Χάσαμε εὐκαιρίες ἐπεί δή διώξαμε τόν Σαμαρᾶ;

«Αν δεν είχε πέσει ο Σαμαράς θα είχαμε βγει από τα μνημόνια τον Μάρτιο του 2015 τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και επανέλαβε ότι η τότε κυβέρνηση ανετράπη από τους Γερμανούς.»

α) Αν πρόκειται έξοδος από τα μνημόνια να σημαίνει ότι ο Γεωργιάδης και τα λοιπά διαμάντια θα μπορούν να δανείζονται πλέον ελεύθερα από τις «αγορές» στο όνομά μου, χωρίς να δίνουν λόγο σε κάποιον, αλλά διατηρώντας το δικαίωμα να μου στέλνουν στο ακέραιο τον λογαριασμό, δεν θέλω να βγούμε από τα μνημόνια στον αιώνα τον άπαντα. Καλά είμαστε και έτσι. Μια χαρά.

β) Αν ο Σαμαράς ανετράπη από τους Γερμανούς που κολλάει το αφήγημα που υιοθετούν τελευταία με φανατισμό όλοι οι φιλοευρωπαϊστές για την μητέρα μας την Μέρκελ, την ηγέτιδα του ελευθέρου κόσμου, αυτήν που εγγυάται την σωτηρία της Ευρώπης μας και που με την εκλογή της τον Σεπτέμβριο κλείνει ο κύκλος της επελάσεως των λαϊκιστών και αρχίζει η αναγέννηση της Ενώσεως; Το συμπέρασμα Γεωργιάδη δεν σημαίνει αυτόματα ότι η Μέρκελ συνωμότησε μοιραία κατά της Ελλάδος;

Να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε ότι αυτά τα είπε ο άνθρωπος που στηρίζουν φανατικά όσοι κατηγορούν τους αντιπάλους του ότι τρώνε σανό. Ας ψαχθούν καλλίτερα, επειδή μεγαλύτεροι σανοφάγοι από αυτούς δεν υπάρχουν.

Θέμης Καζαντζίδης

εἰκὼν

(Visited 89 times, 1 visits today)
Leave a Reply