Νέας γενεᾶς ἐπιθέσεις ἀπὸ τοὺς ὁπαδοὺς τοῦ Σῶῤῥα

Ένας από τους πλέον αδίστακτους οργανωτές του Σώρρα ευρίσκεται στο Μοντρεάλ του Καναδά και αυτή την περίοδο παρουσιάζεται ως Ευάγγελος Κωνσταντακάκος. 

Βασική αρχή της αμερικανικής ανωτάτης «απατεωνικής» είναι το δόγμα ότι στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους θα βρεις και έναν χαζό να σε πιστέψει, ότι παραμύθι κι αν του πουλάς. Αυτό το δόγμα αποδεικνύει καθημερινά ο Αρτέμης Σώρρας με την κουστωδία του, συνδυάζοντας ανθρώπινο δυναμικό που θα ζήλευε κάθε κομπίνα.

Από μέντιουμ και αυτοπροσδιοριζόμενους θεραπευτές κάθε είδους, έως πρώην ειδικούς σε πυραμίδες και καταδικασμένους απατεώνες αποτελούν τα βαρέα στελέχη της οργανώσεως Σώρρα. Στο ενδιάμεσο ευρισκεται παγιδευμένη μια μάζα ανθρώπων, που έχουν πεισθεί ότι ο άφραγκος φτωχοδιάβολος Αρτέμης Σώρρας από το Θεριανόκαμπο Πατρών είναι ο απεσταλμένος του Απόλλωνος και εκτός από πολέμαρχος σε αυτή την ζωή είναι και αυτός που θα ελέγχει τις ψυχές τους στην επομένη!

Ένας από τους φίλους δημοσιογράφους που γνώρισα μέσα από αυτήν την ιστορία, με προειδοποίησε το 2014 πως το «θηρίο» όταν πληγώνεται γίνεται πιο επικίνδυνο. Οι αποκαλύψεις μου «πλήγωσαν» το θηρίο του ρατσισμού, του φασισμού και της παράνοιας σε σημαντικό βαθμό, με συνέπεια τουλάχιστον κάποιοι να γλυτώσουν από τα γρανάζια της εγκληματικής οργανώσεως. Από την άλλη όμως, οι φανατικοί υποστηρικτές της οργανώσεως, αυτοί που το προσωπικό συμφέρον τους επιτρέπει να κλείνουν τα μάτια στην λογική, με έχουν ανακηρύξει «προδότη» και επιθυμούν διακαώς να με «βάλουν στην θέση μου»…

Πέρασαν μόλις τρία χρόνια από την προηγουμένη φορά που ένας άλλος οπαδός του Σώρρα με ανεκήρυξε «προδότη» και με τις ευχές της ηγεσίας της οργανώσεως ζήτησε τον εντοπισμό και την εκτέλεσή μου. Ο ίδιος άνθρωπος δύο χρόνια αργότερα κατακρεούργησε το σώμα της άμοιρης παιδοψυχιάτρου Θωμαΐδος (Θώμης) Κουμπούρα, για λόγους που ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητος. Ο δολοφόνος όμως κρατάει ένα κομμάτι χαρτί, με το οποίο ο Αρτέμης Σώρρας του έχει υποσχεθεί εγγράφως πως θα του δώσει πρόσβαση στα μυθικά πλούτη των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων» του στρατηγού Γιαμασίτα. Μιλάμε για μερικές εκατοντάδες τρισεκατομμύρια μόνον το μερίδιο του…

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, που κρατείται στον Κορυδαλλό μέχρι να δικαστεί, έχει την πεποίθηση πως ο αρχηγός του θα τον απελευθερώσει μόλις αναλάβει την διακυβέρνηση του «Έθνους των Ελλήνων», δηλαδή της κρατικής οντότητας που επιθυμούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί του Σώρρα, αφού διαλύσουν την Ελληνική Δημοκρατία.

Ότι ο Σώρρας είναι φυγόποινος και τον ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία είναι πασίγνωστο. Ακόμη όμως και από το κρησφύγετό του, προβαίνει σε σχεδόν καθημερινές φωνητικές ανακοινώσεις, που αναρτώνται από τα μέλη της οργανώσεως στο Youtube, χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν οι αρχές . Παράλληλα, τα μέλη αρχίζουν να οργανώνονται και υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές κατά δημοσιογράφων, εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τις αποκαλύψεις και να βγάλουν και ένα σχετικό κέρδος, αφού έχουν λάβει υποσχέσεις για ποσά αποζημιώσεως κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ!

Παράδειγμα τέτοιας στρατηγικής αποτελεί και η μήνυση που υπέβαλαν εκπρόσωποι μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΕΣΥ στην Κρήτη κατά τοπικών μέσων ενημερώσεως, για την δυσμενή τύχη της οποίας πλέον κατηγορούν την δικηγόρο που τους γέμισε υποσχέσεις.

Εικόνα. Η τραγελαφική κατάθεση οπαδών του Σώρρα κατά μέσων μαζικής ενημερώσεως στην Κρήτη, για τα «λεφτά» του Αρτέμη, που τα έχει εγκρίνει… το δικαστήριο της Χάγης και οι τριακόσιοι γαλαζοαίματοι…

Ένας από τους πλέον αδίστακτους οργανωτές του Σώρρα ευρίσκεται στο Μοντρεάλ του Καναδά και αυτή την περίοδο παρουσιάζεται ως Ευάγγελος Κωνσταντακάκος. Ο Ευάγγελος ή Evan ή Aggelos ή Evangelos ή Evaggelos ή Evan Kay ή Angelo είναι από τους νέους κήρυκες του «αγώνος» των πιστών του Σώρρα και με τον ρόλο αυτόν υβρίζει και απειλεί οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη.

Η στρατηγική του είναι πολύ απλή. Οποτεδήποτε κάποιος του υποβάλλει κάποιαν ερώτηση ή αποκαλύψει στοιχεία στην πολυπληθή σελίδα που διατηρεί στο Facebook τον διαγράφει και στην συνέχεια τον υβρίζει χυδαία. Στην συνέχεια για να πείσει τους ευκολόπιστους ότι παλεύει για τα δίκαια των αιτημάτων του Σώρρα, τους κοροϊδεύει κανονικότατα, διαβάζοντας άσχετα κείμενα στα αγγλικά, τα οποία βαπτίζει «συμβόλαια» του αμερικανικού δημοσίου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως δεν είναι ένα τυχαίο θύμα του Σώρρα. Πρόκειται για έναν καριερίστα του είδους, που η τεχνική και η εξυπνάδα του συναγωνίζεται αυτήν του Σώρρα και θεωρώ πως στόχος του είναι να εκθρονίσει τον Πατρινό κατά φαντασίαν τριλλιόνη (από το trillions). Ο Κωνσταντακάκος σε μικρή ηλικία ευρέθη στον Καναδά, που έγινε η νέα του πατρίδα όταν έφυγε από την Ελλάδα. Στην συνέχεια μετεκόμισε στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, στην οποία «άνθισε» και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες απησχόλησαν την αρμόδια Εισαγγελία.

Η ιδέα του ήταν ιδιαίτερα έξυπνη και απλή, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα δικόγραφα της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως των ΗΠΑ. Ο Κωνσταντακάκος διατηρούσε μέχρι την Ολυμπιάδα της Αθήνας μιαν εταιρεία για την διευκόλυνση της αποκτήσεως βίζας για ταξίδια στις ΗΠΑ, με την επωνυμία Immigration Solutions, Inc και έδρα στην διεύθυνση 31-19 30th Avenue 2F Astoria, New York, 11102. Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 1996 και σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα διαλύθηκε από τις αρχές το 2003.

Η δραστηριότητα του Κωνσταντακάκου περιελάμβανε την διευκόλυνση αποκτήσεως ειδικής βίζας για Έλληνες καλλιτέχνες που περιόδευαν στις ΗΠΑ. Όμως, μαζί με τον τραγουδιστή και τους λιγοστούς μουσικούς, η εταιρεία του περνούσε και μιαν σειρά από παρανόμους μετανάστες, τους οποίους βάπτιζε οργανοπαίκτες και τεχνικούς των συναυλιών! Κάποιαν στιγμή ωστόσο η τύχη του τελείωσε και μπήκε στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών.

Η επίσημη καταδίκη που οδήγησε τον Ευάγγελο Κωνσταντακάκο στις ομοσπονδιακές φυλακές των ΗΠΑ και μετά την αποφυλάκισή του στην τριετή επιτήρησή του από Ψυχιάτρους, όπως υπάρχει διαθέσιμη στον επίσημο δικτυακό τόπο του U.S. Government Publishing Office https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315

Το 2003 ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος συνελήφθη από τις αρχές και ορίσθηκε εγγύηση 750 χιλιάδων δολλαρίων, που κατεβλήθη από συγγενείς του, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο να βάλουν υποθήκη τα ακίνητά τους. Ωστόσο, η παράνομη δράση του συνεχίσθηκε και μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, με συνέχεια οι ίδιοι οι συγγενείς του να άρουν την εγγύηση, με τον κίνδυνο να χάσουν την περιουσία τους!

Ο Δικαστής που τον κατεδίκασε και η Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν αμετανόητος και παθολογικής ψεύτης, όπως τον χαρακτήρισαν στα πρακτικά τους. Ακόμη και μετά την καταδίκη του και στους 65 μήνες που πέρασε σε ομοσπονδιακές φυλακές υψηλής ασφαλείας, με τον αριθμό φυλακισμένου 67580-053, συνέχισε τις απάτες και την προσπάθεια του να αποφυλακισθεί για λόγους υγείας. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της φυλακής από την οποία «απεφοίτησε» βρήκαν επάνω του 30 χάπια τα οποία θα έπρεπε να είχε λάβει για την αντιμετώπιση μιας παθήσεως, ωστόσο τα έκρυβε, ώστε να αρρωστήσει και να αποφυλακισθεί νωρίτερα.

Μέσα από την φυλακή ξεκίνησε η ενασχόλησή του με θεωρίες συνωμοσίας και ετέθησαν οι βάσεις για την ασυγκράτητη δικομανία του. Ξεκίνησε με τον Frederic Block, τον δικαστή που τον κατεδίκασε και επεβεβαίωσε την καταδίκη του, οδηγώντας τον στη φυλακή. Τα γράμματά του με τα οποία απειλούσε τον δικαστή, ο οποίος σύμφωνα με την λογική του τον εξόντωσε, είναι ακόμη διαθέσιμα όπως υπεβλήθησαν από τον ίδιο τον δικαστή στα πρακτικά της υποθέσεως.

Από τις ομοσπονδιακές φυλακές των ΗΠΑ στην αγκαλiιά της οργανώσεως Σώρρα, ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος εδρεύει μετά την αποφυλάκισή του στο Μοντρεάλ, εξασκώντας την «γαλλική»!

Μέσα από την φυλακή και για να εξηγήσει το έγκλημα που τον οδήγησε σε αυτήν, ο Κωνσταντακάκος δημιούργησε τον προσωπικό του μύθο, σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος δεν φταίει σε κάτι, αλλά δήθεν τον ενέπλεξε ο πρώην πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα Nicholas Burns. Μάλιστα, στο μυαλό του είναι τόση η μανία του κατά του πρώην πρέσβεως, που έχει πείσει τον εαυτό του ότι η αποχώρηση Burns από την Ελλάδα οφείλεται στις καταγγελίες που έκανε ο ίδιος από την φυλακή προς τον τότε Αμερικανό πρόεδρο!

Το αποτέλεσμα της «δράσεως» του Κωνσταντακάκου και των διαρκών προβλημάτων που δημιουργούσε με τα ψεύδη και την συνωμοσιολογία του ήταν να διαταχθεί μετά την αποφυλάκισή του η τριετής παρακολούθησή του σε ψυχιατρικό κατάστημα, ώστε να βοηθηθεί και να ενταχθεί στην κοινωνία. Ωστόσο, ο άμοιρος αυτός άνθρωπος έγινε «λαγός» και μόλις βγήκε από την φυλακή στις ΗΠΑ, ανεχώρησε για τον Καναδά, όπου άρχισε να τσακώνεται με τους υπολοίπους ομογενείς και να καταθέτει μηνύσεις για «ψύλλου πήδημα».

Η αρχή της απειλητικής επιστολής του Κωνσταντακάκου προς τον δικαστή που τον κατεδίκασε σε φυλάκιση.

Ήταν τόσο έντονη η δικομανία που τον διακατείχε που οι αρχές του Καναδά τον ανεκήρυξαν «Vexatious Litigant», αναγνωρίζοντας της επιπολαιότητα των καταγγελιών του, που γίνονταν απλά για να παρενοχλεί όποιον δεν του έκανε τα χατίρια. Κοινώς, πρόκειται για δικομανή με περγαμηνές…

Παράδειγμα αποτελεί το χρέος του προς τον ατυχή νοικοκύρη που του ενοίκιασε την κατοικία του και τόλμησε να του ζητήσει να αποχωρήσει, γιατί δεν πλήρωνε ενοίκιο για 9 μήνες και επιπλέον χρωστούσε  950 δολλάρια για το ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Κωνσταντακάκος αντί να αποχωρήσει, όπως επιτάσσει η κοινή λογική, έφθασε στο σημείο να ζητάει στο δικαστήριο από τον ιδιοκτήτη 15.000 δολλάρια για ηθική βλάβη, 2.000 για εκφοβισμό, 2.000 για παράνομη είσοδο, 2.000 για παραβίαση της ιδιωτικότητός του, 2.000 για την απώλεια του ρεύματος που δεν πλήρωνε, 1.000 δολλάρια για παραβίαση των δικαιωμάτων του και 3.500 επειδή «έχασε την βολή» του. Τελικά ο Δικαστής του «έραψε ένα κουστούμι» πάνω από 10.000 δολλάρια, διατάσσοντάς τον να πληρώσει τον ιδιοκτήτη, που ακόμη τα περιμένει…

Επειδή λοιπόν τα δικαστήρια στον Καναδά δεν δέχονται πλέον τις καταγγελίες του, ο ίδιος άνθρωπος για να εκδικηθεί όσους αντιδρούν στις ύβρεις και τα κόλπα του, πλέον καταφεύγει σε αυτόφωρα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητος, καλώντας την αστυνομία και ζητώντας την σύλληψη του αντιδίκου του από τις αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον για να προκαλέσει ταλαιπωρία και στεναχώρια σε όποιον τόλμησε να τα βάλει μαζί του!

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν συστήθηκε στο ελληνικό κοινό των οπαδών του Σώρρα ως νομομαθής, δικηγόρος, γερουσιαστής στον Καναδά και φυσικά υπερ-πατριώτης που θα μας σώσει. Βέβαια, στο ενδιάμεσο θα πρέπει να κηρύξει το δίκαιο των αιτημάτων του βαθύπλουτου Σώρρα, να ιδρύσει ραδιοφωνικό σταθμό στον Καναδά για τον Σώρρα, να ανοίξει γραφεία εκεί και να εγγράψει μέλη…. Με το αζημίωτο πάντα…

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος ή «Βαγγέλας» όπως τον αποκαλούν στην ομογένεια δεν είναι δικηγόρος και γερουσιαστής. Νομίζω αυτό το καταλαβαίνετε και μόνοι σας. Το ωραίο όμως είναι πως άρχισε και αυτός να απειλεί πλέον δημοσιογράφους και μέσα ενημερώσεως, ενώ στους πυρρείους λόγους του καλεί τους ακροατές του να «κανονίσουν» όποιον έχει αντίθετη φωνή.

Στην όλη αυτήν κινητοποίηση, που στόχο έχει μόνο τα ευρώ των ευκολόπιστων, ο σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές παθολογικός ψεύτης και επικίνδυνος απατεώνας, ετοίμασε μια επιστολή προς τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, την οποίαν παραθέτω αυτούσια.

Εικόνα. Επιστολή του Ευάγγελου Κωνσταντακάκου, στην οποία ως νέος Wozny, απειλεί με αγωγές μόνο 5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε φορά που κάποιος τον συγχύζει…

Για ακόμη μια φορά λοιπόν βαπτίσθηκα «πληρωμένος ψεύτης» και κλασσικά «προδότης» από ακόμη ένα «μπουμπούκι» που είδε φως και μπήκε… Η συμβουλή μου προς τα θύματα που χρηματοδοτούν τέτοιους «πατριώτες» είναι να του δώσουν την ευχή τους, τη συμπαράστασή τους, την αγάπη τους, αλλά ούτε ένα ευρώ…

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δημοσιεύει και μια σειρά από έγγραφα που αφορούν τη διαγραφή του γνωστού, αμερικανού απατεώνα Stephen Louis Wozny από το δικηγορικό σύλλογο της Washington, καλώντας τους αφελείς να βρουν σε έγγραφα πριν το 2004, το όνομα του Αρτέμη Σώρρα που ενεπλάκη με το Wozny μετά το 2009….

Επειδή όμως κάποιες φορές στις απάτες, χρειάζεται και τύχη, o Ευάγγελος Κωνταντακάκος ξέχασε στις σελίδες 159 και 160 του αρχείου Wozny2 που ο ίδιος ανέβασε… την προσπάθεια του Wozny να χρεώσει ακόμη και την επιτροπή του δικηγορικού συλλόγου που τον διέγραψε μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια για τη χρήση του ονόματός του…

Τιμολόγιο του Stephen Louis Wozny προς τον δικηγορικό σύλλογο της Washington για μόλις 4,5 εκατομμύρια δολλάρια, επειδή ανέφεραν το όνομά του 8 φορές!

Ἐλευθέριος Ῥῆνος

(Visited 215 times, 1 visits today)
Leave a Reply