Ψυχοπάθειες ἀντί-κρεοφαγικές…

Πρόκειται γιὰ γνήσια ψυχοπάθεια καί, ποὺ πέραν, τῆς δυνατότητος θεραπείας…

Δεν μας νοιάζει αν ζουν από αυτήν την δουλειά αναφέρουν σε μήνυμά τους  – Ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε κρεοπωλείο στην οδό Καλλιδρομίου το Σάββατο

Αναρχικοί απειλούν να σπάσουν και να πυρπολήσουν κρεοπωλεία και pet shops. Όπως αναφέρουν  σε κείμενο που ανάρτησαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, με το οποίο ανέλαβαν την ευθύνη  για την επίθεση σε κρεοπωλείο στην οδό Καλλιδρομίου το Σάββατο,  «η πράξη μας αυτή είναι μία μικρή ανταπόδοση στη βία στην οποία συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν «ζει από αυτό», εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων». 

Μέσα από το κείμενό τους απειλούν: «Να σπάσουμε κρεοπωλεία, να πυρπολήσουμε γουναράδικα, να βανδαλίσουμε pet shops, να απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, να σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς, να δράσουμε με αντισπισιστική φαντασία και μαυροπράσινο σθένος».

πηγὴ

Ομάδα αναρχικών έβαψε με σπρέι τις προσόψεις κρεοπωλείων και pet shop, στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου, τα ξημερώματα της Παρασκευής στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου.

Την ευθύνη ανέλαβε με ανάρτηση που υπογράφει στην ιστοσελίδα του Indymedia η ομάδα «Αντισπισιστριες/Αντισπισιστες Αναρχικές/Αναρχικοί», ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα καταστήματα.

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply