Γιὰ μίαν Εὐρώπη …ἄδειο ὑποκάμισο!!!

Κομισιόν: «Πρωταθλητισμός» σε ανεργία, κοινωνικές ανισότητες και φτώχεια στην Ελλάδα.

********************

Η κατάλληλη απάντηση θα ήταν, «άντε και γ@μ@θ@@τε, καραγκιόζηδες». Απλά δεν την ξεστομίζει κάποιος. Επειδή η φαύλη πολιτική τάξη στο σύνολο της εξαρτά την επιβίωσή της από αυτήν την Ευρώπη.

Όλο αυτό που συμβαίνει στην χώρα είναι αποκλειστικά έργο των Ευρωπαίων συμμάχων. Αυτοί στηρίξαν με τα δανεικά τους την σωτηρία του χρεωκοπημένου και μη βιώσιμου δημοσίου τομέα, έχοντας πλήρη γνώση ότι όσο αυτός παραμένει ακμαίος και θαλερός θα απομυζά εκτός από τα δανεικά και κάθε άλλη ικμάδα ζωής που απομένει στο εσωτερικό.

 

Με τα δικά τους χρήματα και με πλήρη γνώση της αθλιότητας διατηρήθηκαν τα εφάπαξ, οι μαϊμού συντάξεις και τα πολλαπλά κύματα νέων, εφήβων συνταξιούχων, που προέρχονταν από την δήθεν μείωση του δημοσίου τομέα που εφάρμοζαν με τα σοφά προγράμματά τους, για να έχουμε, και καλά, ήπια προσαρμογή προς τα κάτω.

Με τις δικές τους ευλογίες εύρισκε κάθε λίγο και λιγάκι «πολιτική λύση» το ελληνικό πρόβλημα, με την συνέχιση της χρηματοδοτήσεως του βούρκου, παρά το γεγονός ότι τίποτα από τα υποσχεθέντα από την ελεεινή εγχώρια παρασιτοκρατία δεν εφαρμοζόταν.

Η Ελλάδα κατήντησε κράτος παρίας όχι επειδή δεν της έδωσαν αρκετά, αλλά επειδή της έδωσαν όσα της έδωσαν για να συντηρήσει τις τριτοκοσμικές δομές του κράτους της. Αν έδιναν περισσότερα θα είχαμε απλά υψηλότερα εφάπαξ και υψηλότερες καταθέσεις στις ευρωπαϊκές τράπεζες, αυτές τις ίδιες που σώθηκαν με την πρόφαση της δικής μας σωτηρίας.

Με την βοήθεια ασφαλώς των εδώ ευρωλάγνων, που επικροτούσαν και συνεχίζουν να επικροτούν τυφλά, κάθε τι ευρωπαϊκό ως θεοσοφία, έχοντας αναγάγει τον θολό ευρωπαϊσμό που είχαν στον μυαλό τους σε πολιτική ιδεολογία, ελλείψει άλλων ερεισμάτων.

Συνεχίζουμε και σήμερα να ομνύουμε σε μια Ευρώπη που υπάρχει μόνο στην φαντασία των εδώ ξιπασμένων, μία Ευρώπη που δεν είναι παρά ένα άδειο πουκάμισο. Ένα ανομοιογενές άθροισμα χωρών, που η κάθε μία κάνει την δουλειά της όσο μπορεί καλλίτερα, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Και περιμένουμε να μας πει αυτή η Ευρώπη τι θα κάνουμε. Επειδή συνεχίζει να μας δίνει δανεικά, για τους δικούς της αποκλειστικά λόγους, προφασιζομένη ότι μας ευεργετεί.

Θέμης Καζαντζίδης

εἰκὼν

(Visited 76 times, 1 visits today)
Leave a Reply