Φαντάσου, λέει, νὰ εἴχαμε Ἕλληνες ὁμιλητές…

Φαντάσου, λέει, στο συλλαλητήριο της Κυριακής, αντί των ομιλητών «Μικύ Μάους»… ν’ανέβαινε στο βήμα κάποιος να εξηγήσει στον κόσμο πως αυτή η Εθνοπαρασιτική «δημοκρατία», (το τελευταίο καταφύγιο των κλεφτών, των δοσιλόγων και των διεφθαρμένων) έχει φροντίσει να ευνουχίσει συνειδησιακά τους Έλληνες ώστε να μην επαναστατήσουν ποτέ, ονομάζοντας πραξικόπημα κάθε επανάσταση κατά του καθεστώτος της.

Και φαντάσου -λέει- «ω του θαύματος», να επαναστατούσαν οι Έλληνες και να ανέβαιναν στην εξουσία τίποτα Εθνικο-κοινωνιστές… να ξανα γεμίσουν ζωή τα ξερονήσια του Αιγαίου! …να κατασχεθεί -τρείς γενεές πίσω και με συνοπτικές διαδικασίες- όλος ο πλουτισμός που προήλθε από τα εγκλήματα της δημοκρατίας… να χαρισθούν τα χρέη του λαού προς το κατοχικό αλητοκράτος και τους θεσμικούς του τοκογλύφους… Να απελαθούν άπαντες οι GRαικυλοποιημένοι λαθροεισβολείς και να δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψουν στην Πατρώα Γη όλοι οι Έλληνες που έχει απελάσει στο εξωτερικό η δημοκρατία.

Τι «ακραίες» σκέψεις κι αυτές… την ώρα που οι διαμορφωτές κοινής γνώμης αναμεταδίδουν τις παρλαμενταριστικές μάχες των δύο πόλων της καλπο-πελατειακής για την πατρότητα του προγράμματος σταθερότητος.

Ῥῆγος Νικόλαος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply