Τί πραγματικά ἦταν ἡ μωαμεθανική σφαλιάρα;

 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ερντογάν, απευθυνόμενος προς το τουρκικό κοινό του, είπε για τους Αμερικανούς ότι μάλλον δεν έχουν φάει ως τώρα μωαμεθανική σφαλιάρα.

Δυστυχώς, οι Αμερικανοί και ο υπόλοιπος κόσμος δεν γνωρίζουν την ιστορία των Τούρκων και δεν κατάλαβαν την κεκαλυμμένη απειλή.

Η Μωαμεθανική σφαλιάρα ήταν μία φημισμένη και παλιά τακτική πολέμου των Τούρκων.

Οι Τούρκοι, όταν ήθελαν να τσακωθούν με κάποιον, δεν επεδίδοντο σε γροθιές, γιατί δεν ήθελαν να προκαλέσουν στον αντίπαλο τους πληγές ή μόνιμα σημάδια στο πρόσωπο.

Προτιμούσαν να κτυπούν τον αντίπαλό τους ξαφνικά στο πρόσωπο με ανοικτή την παλάμη ή να δίνουν γερές καρπαζιές στον σβέρκο.

Τα κτυπήματα αυτά δίνονταν με δύναμη, ακουγόταν ένας δυνατός θόρυβος και ξάφνιαζαν τον αντίπαλο και του δημιουργούσαν σύγχυση.

Για την εκπαίδευση σ’ αυτή την τεχνική, οι Τούρκοι κτυπούσαν με την παλάμη τους μάρμαρα ή πέτρες και τα χέρια τους δυνάμωναν και άντεχαν στον δυνατό πόνο.

Η τεχνική αυτή εφαρμοζόταν από τον στρατιώτη, όταν για διαφόρους λόγους δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όπλο του.

ΠΗΓΗ

Ο Τουρκικός στρατός του παρελθόντος περιελάμβανε και ένα ειδικό σώμα ατάκτων, που δεν έπαιρναν μισθό από το κράτος, ούτε φορούσαν στολή ή κάποιο σήμα, αλλά οπλίζονταν από τους Τούρκους και επιδίδοντο σε λαφυραγωγίες, βιασμούς και σφαγές αμάχων.

 

ΑΡΧΗΓΟΣ ΒΑΣΙΒΑΖΟΥΚΩΝ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΣΙ…

 

Αυτοί ευρίσκοντο στην πρώτη γραμμή κατά την επίθεση ενάντια σε αμάχους και τους άρχιζαν στις δυνατές σφαλιάρες.

Πολλές φορές , οι ειδικοί αυτοί «στρατιώτες» δεν είχαν τουρκική καταγωγή, αλλά ήταν Κιργίσσιοι, Άραβες, Αλβανοί και Βόσνιοι.

Η ονομασία τους στα Τουρκικά ήταν Bashi-bazuk, δηλαδή ακέφαλοι ή άτακτοι.

ΠΗΓΗ

Ο Ερντογάν λοιπόν χρησιμοποίησε ενάντια στους Αμερικανούς στρατηγούς την απειλή ότι θα τους αντιμετωπίσει με ανταρτοπόλεμο.

Αυτού του είδους ο πόλεμος δεν νικιέται με ισχυρή και συντεταγμένη στρατιωτική παρουσία, αλλά με ειδικές τακτικές, που οι Αμερικανοί δυστυχώς δεν γνωρίζουν.

Οι στρατιώτες της Τουρκίας στην Συρία σύντομα θα είναι μισθοφόροι άλλων εθνοτήτων από τον Καύκασο, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν ή ακόμα και Άραβες.

Τα θύματα σε έναν παρόμοιο πόλεμο δεν φορούν στολές και μπορούν να χαρακτηρισθούν εύκολα «παράπλευρες απώλειες», ακόμα και αν δίπλα στους νεκρούς κείτονται τα όπλα τους.

Οι τακτικές των «ατάκτων» δεν περιλαμβάνουν την λήψη αιχμαλώτων, αλλά την τρομοκρατία και άγριες σφαγές αμάχων χωρίς εμφανή λόγο.

Δυστυχώς, στην Συρία έχει αρχίσει επίσημα αυτό, που οι μουσουλμανικές προφητείες αναφέρουν.

θα γίνονται σφαγές αμάχων, που θα φθάσουν σε χαρακτήρα Εθνοκαθάρσεως και θα περιλαμβάνουν και ξεκοίλιασμα εγκύων γυναικών.

Όταν το δείτε, θα ξέρετε ότι οι δράστες δεν είναι κάτοικοι της Συρίας, αλλά άγριοι και αμόρφωτοι μισθοφόροι της Τουρκίας με χρηματοδότηση Εθνικών κύκλων, που επιδιώκουν το άδειασμα της Παλαιστίνης και της Συρίας από όλους τους μουσουλμάνους και τους Χριστιανούς.

Για να το επιτύχουν χρησιμοποιούν την τεχνική της διαιρέσεως των γηγενών εθνοτήτων και τους ανοήτους Αμερικανούς ως μισθοφόρους χωροφύλακες και «αδρανείς» παρατηρητές των αγριοτήτων από «αγνώστους» δράστες…

Σύντομα δε θα αποκτήσουν οι άτακτοι και Σύριο στρατηγό με προέλευση από την Αίγυπτο, που θα συγκροτήσει στρατό με 100.000 άνδρες μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

John Drake

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply