Ὑποθέσεως Siemens γενικὴ κοροϊδία

Σας κοροϊδεύουν και σας αρέσει.

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΗΣ

Οι Δικαστές και Εισαγγελείς δεν υποβάλουν Δήλωση Πόθεν Εσχες.

Μετά το παλιά κόλπα ΑΘΩΟΙ δια ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ η νέα δικαστική μόδα που θα «φορεθεί» πολύ «Ισόβιά με αναστολή»…στην Κολομβία των Βαλκανίων.

6 Ιουνίου 2008 ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτης Αθανασίου παραλαμβάνει απόρρητο υπόμνημα για την Υπόθεση SIEMENS Ελλάδος με ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το πώς πληρώνονταν και σε ποιους οι ΜΙΖΕΣ από τους ανθρώπους της Siemens στα πολιτικά κόμματα της χώρα μας.

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ.

Από τότε και για περίπου 10 χρόνια, μέχρι σήμερα, Εισαγγελείς-Δικαστές και Κυβερνόντες περιφέρουν από συρτάρι σε συρτάρι όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες για τις ΜΙΖΕΣ στους πολιτικούς της χώρας μας.

 

Τον λογαριασμό της ΛΗΣΤΕΙΑΣ πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες-κοροΐδα και αυτό θα συνεχισθεί για δεκαετίες.

Τι είχε υποχρέωση από το Σύνταγμα της Ελλάδος και έπρεπε να πράξει ο κάθε Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτης Αθανασίου και δεν το έπραξε;

Όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά άλλα γύρω από δωροδοκίες Ελλήνων πολιτικών, σχετικά με τις υποθέσεις διαφθοράς και χρηματισμών Siemens, Υποβρύχια, Εξοπλιστικά κα. έχει έλαβε από εμένα ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ χρόνια πριν και αυτά είναι που διαχειρίζονται συναλλασσόμενοι με τους Γερμανούς για την διευθέτηση των υποθέσεων όπως αυτής που ακούει στο όνομα SIEMENS με την Πλήρη ικανοποίηση των Γερμανικών Συμφερόντων.

ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ…

Σε κάθε περίπτωση, ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΗΤΩ την απαλλαγή των «κατηγορουμένων» και την παραδειγματική καταδίκη των Εισαγγελέων και Δικαστών και των πολιτικών της χώρας, διότι ενώ γνώριζαν τους ΛΗΣΤΕΣ και που είναι κρυμμένα τα κλοπιμαία, των Ληστειών του πλούτου των ΕΛΛΗΝΩΝ, εν έτη 2017 και μάλιστα μήνα Νοέμβριο ακόμα ρωτούν τον κάθε Σέκερη για αυτά που γνώριζαν τουλάχιστον 10 χρόνια πριν.

Χατζησάββας Μανώλης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply