Βίκυ μὴν φεύγῃς!!!

Βίκυ μου, 

μα τι ακούω να εκστομίζει ο κοντορεβυθούλης;  


Έπεσα από τα σύννεφα.  Εσύ μαύρο μανιφέστο; Άσε τον Βασίλη.  Αυτός ένας κοιμισμένος μ@λ@κ@ς είναι. Όμως μαύρο μανιφέστο εσύ η μεγάλη Βίκυ μου;  Η Βίκυ με τα τρελλά πάρτυ στον Ναό της Αγροτέρας Αρτέμιδος;  Η Βίκυ με τα τολμηρά sexting με το πρωτοπαλλήκαρο του Μάκη, τον Μπαλαντίνα;  Να του εμπιστεύεσαι του Χρήστου τις βαθύτερές σου σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις; Και ξαφνικά από το μπιμπελό της END σε μαύρο μανιφέστο;

Εκτός εάν ο ομιλητής στο βίντεο δεν είναι ο Μάκης. Ο Μάκης που ξέρω εγώ φωνάζει και τρίζουν τα ντουβάρια. Άσε που γελούν και τα τσιμέντα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εδώ σιγοψιθυρίζει ο Ρομά τσιγγάνος το οποίο σημαίνει ότι ακόμη βρίσκεται στην Ελλάδα ο κοντός, μάλλον σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, και φοβάται μην τον ακούσουν στο διπλανό διαμέρισμα και τον αναγνωρίσουν.  Η απόλυτη κατσαρίδα.

Το να αποκαλούσε μαύρο μανιφέστο τον Μανώλη θα το καταλάβαινα. Ούτως η άλλως ο πρεζέμπορος εδώ και χρόνια χάνει λάδια.  Και τώρα που τα βρήκε ο Μανωλιός με τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης;  Συνεργάτης του συστήματος;  Ο Λαμπράκης και αν είναι μαύρο μανιφέστο. Ακόμη και ο Καλογερόπουλος. Σπασμένος και αποτυχημένος ο φτωχομπινές. Τι μαύρα χάλια, τι μαύρο μανιφέστο;  Όμως όχι εσύ Βίκυ μου. 

Βίκυ μου πρέπει να μιλήσουμε.  Πρέπει να φέρουμε την END στις παλιές της δόξες.

-Ο Τζώρτζ, γιου νόου χου, ο Πόντιος

Γιῶργος Γιαλτουρίδης

(Visited 234 times, 1 visits today)
Leave a Reply