Ξεκινᾶ ἡ …«ἀνασκαφή» τῆς Μέσης Ἀνατολῆς!!!

Τῆς πουτάν@ς θὰ γίνῃ ἐκεῖ κάτω…..!!!

Ὁ Τρᾶμπ-άκουλας προειδοποιεῖ εὐθέως τὸν Ἄσαντ καὶ τὴν Συρία…
Τοῦ ζητοῦν νὰ φύγῃ ἀπὸ πρόεδρος, γιὰ νὰ γίνῃ «ἐλεύθερα» τὸ μεγάλο κράτος τῶν Ὁβριῶν….

πηγὴ

πηγὴ

Ὁ ἰσραηλινὸς στρατὸς στὸ μεταξὺ ἐκτύπησε τρία σημεῖα στὴν Γάζα…

πηγὴ

«Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν εχθές το βράδυ το συριακό καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ ότι ετοιμάζει μια νέα χημική επίθεση και δήλωσαν έτοιμες να απαντήσουν, όπως είχαν κάνει έπειτα από μια χημική επίθεση στο Χαν Σεϊχούν (βόρεια Συρία) η οποία στις αρχές Απριλίου είχε στοιχίσει την ζωή σε τουλάχιστον 88 ανθρώπους. Το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ «πήρε στα σοβαρά» την προειδοποίηση, την οποία απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εναντίον μιας νέας χημικής επιθέσεως στην Συρία, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις.»

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

«Σύμφωνα με το ρωσσικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Σπούτνικ’ ο Ερντογάν δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει την δημιουργία ενός κουρδικού κράτους στο βόρειο τμήμα της Συρίας και είναι έτοιμος να οργανώσει μια νέα στρατιωτική επιχείρηση, ακόμη και εν όψει της παραμικρής απειλής. Ανέφερε ότι οι τουρκικές δυνάμεις θα μπορούσαν να καταλάβουν την Μανμπίτς και την Ράκκα, προκειμένου να αποφευχθεί η εγκαθίδρυση ενός κουρδικού κράτους. Μίλησε σε ανταποκριτή ρωσσικής εφημερίδας και κατέστησε σαφές ότι ενδέχεται να οργανωθεί μια νέα επιχείρηση στην βόρεια Συρία, εάν θεωρηθεί αυτή απαραίτητη.»

πηγὴ

πηγὴ

«Ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν της Τουρκίας, για δεκαετίες τώρα, βλέπει στον ύπνο του τον παραπάνω χάρτη και ξυπνάει ιδρωμένος διότι αυτόν τον χάρτη δεν τον δημιούργησε κάποιος Έλληνας, αλλά η αμερικανική εταιρία General Dynamics που έχει έδρα στην πόλη Χέρντον, ένα προάστιο της Ουάσιγκτον.
Αυτός χάρτης δημιουργήθηκε βάσει της Συμβάσεως του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας το 1982 (UNCLOS) και η οριοθέτηση έγινε βασισμένη στην αρχή της ίσης αποστάσεως (μέσης γραμμής).»

πηγὴ

Οἱ Η.Π.Α. περικυκλώνουν καὶ σφίγγουν ὁλοένα καὶ πιὸ πολὺ τὴν Τουρκία…
(Ὅσο κι ἐὰν προσπαθῇ νὰ τὴν σώσῃ ὁ Ποῦ(σ)τιν…!!!)

Πετρέλαια καὶ φυσικὸ ἀέριον γάρ…

πηγὴ

Γ@μημένοι…

«Τα ρωσσικά μέσα ενημερώσεως διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν την έκτακτη είδηση: Την ανακοίνωση έκανε ο Βλαντιμίρ Κοζί, βοηθός του Ρώσσου προέδρου σε θέματα εξοπλισμών και στρατιωτικής συνεργασίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «εξασφαλίσθηκε η συμφωνία για την πώληση και τη μεταφορά».»

πηγὴ

Εὔχομαι νὰ ἐξαφανισθοῦν καὶ οἱ δύο σκατοχαζαρομογγόλοι (Τουρκία καὶ Ῥωσσία), ἀπὸ προσώπου γῆς…

Ἁ.Ἑ.

(Visited 151 times, 1 visits today)
Leave a Reply