Ψεύδεται καί ὁ ΥΠ.ΟΙΚ.;

Ἀκου ρε Αμερικανάκι Δημήτρη Παπαδημητρίου υπουργέ Οικονομίας και Αναπτύξεως της Ελλάδος. 

Γράφει ὁ Ἐμμανουὴλ Ἀθανασίου Χατζησάββας,
πρ. πράκτωρ τῆς ΕΥΠ

Είσαι ένας ΨΕΥΤΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, με τις πράξεις σου προστατεύεις και εσύ εγκληματίες Γερμανούς σε βάρος ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημήτρη Παπαδημητρίου υπουργέ Οικονομίας και Αναπτύξεως στην κυβέρνηση του ανθέλληνα Αλέξη Τσίπρα και του ψευδοπατριώτη άτιμου, συκοφάντη και προδότη Πάνο Καμμένο, εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα και σου λέω τούτο, παρότι είσαι άτομο με περγαμηνές, έγινες και εσύ ένα με τα σκατά.

Συγκαλύπτεις ένα διαχρονικό κυβερνητικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ γνωστό ως ΥΠΟΘΕΣΗ  «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ»

Διάβασε τώρα Υπουργέ Οικονομίας και Ανάπτυξης, πως σε τσάκωσα και εσένα… ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ… να καταθέτεις ΨΕΜΑΤΑ στην ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Διότι στις 14 Ιουλίου 2017 στην Ερώτηση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστο Χατζησάββα για την υπόθεση της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ με ΨΕΜΜΑΤΑ, ως απατεώνας, διότι με τα ψέμματα τους γνωσιακά όσον και βουλητικά συμμετέχεις άμεσα συνεργώντας με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (Εγκληματική Οργάνωση και Παραδικαστικό Κύκλωμα), σε απόπειρα απάτης απαξαπάντων Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την ΒΟΥΛΗ.

εδώ οι ενυπόγραφες ψευτιές σου, στο απόσπασμα του 2σέλιδου εγγράφου που επισυνάπτεις στην απάντησή σου.

ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΨΕΥΤΗ- ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕ

ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΡΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ !!!

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΨΕΥΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ-ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ – Γ@ΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΤΙΣΤΑΚΗ κ.α. παραδικαστικά παράσιτα Θέλετε ΚΡΕΜΑΣΜΑ από την γλώσσα. 

ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δεν νομίζω να παρεξηγήσεις για το Αμερικανάκι… Αμερικανός υπήκοος δεν είσαι;

Αμερικανικό Διαβατήριο δεν έχεις;

Άρα μην μου κρατάς κακίες που σε αποκαλώ Αμερικανάκι την αλήθεια γράφω και σε αυτό.

Το ΨΕΥΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που σε αποκαλώ είναι αποδεδειγμένο με την υπογραφή σου, δεν θα πω κουβέντα για αυτό, εσύ πρέπει να απολογηθείς Αμερικανάκι ΥΠΟΥΡΓΕ  στην Ελλάδα μας.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply