Ἰδέες (ἐπὶ τέλους!!!) …«διαφωτισμοῦ» μᾶς ἐμποτίζουν!!!

Φωτιές μου άναψε η ανάρτηση του φίλου Σ. Τ..

Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Xavier Bettel με τον…σύζυγό του (καλά διαβάσατε! τον σύζυγό του…) απένειμαν βραβείο στην Ελένη Φουρέϊρα ως την καλύτερη τραγουδίστρια στην εφετινή γιουροβίζιον!!!
Μη χειρότερα….

Γκουγκλάρισα και είδα ότι η πολιτισμένη νεωτερική Ευρώπη, παρά είναι νεωτερική. Τρεις διατελέσαντες πρωθυπουργοί, της Ισλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου είναι ομοφυλόφιλοι, ο Μέτελ μάλιστα του Λουξεμβούργου είναι και νόμιμα ύπανδρος με τον Γκοτιέ.

Γκουγκλάρισα και φρικωδώς διεπίστωσα ότι είμαι πιο πίσω κι από τον Χελιδόνη, το βόδι που είχαμε στο χωριό. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους απανταχού ομοφυλοφίλους και δηλώνω ότι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας όλες μου τις ομοφοβικές και ρατσιστικές αναφορές, που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Γκουκλάρισα και ενθουσιωδώς διεπίστωσα ότι οι ιδέες του Διαφωτισμού και του Ορθολογισμού, όχι μόνο κατέκτησαν το μυαλό και την ψυχή των Δυτικών Εταίρων μας, αλλά δια του ορθού (ήγουν του κωλάντερου) διεπότισαν τους εν Εσπερία φίλους μας, μέχρι μυελού οστέων.

Γκουγκλάρισα και εφωτίσθην ου μόνον φωτισμόν ευσεβείας προς άπαντας τους επί γης ομοφυλοφίλους αλλά και γνώσεως ότι η ορθολογιστική Δύση, που τόσο σεμνύνομαι, το έχει παραχέσει. Προσωπικά ως ελάχιστο δείγμα μεταμελείας δεν θα απαγχονισθώ στην κουτσουπιά της αυλής μου (δέντρο του Ιούδα το λένε), αλλά θα αποκαθηλώσω τις δύο προηγούμενες εμετικές αναρτήσεις μου και θα τις ρίξω εις πυράν καθοσιώσεως.

ΠιΦιΑ

Ἀπόνερα

Μέγας είσαι Κύριε, που θα αναφωνούσε και ο ευηθίζων παππούς μου!

Ἀλέξανδρος Χουλιαρᾶς

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply