άγιο Όρος;

Σώρρας: Επειδή όπως μας είπε ο πράκτορας, ο Ρότσιλντ ελέγχει τις μονές του Αγίου Όρους όπου υπάρχουν πολλά χρηματοκιβώτια δικά του, με μετρητά χρήματα. Δεν δέχτηκα να πάω το Άγιο Όρος. Τότε μου πρότεινε μια άλλη λύση: το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ουρανούπολη.

Τι μου λέτε τώρα κύριε Σώρρα; Δεν έχει βάλει λουκέτο η Αγροτική Τράπεζα;

Σώρρας: Το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ουρανούπολη λειτουργεί και δρα όπως κάνει και η Τράπεζα του Βατικανού. Αυτό είναι μια είδηση και ειλικρινά ούτε εγώ το ήξερα, μια και η Αγροτική Τράπεζα έχει αφομοιωθεί από την Πειραιώς αλλά εκείνο το κατάστημα έχει μείνει μόνο του και κάνει ό,τι υπηρεσίες θέλει. Ήθελε λοιπόν να πάμε σε εκείνη την Τράπεζα για να γίνει εκεί η συναλλαγή. Στη διαδικασία αυτή θα έμπαινε, σύμφωνα με τον πράκτορα μία ΜΚΟ Αμερικής για ανάπηρα παιδιά και ενεργειακά προγράμματα.

Τι έγινε τελικά με τον πράκτορα;

Σώρρας: Στο μεταξύ ήρθαν στην αυλή μας κάποια κλιμάκια άλλων πρακτόρων, διαφορετικών συμφερόντων. Μας είπαν λοιπόν ότι η υπόθεση Καρούζου δεν αφορά μόνον τα 140 δις αλλά ο Καρούζος (δηλαδή η CIA) διαθέτει 6.500 ακίνητα, των οποίων η αξία είναι γύρω στα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ!

Είπατε ότι ο άνθρωπος του Ρότσιλντ σας απείλησε. Τι σας είπε;

Σώρρας: Πριν από λίγες μέρες ενώ ήμουν με δύο δικά μου «παιδιά», τον κο Καλογερόπουλο και τον κο Θεοδωρόπουλο, με παίρνει στο τηλέφωνο ο πράκτορας και μου λέει: «Εγώ και οι Ρότσιλντ θα σε λιώσουμε. Θα σκοτώσουμε, εσένα και τους ομοίους σου. Δεν υπάρχεις! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε; Είσαι δυνατότερος από τους Ρότσιλντ; Είσαι ήδη τελειωμένος, θα σε σκοτώσουμε. Ακόμη και τους τάφους των προγόνων σου αφού τους σκίσουμε θα τους στείλουμε στο διάστημα». Αυτή είναι η πρώτη επίσημη απειλή κατά του Σώρρα. Εσείς όλοι οι δημοσιογράφοι παραπονιέστε γιατί δεν έχω security και γιατί δεν προστατεύω τον εαυτό μου. Μα, γιατί ποτέ δεν ένιωσα απειλή. Αυτή είναι η πρώτη, σε βάρος μου απειλή από τους Ρότσιλντ και τους συνεργάτες του.

Έχετε καταθέσει μήνυση;

Σώρρας: Ναι, προχθές καταθέσαμε φάκελο με όλα τα στοιχεία στο «Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής» με μήνυση κατά παντός υπευθύνου.»

Ολόκληρη η τραγελαφική μήνυση περιγράφεται στη συνέντευξη Σώρρα στην Ελεύθερη Ώρα και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την 22η Ιανουαρίου 2014 με τίτλο «ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ».

Η δεύτερη «απόπειρα δολοφονίας» έγινε στην Θεσσαλονίκη, όταν κάποιοι πέταξαν μερικές μπουγάτσες, ζαμπονοτυρόπιτες στον Σώρρα, αναποδογύρισαν μερικές καρέκλες και έσπασαν πιάτα και ποτήρια. Ειδικότερα, για τις απόπειρες δολοφονίας κατά Σώρρα, μπορείτε να δείτε το 2ο Video Blog μου για την νέα αναρχική σειρά «Τα Παραμύθια του Μπαρμπά Αρτέμη».

Βέβαια, απορίας άξιον είναι γιατί η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάϊα Ρούγκλιου, εξαφανίσθηκε και αυτή μαζί με τον άνδρα της, από την στιγμή που η συγκεκριμένη κυρία δεν έγινε στόχος των «τρομοκρατών» και των «Ροθ» ποτέ στην ζωή της. Ωστόσο, και αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί, αφού η CIA, οι εξωγήινοι και οι ενδογήινοι θα μπορούσαν να την απαγάγουν, για να πιέσουν τον Αρτέμη Σώρρα να μην εξαργυρώσει τα παλιόχαρτα του Stephen Louis Wozny που έχει στην κατοχή του…

Κλείνοντας αυτό το άρθρο θα ήθελα να δαπανήσω μερικά bytes αναφορικά με την απειλή του δικηγόρου κ. Βασίλειου Νουλέζα ότι την επομένη εβδομάδα θα έλθει στην Ρόδο να καταθέσει εναντίον μου ασφαλιστικά μέτρα, κάτι για το οποίο ζητωκραυγάζει σύσσωμη η «Ελλήνων Συνέλευσις» και πολλά από τα μέλη της με υβρίζουν χυδαία. Ο κ. Νουλέζας μέχρι σήμερα έχει «μοιράσει» ασφαλιστικά και υποσχέσεις για αγωγές και μηνύσεις σε όποιον δημόσια εκφράζει αντίθετη άποψη. Εγώ τον περιμένω και ελπίζω να μην χάσει τον δρόμο, όπως τόσοι άλλοι στο παρελθόν…

Για αυτό θα του κάνω ένα δώρο από το αρχείο μου, για να το μελετήσει με πολύ προσοχή στο αεροπλάνο καθώς ταξιδεύει για το όμορφο νησί μου!

Ῥῆνος Ἐλευθέριος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply