Δικτατορούμεθα

Ελπίζω ότι έγινε κατανοητό σε όλους μας ότι στην χώρα έχουμε ΧΟΥΝΤΑ.

Έκλεισαν τους δρόμους για να εμποδίσουν την διέλευση των Ελλήνων που κατευθυνόντουσαν στην Θεσσαλονίκη για να λάβουν μέρος χθες στο Συλλαλητήριο.

Τα βοθροκάναλά τους έδειξαν …τίποτα, επέβαλαν «ΜΑΥΡΟ» στην Διαδήλωση των Ελλήνων για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας στην Θεσσαλονίκη διότι η εντολή από τις Σεϋχέλλες ήταν άλλη.

Ότι και να έκαναν όσο και να προσπάθησαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ κυβερνώντες δοσίλογοι Τσίπρας – Καμμένος και η συμμορία τους δεν καταφέραν κάτι, και πήραν το μήνυμά τους.

Οι Έλληνες δεν νικιούνται, οι προδότες θα φύγουν νύχτα, η νύχτα αυτή θα έχει βαθύ σκοτάδι.

Χατζησάββας Μανώλης

Κι ἕνα μήνυμα ποὺ ἐκυκλοφόρησε εὑρέως, ἀποτυπώνοντας τὴν πραγματικότητα τῶν γεγονότων τῆς Θεσσαλονίκης:

Το προωθώ όπως μου το έστειλαν από Θεσσαλονίκη:

  1. Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.
  2.  2000 και λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι( καλοχωρι εως λευκος πύργος 10χλμ !) και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο (μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ.
  3. Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε εσκεμμένα τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.
  4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο ! Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος;;; Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές! Ερτ1: Το αλάτι της Γης Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας Mega: καταλάθος μπαμπάς Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια Star: Traction Σκάι: 9 μήνες Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική! Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης; Πόσο φίμωτρο πια από τα “ελληνικά” κανάλια! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!Υ.Γ. η κοινοποίηση δεν είναι ποινικό αδικημα. Κοινοποιήστε το ολοι για να δουν τα αισχη του κρατους.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply