Ὥρα νὰ ξανά-φᾷν …ὅσοι ἔτρωγαν πρὶν τὸν ΣΥΡΙΖΑ!!!

Μέγα σκάνδαλο!!!! Ακόμη ένα τρομακτικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ!!!! Προσέλαβε λένε, μέσα στις φτώχιες μας, διευθυντή μουσικής ορχήστρας στην ΔΕΗ!!!! Που αλλού θα φθάσουμε;;;;; Τι άλλο κακό θα κάνει επιτέλους η γυφτο-πρώτη-φορά-αριστερά;;;;; Έλεος!!! Κυριάκο, σώσε μας από δαύτους!!!!!

Μαθαίνω λοιπόν ότι η χορωδία της ΔΕΗ, την οποία θα υπηρετήσει ο προσληφθείς από τον Σύριζα μουσικός, υπάρχει από το 1978, όπως υπάρχει και η οργανική θέση του διευθυντή της.

Δημιουργήθηκε δηλαδή επί ΝΔ 1, ανδρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ 1, συνέχισε να υπάρχει επί ΝΔ 2, ήκμασε επί ΠΑΣΟΚ 2, άγγιξε καλλιτεχνικές κορυφές επί ΝΔ 3, πορεύθηκε όπως όπως με την πρώτη κρίση επί ΠΑΣΟΚ 3, άντεξε επί ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ 1 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς το μέλλον επί ΣΥΡΙΖΑ 1 & 2.

Τελικά πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι ο Σύριζα γλεντάει στα τραπέζια που έστησαν οι άλλοι χρόνια πριν για την πάρτη τους; Ότι τίποτα καινούργιο δεν έχει φτιάξει για να καταχρασθεί το δημόσιο χρήμα; Ότι όταν ήρθε η σειρά του τα βρήκε όλα έτοιμα και έπεσε και αυτός με τα μούτρα στις πληρωμένες από τα κορόιδα απολαύσεις; Ότι όποιος και να είναι επάνω, σε αυτό το κράτος κουρελού, το ίδιο θα κάνει;

Και το πρόβλημα των άλλων που περιμένουν στον προθάλαμο και περνιούνται για παρθένες στους αφελείς συριζόπληκτους δεν είναι η χρηστή διοίκηση, αλλά πώς θα επιστρέψουν οι ίδιοι στον χαμένο παράδεισο της εξουσίας. Διότι είναι δύσκολο πολύ να κάθεσαι απέξω και να βλέπεις να κάνουν οι άλλοι πάρτυ στο σπίτι που θεωρείς ιδιοκτησία σου.

Το ερώτημα είναι εγώ τι ζόρι τραβάω για να στηρίξω τους καημούς και τους πόθους τους; Μαζί τα φάγαμε εχθές ή μαζί θα τα τρώμε αύριο;

Θέμης Καζαντζίδης

εἰκὼν

(Visited 77 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ὥρα νὰ ξανά-φᾷν …ὅσοι ἔτρωγαν πρὶν τὸν ΣΥΡΙΖΑ!!!

  1. “Όποιος δεν θέλει να μαγειρέψει το ρίχνει στο ζύμωμα”.
    Αρκεί μια μύνηση ενός μετόχου στον Εισαγγελέα για απώλεια κερδών του και μετά όλοι μπορούν να αρχίσουν να δείχνουν ό ένας τον άλλον.
    Λέμε τώρα…. γιατί έτσι θα πρέπει και η Δικαιοσύνη να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
    Και επειδή στην παρούσα συγκυρία “τα πάντα ρεί” με ταχύτερους ρυθμούς προς την κατηφόρα, ποιος ξέρει τι τους περιμένει άπαντες στο άμεσο μέλλον.

Leave a Reply