Φωνάζουν Κύπριοι φοιτητὲς γιὰ τὴν Ἑλληνικὴ Μακεδονία καὶ …συλλαμβάνονται!!!

Ἔκτακτον!!!

Πρὸ μερικῶν ὡρῶν ἡ Κυπριακὴ Ἀστυνομία συνέλαβε περίπου δέκα (10) φοιτητὲς τοῦ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, στὸν Τύμβο τῆς Μακεδονίτισσας!!!

Τοὺς φοιτητὲς θὰ ὁδηγοῦσαν στὸ ἀστυνομικὸ τμῆμα, διότι ἐτόλμησαν νὰ φωνάξουν στὴν ἐκδήλωσή τους γιὰ τὴν Μακεδονία:

«Ἀλῆτες, προδότες πολιτικοί. Ἡ Μακεδονία εἶναι Ἑλληνική!…»!!!

Στιγμές δικτατορίας βίωσαν οι εκπρόσωποι του ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ, που βρέθηκαν στην Εκκλησία στην Φανερωμένη σήμερα (20/07/2018) για να τιμήσουν τους πεσόντες του 1974. Παρουσία του Πάνου Καμμένου, του κυρίου που συναινεί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, οι ΔΡΑΣΙΤΕΣ με το πέρας του μνημοσύνου αναφώνησαν «ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». 

Αρκετός κόσμος χαιρέτισε το σύνθημα αυτό και παρότρυνε τους ασυμβίβαστους νέους να συνεχίζουν να φωνάζουν για το ξεπούλημα του Ελληνισμού. Μετά από 30 λεπτά, ήλθαν αρκετοί αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα και μερικοί ένστολοι, και χρησιμοποιώντας παράνομη σωματική βία, οδήγησαν τους φοιτητές στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού. Το ξεπουλημένο ραγιάδικο καθεστώς Αναστασιάδη δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ακόμα υπάρχουν νέοι που δεν λησμονούν, που ακούν Ελλάδα και να δακρύζουν υπερήφανα, που δεν επιτρέπουν σε κανένα νενέκο να διαπραγματευθεί έστω και ένα εκατοστό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. Γαύγισε ο τυχοδιώκτης Πανούλης και αμέσως τα άβουλα όργανα της αταξίας αντί να τρέξουν να συλλάβουν τους προδότες του έθνους, ήρθαν να τα βάλουν με τους φοιτητές που αγαπούν αυτόν τον τόπο.

Να ξέρουν οι προσκυνημένοι ότι είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να δυναμώσουν την φωνή μας και να οξύνουν το αίσθημα αηδίας που νοιώθουμε για αυτούς. Ο αγώνας συνεχίζεται και η δικαίωση κοντοζυγώνει.

Κωνσταντῖνος Δημητριάδης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply