Χρυσόψαρα ποὺ ἀδυνατοῦν νὰ ξεφύγουν ἀπὸ τὴν …γυάλα τους!!!

Άδωνις Γεωργιάδης: Η κρίση έχει ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας.

 

****************************************

Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που θεωρούν αυτόν τον γελοίο σαλτιμπάγκο ως έναν από τους καλλίτερους πολιτικούς που διαθέτουμε. Είναι, λένε, αποτελεσματικός, γι’ αυτό. Σπάνια περνούν τέτοιοι άνθρωποι από το προσκήνιο. Έχουν γενικώς εντυπωσιασθεί.

Το ό,τι ο ίδιος τους θεωρεί ηλιθίους που μπορούν να χάψουν το οτιδήποτε δεν το αντιλαμβάνονται. Αφού τους αρέσουν αυτά που λέει και φέρνουν στα ίσα την ανδρεναλίνη τους μια χαρά είναι, άσχετα αν είναι ανοησίες. Το ό,τι άλλαζει ριζικά και σαν τα υποκάμισα τις πολιτικές του εκτιμήσεις, ανάλογα με τις κάθε στιγμή ανάγκες της ανελίξἒώς του, δεν το παρατηρούν. Αυτά θα κυττάμε τώρα; Την ιστορία του κάθε ενός; Εδώ έχουμε πιο επείγοντα πράγματα. Το τι είναι ο καθένας θα το δούμε μετά τον σωσμό.

Σε λίγο καιρό βέβαια θα βρίζουν τον Άδωνι που θα έχει στο μεταξύ αναλάβει να τους ξαφρίζει στην θέση του Τσίπρα και θα προσβλέπουν σε νέο σωτήρα. Κάποιον θα βρουν. Αυτόν που θα ρίχνει εκείνη την περίοδο τροφή στην γυάλα με τα χρυσόψαρα.

Αφού την χώρα την χρεωκόπησε ο Τσίπρας, πώς να το κάνουμε; Τα greek statistics αυτός τα έβγαζε. Τις στρατιές των δημοσίων υπαλλήλω αυτός τις διώριζε. Τις συντάξεις των 4.000€ στους 50ρηδες ΔΕΚΟτζήδες αυτός τις έδινε. Έτσι είναι. Το λέει και ο Άδωνις.

Θέμης Καζαντζίδης

εἰκὼν

(Visited 72 times, 1 visits today)
Leave a Reply